Spring til indhold
Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Vores kunder vælger ikke Atea, fordi vi er markedets største. De vælger Atea, fordi vi giver den bedste rådgivning og den største værdi. Kom med på holdet, og bliv kollega med Danmarks dygtigste eksperter inden for alle tænkelige områder af it-infrastruktur. Sammen bygger vi Danmark med it – vil du være med?

Kom med på det danske landshold i informationsteknologi

 

Atea er officiel partner for DBU's A-landshold for kvinder. Holdet er på en meget spændende rejse mod toppen af europæisk fodbold, ligesom vi har en ambition om at befinde os i toppen inden for informationsteknologi.

Kvindelandsholdets rejse mod målet er meget lig vores, for selv om vores veje er meget forskellige, gælder præcis de samme regler; vi når kun toppen og bliver der, hvis vi har de bedste talenter, og hvis vi spiller sammen som et hold.

 

 

DBU

Kvinder i it

 

Vi er 327 kvinder i Atea. Det svarer til ca. 22,7%, og det tal skal højere op! Vi vil ikke gå glip af de mange fordele, der er ved den diversitet, som kvinder automatisk tager med sig ind i it-branchen, såsom mere innovative løsninger, bedre resultater, mere trivsel og en bedre bundlinje. Vi vil gøre op med de fordomme, der er om it og teknologi og vise, at it-branchen bestemt også er for kvinder.

 

kvinder i it

Graduate-program

 

Vores graduate-program har en varighed på 24 måneder med ansvar og udfordringer fra første dag. Vi tilbyder et sjovt og lærerigt program og muligheden for at arbejde sammen med andre skarpe hjerner.

 

 

Graduate

tekniker uddannelse

Tekniker- og konsulentakademi

 

Bliv lærling inden for netværk eller kabling. Vi søger løbende nye unge it-talenter, der kunne tænke sig at gennemføre deres praktikforløb hos os under kyndig oplæring af vores ca. 400 dygtige it-konsulenter og teknikere, der alle er specialister inden for deres felt.

 

Intern karriereudvikling

 

I en virksomhed af vores størrelse er der rig mulighed for at udvikle sig personligt og fagligt igennem læring og tilegnelse af nye kompetencer uanset hvilken del af forretningen, man er tilknyttet.

Vores brede forretning, fleksibilitet og flade struktur har for mange af vores medarbejdere betydet, at de har kunnet gøre karriere og løbende udvikle sig i jobbet uden at forlade Atea.

 

møde

Mød flere medarbejdere her

Følg os på...

 

Linkedin