Karriere i Atea

Du skal være med til at bygge Danmark med it

Danmark er et af de mest digitaliserede samfund i verden. Det fundament skal vi værne om og udvikle. Ikke for digitaliseringens skyld, men for den frihed og det udbytte det kan skabe for vores samfund.

Vi vil være med til at sætte den offentlige sektor i stand til at levere endnu bedre velfærd, og vi vil sammen med det danske erhvervsliv skabe innovation og vækst. På den måde er Atea med til at gøre det samfund, vi skal give videre til de næste generationer, endnu stærkere.

Atea vinder HR prisen 2019

Om at arbejde i Atea

High Five - ikon

Vi drives af ansvar

Teknologi og it ændrer vores samfund med en hastighed, der næsten ikke er til at forstå, men vi bestræber os på altid at være med i front. Det giver store udfordringer og endnu større muligheder.

 

Vi drives af et ansvar for at bygge et bedre og mere innovativt Danmark, og det ansvar ligger hos hver enkelt kollega. Hos Atea får du derfor medansvar fra dag ét, og du skal have lyst til at gribe det. Du vil til gengæld opleve en helt særlig frihed i dit arbejde. Vi tror på personlig og faglig udvikling i det daglige, blandt dygtige kollegaer og opmuntrende ledere. Drives du af ansvar?

Cloud Computing - ikon

Vi har fødderne på jorden og hovedet i skyen

For os er drift og strategi ikke enten-eller. Det er både-og. Vi leverer alle dele af it-infrastruktur fra A-Z og tænker altid i den fulde løsning. Vi har styr på fundamentet og har fødderne plantet solidt på jorden.  

 

Selv om vi er Nordens største er vi alligevel drevet af en helt særlig iværksætterånd med kort fra ord til handling. Det betyder, at når du har en idé, får du lov til at løbe med den. Vi tror nemlig på, at handlekraft skaber fundamentet for succes og vi sætter en ære i at fremtidssikre vores kunder. Kort sagt, det er ikke næsen, men hovedet vi har i sky.

Group Users - ikon

Vi er i selskab med de bedste

Atea er meget privilegeret. Vi får lov til at arbejde sammen med de mest interessante kunder – store som små – i alle brancher. Sammen med vores mange dygtige partnere leverer vi alle dele af it-infrastruktur, både til den private og den offentlige sektor. De mange vidt forskellige projekter er en evig kilde til inspiration.

 

Vores kunder vælger ikke Atea, fordi vi er markedets største. De vælger Atea, fordi vi giver den bedste oplevelse og den største værdi. Kom med på holdet, og bliv kollega med Danmarks bedste eksperter inden for alle tænkelige områder af it-infrastruktur.

Mød vores medarbejdere

Hos Atea står vi sammen i vores forskellighed. Du kan møde et par af os her. Vores håb er, at du får en fornemmelse af, hvad det vil sige at være ”Én af alle os".

Ajanta Holland Christensen, Key Account Manager

Detelina Radkova, Adoption Consultant

Martin Herløv, Service Business Manager

Martin Hunderup, Solution Architect

Morten Mikkel Poulsen, Montør

Christina Winther, Business Manager

Thomas Jørgensen, Løsningsspecialist

Lone Kühnell Falkenberg, Kantinechef

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer