Spring til indhold

Gode processer er undertiden (mindst) lige så vigtige som ambitiøse mål for, at virksomheder kan realisere strategien. I Atea er vi overbevist om, at dette meget ofte er tilfældet, når kommuner skal implementere gennemgribende ny teknologi i undervisningen.

For at tilpasse vores tilbud til behovene i grundskolen og gymnasiet har vi udviklet et helhedskoncept og ansat pædagogiske ressourcer. Vi har skabt en leverance, der adresserer alt fra strategiske hensyn til praktiske udfordringer - fra skoleledelsen via IT-afdelingen og ud til lærerne i klasseværelset. For skoleledelsen vil vi især fremhæve rådgivningen og planlægningen.


Hvordan skal skolen digitaliseres?

 

Vi tilbyder en komplet gennemførelse med alt, hvad der kræves for, at eleverne får en bedre skoledag ved brug af tablets og tilknyttet software og styringsværktøjer.

 

  • Kommunen kan være sikker på, at det er baseret på globalt førende privatlivs- og sikkerhedsprincipper
  • Finansieringen foregår ved månedlige brugeromkostninger og, i meget ringe omfang, indledende investeringer
  • IT-afdelingen skal ikke bekymre sig om hverken kapacitet til udrulning, support eller administration - det klarer vi. Atea står for den praktiske oplæring af lærerne og etableringen af et levende brugerforum til udveksling af erfaringer
  • Vi står også for finansiering og livscyklusstyring af udstyret
  • Vi brænder for at se en ændring i skolen - på en digital platform

 

Atea har et ambitiøst og brændende ønske om at etablere et godt læringsmiljø på en digital platform Vi lader det digitale indgå i en sammenhæng med vurdering for læring, klasseledelse og tværfaglig kompetence.

Education by Atea - vores koncept

 

Vi har et oplæringsprogram for at sikre, at skolen får det størst mulige udbytte af indførelsen af ny og moderne teknologi. Det er vigtigt med træning og oplæring af lærere, så målet med ny teknologi bliver opfyldt. Vi sørger for, at lærere kan bruge værktøjerne, så skolen får etableret den bedst mulige undervisning til den enkelte elev.

 

 

Strategisk planlægning

Fra læreplan til klasseværelse: Vi har udviklingsprogrammer for at sikre, at digitale investeringer skaber et større læringsudbytte og en bedre skoledag

Applikationer

Hjælpemidler som får viden til at sidde fast Vi hjælper skolen med at få maksimalt udbytte af Apple School Manager (administrativt værktøj til IT-ledelsen), Apple Classroom (til lærere) og Apple Schoolwork (til elever). Via Apple Volume Purchase Program hjælper vi skolens administration med at finde frem til og bruge de rette værktøjer.

Livscyklus

Grøn revitalisering: Vores håndtering af enhedernes livscyklus omfatter forsikring, reparationer, udskiftning, tilbagekøb og videresalg. Som landets førende distributør af mobile enheder som smartphones og tablets har vi udviklet robuste ordninger for genstandenes komplette driftslevetid. Og vi tilbyder ejerskab i form af forudsigelige månedlige beløb pr. bruger. Vi kalder det Education as a Service.

iPad

Værktøjer, som du altid har ved hånden: iPad er det perfekte læringsværktøj. Tabletten er mobil og nem at bruge. Og hvad der er endnu vigtigere, der er et stort og voksende udvalg af tilgængelige nyttige applikationer, som gør læringsprocessen både smart og sjov for både lærere og elever.

Praktisk gennemførelse

Optimal udrulning: Små og mellemstore skoler mangler ofte kapacitet til at gennemføre den praktiske udrulning af udstyr, applikationer og styringsværktøjer. Atea har sin egen tjeneste for distribution, praktisk hjælp, registreringer, adgange og iværksættelse af nødvendige sikkerhedsforanstaltninger. Omfanget af tjenesten aftales separat med hver skole eller kommune.

Oplæring

Kurser der inspirerer: Ingen ved bedre end lærere, at oplæring er nøglen til succes. Via oplæring får lærerne indsigt i, hvordan værktøjerne kan bidrage til øget tilgængelighed, kreativitet og mobilitet for eleverne.

Integration og enhedsstyring

Sømløse systemværktøjer: Vi har indlagt en integration mellem Feide og Apple School Manager. Vores ekspertise er at sammensætte de bedste mobile enheder, applikationer og systemværktøjer, så kunden kan høste gevinsten af mobilitet både på brugerniveau og som systemejere. Det samme har vi gjort for skolerne, men med de tilpasninger og unikke krav, som gælder for denne sektor.

Kommunikation

Værktøjernes økosystem: De applikationer, der bruges på tablets og smartphones, er afhængige af internettet. Atea tilbyder wi-fi fra lærerværelse til klasseværelse, som er det bedste på markedet med hensyn til stabilitet og sikkerhed.

Support

Den rette hjælp, når du har behov for det: Atea tilbyder support til både software og hardware, den brugbare og hurtige hjælp, som er der for dig, uanset om det drejer sig om applikationer, tablets eller andet.

Brugerforum

Dele erfaringer, lære af de bedste: Vi opbygger et netværksforum, hvor lærere og alle andre, som er optaget af skoleudvikling, kan poste deres erfaringer og spørgsmål og få svar fra andre. Målet er et selvkørende forum, som altid er opdateret på relevante temaer i skæringspunktet mellem teknologi og skole.