Spring til indhold
Tilbage til Apple

Apple til erhverv - forløs potentialet

Hvis du vil give dit team fremragende, digitale brugeroplevelser med Apples produkter, er det os, du skal tale med.

Apples produkter giver dit team fremragende, digitale brugeroplevelser, som forløser den enkelte medarbejders potentiale – i samarbejde med andre.

Succesrig, digital transformation involverer ofte hele organisationen. Hos Atea samler vi hele mobilitets-løsningen og skaber en it-platform, som sikrer, at din virksomhed kan digitalisere og udvikle sig på tværs af forretningen.

Sammenspillet mellem de forretningskritiske applikationer, den underliggende it-infrastruktur og medarbejderne er afgørende for mobilitetsprojektets succes.

Atea kan levere og finansiere hele løsningen, så du får et administrationsfrit mobiltetskoncept, som lægger stor vægt på fleksibilitet, økonomisk gennemsigtighed og stærke slutbrugeroplevelser.

 

Mobiliser din arbejdsstyrke med Apple og SAP

Sammenspillet mellem de forretningskritiske applikationer, den underliggende it-infrastruktur og dine medarbejderne er afgørende for mobilitetsprojektets succesmuligheder. I et tæt strategisk samarbejde har Apple og SAP udviklet fælles teknologier, der kan give jeres medarbejdere den bedste mobile understøttelse og en sublim brugeroplevelse i deres daglige arbejde.

 

 

Apple SAP

Medarbejdernes foretrukne valg

 

Alle Apple-produkter muliggør problemløsning på kreative måder og giver gnidningsfrie oplevelser, der øger medarbejdernes produktivitet. Og når medarbejderne får adgang til de værktøjer, de kender og holder af, vil hele organisationen høste frugterne af større engagement og ejerskabskultur.

 

Én platform - uendelige muligheder

 

 

Apple Business Manager

Implementér Apple-enheder uden at løfte en finger.

Uanset om din virksomhed har 10 eller 10.000 Apple-enheder, er det nemt at implementere og administrere dem med Apple Business Manager. Med løsningen kan du administrere og installere alle dine mobile enheder - Mac, iPad, iPhone og Apple TV. Det hele sker selvfølgelig trådløst, uden at du skal konfigurere manuelt.

 

Kom godt i gang med Apple Business Manager

 

 

 

 

Sikkerhed på virksomhedsniveau

Hos Apple er sikkerhed allerøverst på dagsordenen. Det har resulteret i, at dine Apple-enheder ikke bare har et sikkert design, men også giver en fantastisk brugeroplevelse. Kun Apple kan levere denne helhedsorienterede tilgang til sikkerhed, fordi produkterne er skabt med integreret hardware, software og tjenester.

 Læs om “Platform Sikkerhed"

 

 

Færre omkostninger

Apples enheder har høj restværdi med stor omkostningseffektivitet. Alle enheder er desuden nemme at servicere, fordi vores implementeringsmodel og supportpraksis både minimerer nedetid og reducerer udgifter samt maksimerer it-medarbejdernes ressourcer.

 
Læs mere om "Atea finansiering"

Læs mere om "Apple Financial Services"

Læs mere om "AppleCare for Enterprise"

Apple Professional Services

 

Forandring er et forløb. Og forståelse af de bedste implementeringsmetoder kan fremskynde processen. Det er her, Apple Professional Services (APS) kan hjælpe. Vi har et stort kendskab til branchen og specialistviden om Apples økosystem. Hver eneste APS-tekniker har virksom- hedsspecifik ekspertviden og flere års erfaring med implementering af Apples produkter.

Så uanset hvor langt din organisation er nået, kan vi hjælpe med det næste trin i forløbet.

 

 

 

MacBook Pro

Apple Experience Center

 

Atea Apple Practice Team

 

Ateas Apple Practice Team er vores eget team, som består af højt certificerede specialister. Derfor kan de både rådgive ledelsen, forretningsenhederne samt it- og økonomi-afdelingen, således at forretningsmæssige muligheder identificeres sammen med dit valg af platform og infrastruktur.

apple

App-løsning giver VIKINGs globale forretning ny luft

Royal greenland case

 

 

Grønlandske fiskere står på tærsklen til en digital revolution

”Royal Greenland vil gerne være med til at digitalisere det grønlandske samfund og erhvervsfiskeriet, så vi også i fremtiden kan tiltrække unge mennesker.” Læs hvordan iPhones og en forretningskritisk iOS app fra softwareudvikleren Trifork i rekordfart skal gøre grønlandske fiskere digitale – til gavn for det bæredygtige fiskeri. Ateas supply chain og device management spiller desuden en afgørende rolle for den digitale udrulning til godt 2.200 grønlandske fiskere.

 

Vores samarbejdspartnere

Atea er certificeret Cisco Gold Partner

Atea rådgiver om de forretningsmæssige muligheder i SAP/FastStart

Med brugeren i centrum udvikler Invokers simple applikationer med en ensartet brugergrænseflade og tæt integration med SAP.

Atea er JAMF Partner og leverer højtydende Mac management løsninger

Apple produkter

Køb dit Apple udstyr hos Atea

Hos Atea ved vi, at medarbejdernes potentiale først bliver forløst, hvis de har adgang til de helt rigtige arbejdsredskaber. Derfor tilbyder Atea eShop både Apple-produkter til offentlige og private virksomheder.

Vores dedikerede Apple-specialister har nøje sammensat en række topprodukter til dig. Oplev forskellen og kom i gang!

 

Macbook EducationApple til skole og uddannelse

Apple har udviklet effektive værktøjer specielt til skoler, der hjælper administratorer med implementeringen, giver lærere støtte til arbejdsprocesserne i klasseværelset og gør læring mere personlig for alle elever.

 

 

Tilbage til Apple
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer