Spring til indhold
Tilbage til Cloud

Hvad betyder backup for dine kunder?

Tab af kritiske data er ødelæggende for dit forretningsgrundlag og troværdighed udadtil. Derfor fremtidssikrer et stigende antal virksomheder sig med backup-løsninger fra Atea.

Danske virksomheder mister data hver dag – enten pga. hardware-nedbrud eller udefrakommende forstyrrelser i form af hacker-angreb o.l. Men mens data-tab er new normal, er der anderledes stor forskel på virksomhedernes backup-beredskab.

Har du fx helt styr på, om alle dine - og dermed kundernes - data i skyen er omfattet af et backup-beredskab? Og hvor lang tid kan din forretning tåle at leve uden adgang til data, mens it-afdelingen kæmper for at gendanne det tabte?

Netop her kommer Ateas backup-løsninger i spil.

Uanset om dine forretningskritiske data ligger on-premise, i skyen eller på hybride platforme hjælper vi dig med at sikre virksomhedens mest værdifulde informationer. Med vores skræddersyede backup-løsninger er du sikker på, at din forretning og dine kunder bliver generet mindst muligt - selv ved større it-nedbrud.

Vi er klar over, at det kræver tillid at betro andre sine forretningskritiske data. Vi er Skandinaviens største backup-leverandør. Alene i Danmark beskytter vi over 40.000 klienter, med data på over 200 petabyte, så vi er godt rustet til også at tage ansvaret for dine data. Fordi vi ved, at pålidelig og velfungerende data-backup både er forretningens hukommelse og livsforsikring.

Disaster recovery med backup i skyen minimerer nedetid

I en verden, hvor it-miljøer ofte bliver truet af cyberkriminelle og ekstreme vejrforhold, er katastrofehjælp ved at blive en hygiejnefaktor. Med Disaster Recovery as a service kan du beskytte dit VMware-baserede datacenter nemt og omkostningseffektivt i skyen.

Atea Disaster Recovery med backup i skyen er den første af sin art i Europa - optimeret til VMware.

 

Disaster Recovery

Tilbage til Cloud