Spring til indhold

Vores brede udvalg af rammeaftaler betyder, at du med fordel kan kombinere flere aftaler for at få en totalløsning.

Atea gør det let at handle SKI

​Nedenfor kan du få mere information om de forskellige aftaler.

Hvert år indkøber den offentlige sektor varer og tjenesteydelser for ca. 300 mia. kr. Jo mere effektivt det offentlige indkøb er, des flere ressourcer er der til fx til udvikling af velfærdsydelser i den offentlige sektor. Derfor har SKI (Statens Indkøbsprogram) indgået aftaler med forskellige leverandører, for at få de bedst mulige indkøbsmuligheder.

Vi er leverandører på et bredt udvalgt af forskellige rammeaftaler, der dækker alt fra hardware og software til konsulentydelser, netværks- og driftsløsninger.Hvis du har brug for rådgivning til at kombinere de forskellige aftaler – eller blot brug for et overblik over aftalernes indhold, så står vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig.

SKI 50.40 Computere og it-tilbehør​

Atea er primærleverandør på SKI 50.40. Det betyder, at du med fordel kan kombinere flere aftaler for at få en totalløsning.

SKI 02.02 Computere 

Atea er primærleverandør på SKI 02.02. Det betyder, at du har adgang til vores brede udvalg af computere, tilbehør og services.

SKI 50.03 Servere og storage

Atea er primærleverandør på SKI 50.03. Det betyder, at du har adgang til vores brede udvalg af hardware, software og serviceydelser inden for hybride datacenter løsninger

SKI 50.07: Kommunikationsprodukter

50.07 Kommunikationsprodukter omfatter et standardiseret og katalogegnet sortiment af kommunikationsprodukter. Aftalen er obligatorisk for tilsluttede kommuner. Læs mere om aftalen og sortiment her.

SKI 02.07: Kommunikationsprodukter- og løsninger

SKI 02.07 giver mulighed for at købe kommunikationsprodukter og –løsninger, inklusiv licenser, service, support samt konsulentydelser. Se vores brede udvalg.

SKI 02.70: AV-løsninger

AV-udstyr og tilhørende ydelser. Desuden kan der købes øvrige ydelser relateret til AV-udstyret, herunder service, installation, rådgivning og kurser.

SKI 50.43: Tablets

Med rammeaftale 50.43 kan du købe tablets med forskellige lagringsmuligheder, netværksmuligheder og skærmstørrelser, der er kompatible med Apple iOS, Google Android, Microsoft Windows og ChromeOS.

SKI 50.10: Kopi og print

På 50.10 Kopi og print kan det offentlige købe et bredt udvalg af relevante produkter inden for kopi og print, blandt andet printere og multifunktionsprintere, der dækker administrative standardbehov.

SKI 02.17: it-konsulenter

SKI 02.17-aftalen giver mulighed for køb af konsulentydelser på timebasis til både konkrete opgaver og tilhørende rådgivningsopgaver.

SKI 02.22: it-drift

Få driftet alt fra en enkelt server, din backup og indkøb af Cloud-kapacitet, til at du kan foretage outsourcing af hele myndighedens it-drift inklusiv dit slutbruger-udstyr.

02.06: Standard Software

Med SKI 02.06 kan du købe standard softwareprodukter inden for fire softwarekategorier, der er kompatible med de offentlige institutioners eksisterende software.

SKI 50.49: Standardsoftware: Microsoft

SKI 50.49 er et forpligtende miniudbud baseret på delaftale 2: SKI 02.06 standard software. 50.49 kan kun benyttes af kommuner, såfremt de har tilsluttet sig tilslutningsperioden.