Karriere Job i atea Jobagent ledige stillinger mød vores medarbejdere Karriere

Karriere i Atea

Teknologi og it ændrer vores samfund med en hastighed, der næsten ikke er til at forstå. Det giver store udfordringer og endnu større muligheder. Som Nordens største it-leverandør er Atea med til bygge fundamentet for et digitalt Danmark, vi kan være stolte af.

I Atea er vi meget privilegerede. Hver dag får vi lov til at arbejde sammen med de mest interessante kunder og partnere – store som små – i alle brancher. Sammen arbejder vi på at gøre Danmark til digital verdensmester. Det betyder, at vi er fuldstændig afhængige af dygtige medarbejdere, som er begejstrede for den forskel, vi sammen kan gøre med it.

Har du talent for at udfordre, tænke i samlede løsninger og tage ansvar, så er der plads til dig i Ateas nørdede familie. Vil du være med?

Ledige stillinger | Uopfordret ansøgning | Jobagent | Mød vores medarbejdere

Er du vores nye it-talent?

Tekniker- og Konsulent Akademi, Atea

Vi søger løbende nye unge it-talenter, der kunne tænke sig at gennemføre deres praktikforløb hos os under kyndig oplæring af vores ca. 400 dygtige it-konsulenter og teknikere, der alle er specialister inden for deres felt.

 

 

Læs alt om vores Tekniker- og konsulentakademi her

Mød vores medarbejdere

 

Om Atea som arbejdsplads

Hør fire forskellige medarbejdere fortæller, hvad der kendetegner Atea som arbejdsplads, og hvad der skaber motivation for dem i deres arbejde.

 

 

 

Én af alle os

Vi zoomer ind på forskellige mennesker med forskellige specialer og fagligheder - der eneste, de har til fælles, er, at de alle arbejder i Atea.

 

 

Vi drives af ansvar

Det er længe siden, it kun hørte hjemme i it-afdelingen. Teknologi og it ændrer vores samfund med en hastighed, der næsten ikke er til at forstå. Det giver store udfordringer og endnu større muligheder. Som Nordens største leverandør af it-infrastruktur tager vi ansvar for at løse udfordringerne og udnytte mulighederne. Vi styrker fx elevers læring ved at gøre klasseværelset digitalt, vi bekæmper kriminalitet med intelligent videoovervågning, vi bevarer landsbyskoler gennem fjernundervisning, og vi gør det muligt for hospitaler at hjælpe flere borgere med teknologiske redskaber.

Vi drives af et ansvar for at bygge et bedre og mere innovativt Danmark, og det ansvar ligger hos hver enkelt kollega. Hos Atea får du derfor medansvar fra dag ét, og du skal have lyst til at gribe det. Du vil til gengæld opleve en helt særlig frihed i dit arbejde. Vi tror på udvikling i det daglige, blandt dygtige kollegaer og opmuntrende ledere.

Vi har fødderne på jorden og hovedet i skyen

For os er drift og strategi ikke enten-eller. Det er både-og. Vi leverer alle dele af it-infrastruktur fra A-Z og tænker altid i den fulde løsning. Atea er hver dag med til at præge og udvikle, hvordan danske virksomheder arbejder med it. Vi har styr på fundamentet og sætter samtidig en ære i at fremtidssikre vores kunder. Kort sagt, vi har ikke næsen, men hovedet i sky.

Vi er Nordens største leverandør af it-infrastruktur og alligevel drevet af en helt særlig iværksætterånd. Vi har kort fra tanke til handling. Det betyder, at når du har en idé, får du lov til at løbe med den. Vi tror nemlig på, at handlekraft skaber fundamentet for succes. Med fødderne plantet solidt på jorden løfter vi vores kunder til et helt nyt niveau ved at være et skridt foran og tænke i samlede løsninger. 

Vi er i selskab med de bedste

Atea er meget privilegeret. Som Nordens største it-leverandør får vi lov til at arbejde sammen med de mest interessante kunder – store som små – i alle brancher. Sammen med vores mange dygtige partnere leverer vi alle dele af it-infrastruktur, både til den private og den offentlige sektor. De mange vidt forskellige projekter er en evig kilde til inspiration.

Vores kunder vælger ikke Atea, fordi vi er markedets største. De vælger Atea, fordi vi giver den bedste oplevelse og den største værdi. Det betyder, at vi er fuldstændig afhængige af dygtige medarbejdere, som er begejstrede for den forskel, vi sammen kan gøre med it. Når du får job i Atea, bliver du derfor del af én stor nørdet familie. Vi har Danmarks bedste eksperter inden for alle tænkelige og utænkelige områder af it-infrastruktur, og vi kan altid finde plads til en mere.

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer