Spring til indhold

#TP2B

 

TP2B står for The Place to Be. Det er vores vision at være the place to be for både vores kunder, samarbejdspartnere og ikke mindst vores medarbejdere. Her fortæller nogen af vores medarbejdere om de små og store ting i hverdagen, der er med til at gøre Atea til en attraktiv arbejdsplads for dem.

 

 

Vi drives af fremtiden

 

Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning og det danske samfund. Som Nordens største leverandør af it-infrastruktur, -løsninger og -services er vi bevidste om det ansvar, der følger med. Derfor arbejder vi målrettet og kontinuerligt med at levere løsninger på et ansvarligt og bæredygtigt grundlag, hvor vi viser hensyn til sociale og etiske aspekter, vores miljø og fremtidige generationer.   

 

Vi er i selskab med de bedste

 

Med kunder og partnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Vores medarbejderes viden og ekspertiser spænder bredt og sikrer dybden i vores forretning. Vores tætte partnerskaber med alle de største teknologivirksomheder gør os til en del af verdens førende netværk af eksperter. Og det giver os adgang til de mest interessante kunder og de vigtigste samfunds- og forretningskritiske it-projekter. 

 

vi hjælper hinanden i Atea

 

 

vores partnere Atea karriere

 

Vi tror på vores medarbejdere

 

Vi arbejder kontinuerligt med træning og uddannelse af vores ledere, fordi dygtige og professionelle ledere er en forudsætning for vores medarbejderes udvikling og trivsel. 
Vores medarbejdere er nøglen til at fastholde vores position. Derfor prioriterer vi det individuelle ansvar, friheden til at drive opgaver og projekter samt den enkelte medarbejders lærings- og karriereudviklingsmuligheder højt. 

 

 

 

Vi passer på hinanden


Vi er landsholdet i informationsteknologi. Vi opnår kun succes, når vi alle er på toppen, spiller som et hold, lærer af vores fejl og fejrer vores succeser. Vores vision er at være “The Place to Be” for vores medarbejdere, og det bliver vi ved at skabe en arbejdsplads med frihed, fleksibilitet og balance i livet for den enkelte. Med et overordnet fokus på energi i hverdagen og et stærkt socialt fællesskab går vi gerne den ekstra mil for hinanden. 

 

Atea er the place to be

Vinder af HR-Prisen 2019

 

I oktober 2019 kunne Atea med stolthed tage imod årets HR-Pris fra Dansk HR. Begrundelsen for at vælge Atea var vores store fokus på mental trivsel og god energi i hverdagen. Et projekt, der startede for flere år siden, og som fortsætter med at være et vigtigt fokuspunkt.