Spring til indhold

Karriere

Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Vores kunder vælger ikke Atea, fordi vi er markedets største. De vælger Atea, fordi vi giver den bedste rådgivning og den største værdi. Kom med på holdet, og bliv kollega med Danmarks dygtigste eksperter inden for alle tænkelige områder af it-infrastruktur. Sammen bygger vi Danmark med it – vil du være med?

Kom med på det danske landshold i informationsteknologi

 

Atea er officiel partner for DBU's A-landshold for kvinder. Holdet er på en meget spændende rejse mod toppen af europæisk fodbold, ligesom vi har en ambition om at befinde os i toppen inden for informationsteknologi.

Kvindelandsholdets rejse mod målet er meget lig vores, for selv om vores veje er meget forskellige, gælder præcis de samme regler; vi når kun toppen og bliver der, hvis vi har de bedste talenter, og hvis vi spiller sammen som et hold.

 

 

DBU

Graduate-program

 

Vores graduate-program har en varighed på 18 måneder med ansvar og udfordringer fra første dag. Vi tilbyder et sjovt og lærerigt program og muligheden for at arbejde sammen med andre skarpe hjerner.

 

 

Graduate

tekniker uddannelse

Tekniker- og konsulentakademi

 

Bliv lærling inden for netværk, it-infrastruktur eller kabling. Vi søger løbende nye unge it-talenter, der kunne tænke sig at gennemføre deres praktikforløb hos os under kyndig oplæring af vores ca. 400 dygtige it-konsulenter og teknikere, der alle er specialister inden for deres felt.

 

Mød Tom Stampe Raavig, Senior Security Architect i Atea

 

Tom er en af Ateas dygtige og højt specialiserede it-sikkerhedskonsulenter. For ham var der særligt én beslutning, der viste sig at få stor betydning for hans karriere.

 

Tom Stampe Atea medarbejder

Mød flere medarbejdere her

Følg os på...

 

Linkedin

 

 

 

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer