Tilbage til Apple

Apple-løsninger til offentlige og private uddannelser

Sammen udvikler vi de danske skoler, og giver eleverne de læringsværktøjer, de elsker at bruge og styrker lærernes uddannelsesredskaber. Vores børn og unge skal kunne navigere i det teknologiske 21. århundrede.

Slip elevernes produktivitet og kreativitet løs

 

Apple-produkter og -løsninger til skoler

 

Vores børn og unge skal kunne navigere i det teknologiske 21. århundrede. Med en Apple device får eleverne et solidt sæt læringsværktøjer mellem hænderne.

De kan kommunikere, samarbejde og oprette forbindelse til eksterne enheder. Med Apples kreative værktøjer og kodningsprogrammer, giver vi eleverne værktøjer til at kunne agere i den nye verden. Blandt andet ved hjælp af iMovie, Garageband og Swift playground.

Læs mere her om Apples 21. århundrede kompetencer >

Inspirerende kompetenceudvikling er nøglen til en vellykket udvikling

 

Vi ved, hvor stor forskel det gør, at skoleledelsen tænker uddannelse af personalet ind som et naturligt element, når teknologi skal løftes ind i undervisningen.

Vi tror på, at når Apple enheder omfavnes af selvsikre og kompetente lærere, bliver læringen inspirerende og tilgængelig for alle.

 

Vi er med til at løfte lærernes forståelse for de nye indlæringsmuligheder. Med stor erfaring i en række forskellige metoder og modeller, kan vi skræddersy et unikt forløb til netop din skoles kompetenceudvikling.

 

Vi er med til at løfte lærernes forståelse for de nye indlæringsmuligheder.

Med stor erfaring i en række forskellige metoder og modeller, kan vi skræddersy et unikt forløb til netop din skoles kompetenceudvikling. Vil du høre med om mulighederne for netop din skole, og hvordan du kommer i gang?

 

Sådan har vi hjulpet andre skoler

Rudersdal Kommune

Rudersdal Kommune

I dag har alle elever og lærere en personlig iPad, der er fyldt med ­uddannelsesapps og -ressourcer. Effektiv administration af enhederne var en forudsætning for, at den nye teknologi kunne blive en succes. Det er her, Mobile Manager fra Lightspeed Systems kommer ind i billedet. Læs hele casen her >

Udrulning og netværk – få styr på den nye undervisningsform

 

Administration af Apple enheder – giv lærerne kontrol, frigiv tid og spar penge

Det er vigtigt at have kontrol over alle de enheder, der befinder sig på skolen. Derfor har vi mulighed for at tilbyde udrulning af devices, og sikre central styring og håndtering af disse.

Det kan du læse mere om her >

 

Vi kan desuden tilbyde Apple Classroom, som gør det lettere for underviseren at styre enhederne i undervisningen. Klik her for at læse om Apple Classroom >

 

Digital undervisning stiller krav til netværket

Når vi implementerer digitale undervisningsværktøjer på skolerne, oplever vi, at det stiller store krav til netværket.

 

Dialogen herom er essentiel, og vi tager den gerne med jer, for at sikre, at skolen er klar til det 21. århundredes nye undervisningsformer.

 

Tænk læring - ikke it-vedligehold

 

Opnå økonomisk bæredygtighed og spar penge

 

Opnå økonomisk bæredygtighed og spar penge

Vi hjælper dig med at finde værdien i dit udtjente it-udstyr. Særligt Apple udstyr har en høj værdi, selvom det ikke længere er nyt. Det brugte udstyr er med til at booste økonomien i din kommende investering i Apple hardware og skal også tænkes ind i en bæredygtighedsplan. Har du andet udstyr end Apple, kan vi også hjælpe med dette. Læs mere om dine finansieringsmuligheder her >

 

"Særlige

 

Særlige uddannelsespriser

Når du handler Apple produkter hos os, kan du som skole få adgang til Apples uddannelsespriser. Apple har et ønske om, at alle skoler skal have mulighed for at udnytte de læringsmuligheder, deres produkter giver.

Kombineret med fx finansieringsløsninger, har Apple produkter aldrig været mere tilgængelige.

 

Spar CO2 og penge

 

Spar CO2 og penge

Vi kan bidrage til en analyse af jeres eksisterende setup. Vi kan hjælpe med at energioptimere, som - ud over at reducere jeres forbrug på strøm - løfter energieffektive løsninger ind i form af Apple udstyr.

Sådan kan vi også få eftergivet potentielle energiskatter. Samlet set sparer I som skole altså både penge og skåner naturen for CO2.

Særlige behov – her findes der løsninger

 

Apple prioriterer at understøtte børn med specielle behov højt. Derfor har de udviklet deres platform til at understøtte disse behov. Blandt andet ved hjælp af oplæsning, ordbog, forudsigelse af ord, Fotos & iMovie samt Zoom.

 

 

Lego Mindstorm i undervisningen nu med Apple understøttelse

Mere end 1 million børn og voksne bruger i dag Apple Swift Playground til at lære fundamentet for kodning. Samtidig har LEGO MINDSTORM vundet popularitet på flere skoler.

Kombineret giver dette eleverne mulighed for at udforske kodning gennem problemløsning i virkeligheden, da de opretter og kommanderer deres egne LEGO-robotter, køretøjer, maskiner og opfindelser.

Hos os har du et solidt fundament

 

Vi er Apple autoriseret forhandler. Vi har over 10 års erfaring med at levere Apple-løsninger til skoler og institutioner i Danmark, det giver meget mere end bare enhederne. Vores gratis ekspertrådgivning kombineret med vores interne faglige udvikling og tekniske tjenester gør det muligt for os at sikre, at hver skole, vi samarbejder med, opnår deres ønskede resultat. Vi anvender de bedste Apple undervisere og tekniske konsulenter, så vi kan levere tjenester, der sikrer, at alt fungerer, så underviserne er overbeviste om, at integrationen af iPad og Mac i hverdagens undervisning og læring fungerer.

 

 

 

Apple Autoriseret forhandler

Køb Apple-produkter i eShoppen

 

I vores eShop finder du alle Apple produkter og masser af kompatibelt tilbehør, der gør undervisning værdiskabende og læring til en leg.

 

 

Apple produkt familie billede

Tilbage til Apple
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer