Spring til indhold

 

Hvilke udfordringer oplever IT i hverdagen?

 

Hvis du arbejder inden for IT på en skole, spiller du en vigtig rolle i udformningen af fremtidens læring. Du oplever måske allerede, eller vil i stigende grad have udfordringer som f.eks.: Udfordrende infrastruktur, som igen skaber et øget behov for støtte og support fra IT-afdelingen. Jo flere digitale enheder, som I anskaffer, desto mere arbejde er der med implementering og rådgivning for at øge lærerens kompetenceniveau. Mange skoler har en varierende og måske ældre hardware- og softwareløsning, som gør det svært at varetage sikkerheden.

Kom i gang med udrulningen af iPad

 

Det har aldrig være lettere at opsætte og udrulle iPads i hele skolen. Med Apple School Manager og en MDM-løsning (Mobile Device Management) kan skolen nemt udrulle iPadOS-enheder og -apps i stor skala. Med en iPad som værktøj kan lærere og elever få frihed og fleksibilitet til at arbejde på nye måder, enten i klasseværelset eller på ture/udflugter.

 

Let at komme i gang, let at bruge.

 

Skab engagerende læringsoplevelser

 

200 GB lagringsplads i iCloud

 

Integration med Feide

Organiser elever og lærere med Apple School Manager og Workspace One

Hvordan administrerer du hardware og software så du altid er opdateret?

 

Med Apple School Manager får du direkte adgang til tusindvis af undervisnings- og læringsressourcer i App Store og iBooks Store. Det er nu nemmere end nogensinde at udstyre klasseværelserne med alt, hvad der behøves, før undervisningen starter.

 

Atea leverer MDM-løsning fra VMware, som er en skybaseret løsning. Med en sådan løsning kan IT nemt udrulle Apple-enheder på din skole. Du kan bl.a. administrere:

 

  • Udsendelse af applikationer og vigtige internetbogmærker direkte til tablets
  • Konfiguration af e-mail
  • Rapporter og oversigter over alle skolens enheder
  • Intern app store til uddannelsesapplikationer
  • Hvis en elev eller skolens ansatte mister deres tablet, kan du slette data.
  • Education by Atea - vores koncept

 

Vi har et træningsprogram for at sikre, at skolen får det størst mulige udbytte af indførelsen af ny og moderne teknologi. Det er vigtigt med træning og oplæring af lærere, så målet med ny teknologi bliver opfyldt. Vi sørger for, at lærere kan bruge værktøjerne, så skolen får etableret den bedst mulige undervisning til den enkelte elev.

Livscyklus

Grøn revitalisering: Vores håndtering af enhedernes livscyklus omfatter forsikring, reparationer, udskiftning, tilbagekøb og videresalg. Som landets førende distributør af mobile enheder som smartphones og tablets har vi udviklet robuste ordninger for genstandenes komplette driftslevetid. Og vi tilbyder ejerskab i form af forudsigelige månedlige beløb pr. bruger. Vi kalder det Education as a Service.

iPad

Værktøjer, som du altid har ved hånden: iPad er det perfekte læringsværktøj. Tabletten er mobil og nem at bruge. Og hvad der er endnu vigtigere, der er et stort og voksende udvalg af tilgængelige nyttige applikationer, som gør læringsprocessen både smart og sjov for både lærere og elever.

Praktisk gennemførelse

Optimal udrulning: Små og mellemstore skoler mangler ofte kapacitet til at gennemføre den praktiske udrulning af udstyr, applikationer og styringsværktøjer. Atea har sin egen tjeneste for distribution, praktisk hjælp, registreringer, adgange og iværksættelse af nødvendige sikkerhedsforanstaltninger. Omfanget af tjenesten aftales separat med hver skole eller kommune.

Oplæring

Kurser der inspirerer: Ingen ved bedre end lærere, at oplæring er nøglen til succes. Via oplæring får lærerne indsigt i, hvordan værktøjerne kan bidrage til øget tilgængelighed, kreativitet og mobilitet for eleverne.

Integration og enhedsstyring

Sømløse systemværktøjer: Vi har indlagt en integration mellem Feide og Apple School Manager. Vores ekspertise er at sammensætte de bedste mobile enheder, applikationer og systemværktøjer, så kunden kan høste gevinsten af mobilitet både på brugerniveau og som systemejere. Det samme har vi gjort for skolerne, men med de tilpasninger og unikke krav, som gælder for denne sektor.

Kommunikation

Værktøjernes økosystem: De applikationer, der bruges på tablets og smartphones, er afhængige af internettet. Atea tilbyder wi-fi fra lærerværelse til klasseværelse, som er det bedste på markedet med hensyn til stabilitet og sikkerhed.

Support

Den rette hjælp, når du har behov for det: Atea tilbyder support til både software og hardware, den brugbare og hurtige hjælp, som er der for dig, uanset om det drejer sig om applikationer, tablets eller andet.

Brugerforum

Dele erfaringer, lære af de bedste: Vi opbygger et netværksforum, hvor lærere og alle andre, som er optaget af skoleudvikling, kan poste deres erfaringer og spørgsmål og få svar fra andre. Målet er et selvkørende forum, som altid er opdateret på relevante temaer i skæringspunktet mellem teknologi og skole.