Spring til indhold

Gennem vores samarbejde med norske skoler og kompetence fra vores interne pædagog har vi fået et unikt og detaljeret indtryk af lærernes engagement i eleverne. Vores ønske er at hjælpe lærerne med at forbedre deres kompetence ved hjælp af teknologi i undervisningen, så eleverne får en bedre skoledag.

Det gør vi gennem oplæring og adgang til det, som vi mener er markedets bedste hardware- og softwareløsning for undervisningssektoren.


Oplæring for næste generations pædagogik

 

I Atea mener vi det alvorligt, når vi har en særskilt skolesatsning. Derfor har vi ansat pædagogiske ressourcer og udviklet et tilbud sammen med eksperterne i Apple. Dette omfatter oplæring og løbende vejledning til lærere. Gennem inspirerende kurser kan du se, hvordan iPads og tilknyttet software kan gøre skoledagen bedre for både elever og lærere.

Applikationer, som allerede har bevist deres styrke

Mange af vores kunder i den private sektor siger, at Atea leverer på højeste niveau, når vi får standardteknologi og globalt førende teknologi til at spille sammen. Dette princip har vi videreudviklet på i vores samlede leverance til skolen.

Apple har udviklet applikationerne School Manager (administrativt værktøj til IT-ledelsen), Classroom (til lærere) og Schoolwork (til elever). Dette er kernen i vores leverance. Dertil kommer et stort antal forskellige applikationer, som alle har gennemgået Apples strenge godkendelsesproces. Atea rådgiver skolen om hvilke applikationer, der bør vælges.

Education by Atea - vores koncept

 

Vi har et træningsprogram for at sikre, at skolen får det størst mulige udbytte af indførelsen af ny og moderne teknologi. Det er vigtigt med træning og oplæring af lærere, så målet med ny teknologi bliver opfyldt. Vi sørger for, at lærere kan bruge værktøjerne, så skolen får etableret den bedst mulige undervisning til den enkelte elev.

 


Strategisk planlægning

Fra læreplan til klasseværelse: Vi har udviklingsprogrammer for at sikre, at digitale investeringer skaber et større læringsudbytte og en bedre skoledag

Applikationer

Hjælpemidler som får viden til at sidde fast Vi hjælper skolen med at få maksimalt udbytte af Apple School Manager (administrativt værktøj til IT-ledelsen), Apple Classroom (til lærere) og Apple Schoolwork (til elever). Via Apple Volume Purchase Program hjælper vi skolens administration med at finde frem til og bruge de rette værktøjer.

Livscyklus

Grøn revitalisering: Vores håndtering af enhedernes livscyklus omfatter forsikring, reparationer, udskiftning, tilbagekøb og videresalg. Som landets førende distributør af mobile enheder som smartphones og tablets har vi udviklet robuste ordninger for genstandenes komplette driftslevetid. Og vi tilbyder ejerskab i form af forudsigelige månedlige beløb pr. bruger. Vi kalder det Education as a Service.

iPad

Værktøjer, som du altid har ved hånden: iPad er det perfekte læringsværktøj. Tabletten er mobil og nem at bruge. Og hvad der er endnu vigtigere, der er et stort og voksende udvalg af tilgængelige nyttige applikationer, som gør læringsprocessen både smart og sjov for både lærere og elever.

Praktisk gennemførelse

Optimal udrulning: Små og mellemstore skoler mangler ofte kapacitet til at gennemføre den praktiske udrulning af udstyr, applikationer og styringsværktøjer. Atea har sin egen tjeneste for distribution, praktisk hjælp, registreringer, adgange og iværksættelse af nødvendige sikkerhedsforanstaltninger. Omfanget af tjenesten aftales separat med hver skole eller kommune.

Oplæring

Kurser der inspirerer: Ingen ved bedre end lærere, at oplæring er nøglen til succes. Via oplæring får lærerne indsigt i, hvordan værktøjerne kan bidrage til øget tilgængelighed, kreativitet og mobilitet for eleverne.

Integration og enhedsstyring

Sømløse systemværktøjer: Vi har indlagt en integration mellem Feide og Apple School Manager. Vores ekspertise er at sammensætte de bedste mobile enheder, applikationer og systemværktøjer, så kunden kan høste gevinsten af mobilitet både på brugerniveau og som systemejere. Det samme har vi gjort for skolerne, men med de tilpasninger og unikke krav, som gælder for denne sektor.

Kommunikation

Værktøjernes økosystem: De applikationer, der bruges på tablets og smartphones, er afhængige af internettet. Atea tilbyder wi-fi fra lærerværelse til klasseværelse, som er det bedste på markedet med hensyn til stabilitet og sikkerhed.

Support

Den rette hjælp, når du har behov for det: Atea tilbyder support til både software og hardware, den brugbare og hurtige hjælp, som er der for dig, uanset om det drejer sig om applikationer, tablets eller andet.

Brugerforum

Dele erfaringer, lære af de bedste: Vi opbygger et netværksforum, hvor lærere og alle andre, som er optaget af skoleudvikling, kan poste deres erfaringer og spørgsmål og få svar fra andre. Målet er et selvkørende forum, som altid er opdateret på relevante temaer i skæringspunktet mellem teknologi og skole.