Spring til indhold

Giv medarbejderne frihed til selv at vælge!

 

Der er ingen, der ved mere om dine arbejdsopgaver end dig! Derfor er du også den suverænt bedste til at vurdere, hvilke redskaber du er fortrolig med, så du arbejder mest effektivt. 


Selvom erfaringen viser, at mange foretrækker og har nemmere ved at arbejde på Apple produkter, stiller mange arbejdspladser andet udstyr til rådighed. De manglende valgmuligheder risikerer at gå ud over arbejdsglæden og produktiviteten. Hvis medarbejderne derimod får adgang til deres foretrukne digitale arbejdsredskaber, er forudsætningerne for gode arbejdsoplevelser skabt. Øget produktivitet følger lige efter. Derfor investerer virksomheder både i mennesker og vækst, når de giver medarbejderne adgang til deres foretrukne arbejdsredskaber.

 

Med Atea som din it-leverandør kan medarbejderne få frihed til selv at vælge it-udstyr – så de kan bidrage med det, de er bedst til. Og vores platform giver jer altid et komplet og opdateret overblik over virksomhedens it-udstyr.

Via vores portal giver vi, mod en favorabel egenbetaling over bruttolønnen, medarbejderne frihed til selv at vælge arbejdsredskaber - så de fx altid kan arbejde på de nyeste, mest intuitive produkter fra Apple, der er lette at implementere, cost-effektive og kræver minimal support.

Resultatet er både gladere, mere loyale og produktive medarbejdere.

 

Skal vi tage temperaturen på din digitale mobilitet?

Er du i tvivl om, hvordan din organisation mest effektivt sikrer samarbejde og gode brugeroplevelser, uanset hvor medarbejderne løser arbejdsopgaverne?

Lige nu tilbyder Ateas ekspertteam et end-to-end sundhedstjek, der identificerer muligheder og begrænsninger, før din organisation igangsætter et kommende mobility projekt. 

Vi samler sundhedstjekkets konklusioner i en handlingsanvisende rapport, der ud fra best practice, identificerer mulighederne for at skabe et succesrigt mobility projekt med høj return on investment.

 

 

 

Hos Atea definerer vi ’Mobility’ som samspillet mellem de forretningskritiske applikationer, den underliggende it-infrastruktur og medarbejdernes brugeroplevelser. Derfor er vores sundhedstjek en vigtig faktor for, at hele din organisation kan nå i mål på afgørende mobility-succesparametre såsom høj adoption og gode brugeroplevelser

Derudover giver sundhedstjekket dig sikkerhed for, at du er klar til at mobilisere din arbejdsstyrke digitalt med succes, og at du gør det rigtigt første gang.

 

 

Apple i virksomheden

Appleteknologi hjælper medarbejdere med at arbejde hvor, hvornår og hvordan de vil – med samarbejde og deling på hurtige og problemfrie måder. Via vores portal giver vi medarbejder frihed til selv at vælge arbejdsredskaber mod en favorabel egenbetaling over bruttolønnen.

Din virksomhed kan nemt få nye ressourcer og værktøjer, som gør det nemmere end nogensinde før at give alle medarbejdere mulighed for at vælge at arbejde med Apple-produkter. Derudover kan it-afdelingen lære de bedste metoder til at understøtte Apple-enheder på arbejdspladsen, og hvordan de kan udnytte denne nye model i deres miljø.