Karriere

Hvordan måler du din mavefornemmelse mandag morgen? Anerkendelsen fra kollegaen og klappet på skulderen i frokostkøen? Udfordringen og opgaven, som får dig til at vokse? Og den faglige stolthed og samfundsansvaret, der følger med? Med Atea som ”The Place To Be” sætter vi alt det, der ikke kan måles, på formel. Vi er dem, vi er, fordi Atea er meget mere end en af Danmarks største it-virksomheder. Læs her, hvad nogle af vores kolleger siger om at arbejde i Atea.

Mød vores medarbejdere

 

Dygtiggørelse

"I Atea har jeg stor indflydelse på min egen udvikling, både personligt og fagligt. Jeg har mulighed for løbende at vælge relevante kurser og certificeringer, og kan dermed dreje min udvikling i den retning, jeg ønsker."

Anne-Marie Mikkelsen

SharePoint konsulent

 

 

Vi fejrer vores succeser

"Vi er faktisk ret gode til at fejre vores succeser, både de store og små. Det kan være alt fra eftermiddagskage, brunch eller større arrangementer. Det vigtigste er, at vi anerkender og fremhæver succeser, og sørger for, at alle i teamet bliver en del af sejren."

Per Corlin

Manager, Cloud Productivity

 

Work/life balance

"Med et lille barn derhjemme er det super godt og afstressende at vide, at man i store træk kan planlægge sin egen tid, få familielivet til at hænge sammen og få løst sine opgaver, når det passer bedst. Det giver en kæmpe frihed."

Morten Jensen-Staal

Senior SAM Specialist

 

 

Vinder af HR-Prisen 2019

 

I oktober 2019 kunne Atea med stolthed tage imod årets HR-Pris fra Dansk HR. Begrundelsen for at vælge Atea var vores store fokus på mental trivsel og god energi i hverdagen. Et projekt, der startede for flere år siden, og som fortsætter med at være et vigtigt fokuspunkt.

Om at arbejde i Atea

 

Iværksætterånd

Selv om vi er Nordens største, er vi alligevel drevet af en helt særlig iværksætterånd, hvor afstanden mellem ord og handling er kort. Hos os får du derfor medansvar fra dag ét, og du skal have lyst til at gribe det. Du vil til gengæld opleve en høj grad af selvstændighed og fleksibilitet i dit arbejde. Vi tror på personlig og faglig udvikling i det daglige, blandt dygtige kollegaer og opmuntrende ledere.  Drives du af ansvar?

 

Vi passer på hinanden

I Atea er der en god ånd af fællesskab og godt kollegaskab. Vi er åbne, ærlige og gode til at hjælpe hinanden. Ateas overordnede fokus på energi i hverdagen, godt lederskab og en ”der-skal-også-være-plads-til-sjov”-kultur, gør, at vi trives, så vi sammen kan gå den ekstra mil, når det er nødvendigt. Det er derfor, vi selv omtaler Atea som ”The Place To Be” – TP2B.

 

 

– og vi sætter pris på dig!

Vi sætter den enkelte medarbejder højt, fordi vi er overbeviste om, at det er os alle hver især, der tilsammen kan gøre en forskel. Vi ved godt, at vi aldrig kommer i mål uden glade, dygtige og engagerede medarbejdere. Derfor er vores medarbejdere vores vigtigste aktie. Og derfor lægger vi også stor vægt på god og motiverende ledelse.

 

Vil du være med til at bygge Danmark med it?

 

 

Vores kunder vælger ikke Atea, fordi vi er markedets største. De vælger Atea, fordi vi giver den bedste rådgivning og den største værdi. Kom med på holdet, og bliv kollega med Danmarks bedste eksperter inden for alle tænkelige områder af it-infrastruktur. Sammen bygger vi Danmark med it.

 

Christine Wengel, Project Manager

 

 

Jeppe Albæk, Driftstekniker

Morten Mikkel Poulsen, Montør

Ajanta Holland Christensen, Key Account Manager

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer