Karriere Job i atea Jobagent ledige stillinger mød vores medarbejdere

Karriere i Atea

Du skal være med til at bygge Danmark med it

Danmark er et af de mest digitaliserede samfund i verden. Det fundament skal vi værne om og udvikle. Ikke for digitaliseringens skyld, men for den frihed og det udbytte det kan skabe for vores samfund.

Vi vil være med til at sætte den offentlige sektor i stand til at levere endnu bedre velfærd, og vi vil sammen med det danske erhvervsliv skabe innovation og vækst. På den måde er Atea med til at gøre det samfund, vi skal give videre til de næste generationer, endnu stærkere.

Om at arbejde i Atea

High Five - ikon

Vi drives af ansvar

Teknologi og it ændrer vores samfund med en hastighed, der næsten ikke er til at forstå. Det giver store udfordringer og endnu større muligheder. Som Nordens største leverandør af it-infrastruktur tager vi ansvar for at løse udfordringerne og udnytte mulighederne. Vi styrker fx elevers læring ved at gøre klasseværelset digitalt, vi bekæmper kriminalitet med intelligent videoovervågning, vi bevarer landsbyskoler gennem fjernundervisning, og vi gør det muligt for hospitaler at hjælpe flere borgere ved hjælp af teknologiske redskaber.

 

Vi drives af et ansvar for at bygge et bedre og mere innovativt Danmark, og det ansvar ligger hos hver enkelt kollega. I Atea får du derfor medansvar fra dag ét, og du skal have lyst til at gribe det.

Cloud Computing - ikon

Vi har fødderne på jorden og hovedet i skyen

For os er drift og strategi ikke enten-eller. Det er både-og. Vi leverer alle dele af it-infrastruktur fra A-Z og tænker altid i den fulde løsning. Vi har styr på fundamentet og sætter samtidig en ære i at fremtidssikre vores kunder. Kort sagt, vi har ikke næsen, men hovedet i sky.

 

Vi er Nordens største leverandør af it-infrastruktur og alligevel drevet af en helt særlig iværksætterånd. Det betyder, at når du har en idé, får du lov til at løbe med den. Vi tror nemlig på, at handlekraft skaber fundamentet for succes. Med fødderne plantet solidt på jorden løfter vi vores kunder til et helt nyt niveau ved at være et skridt foran og tænke i samlede løsninger.

Group Users - ikon

Vi er i selskab med de bedste

Atea er meget privilegeret. Vi får lov til at arbejde sammen med de mest interessante kunder – store som små – i alle brancher. Sammen med vores mange dygtige partnere leverer vi alle dele af it-infrastruktur, både til den private og den offentlige sektor.

 

Vores kunder vælger ikke Atea, fordi vi er markedets største. De vælger Atea, fordi vi giver den bedste oplevelse og den største værdi. Når du får job i Atea, bliver du derfor en del af Danmarks bedste eksperter inden for alle tænkelige områder af it-infrastruktur.

Mød vores medarbejdere

Hos Atea står vi sammen i vores forskellighed. Du kan møde et par af os her. Vores håb er, at du får en fornemmelse af, hvad det vil sige at være ”Én af alle os".

David Winther, Senior Systems Engineer

Detelina Radkova, Adoption Consultant

Martin Herløv, Service Business Manager

Karina Kjær Mortensen, Service Coordinator

Martin Hunderup, Solution Architect

Morten Mikkel Poulsen, Montør

Christina Winther, Business Manager

Thomas Jørgensen, Løsningsspecialist

Lone Kühnell Falkenberg, Kantinechef

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer