Tilbage til Finansiering

Hvorfor finansiering?

Når du beslutter dig for at investere i ny it, bør du også tage stilling til, hvordan du vil finansiere din nye løsning. I den sammenhæng skal du huske, at kontant betaling også er en måde at finansiere på. Og selvom den er oplagt for mange, er det ikke sikkert, at det er den bedste eller billigste måde at finansiere på for dig.

Du skal eje det, der stiger i værdi, og leje det, der falder!

Markedet for leasing og finansiering er steget kraftigt de senere år og kan være interessant af mange forskellige årsager. De primære er:

  • Frigør likviditet og fastholder kreditmuligheder
  • Forenkler administration og budgettering
  • Mulighed for indkøb på rammeaftaler – én godkendelse, løbende bestilling
  • Fleksible betalingsmuligheder med stigende eller faldende afdrag
  • Tilpasning af udgift til ROI
  • Frigør ressourcer til udvikling af virksomhedens kerneområder

Integreret i Atea

Fordelen ved at benytte Atea Finans er, at selskabet er en integreret del af Atea og dermed har en dyb forståelse for it-finansiering. Vi kan lave kundetilpassede og individuelle løsninger og samtidig tilbyde hurtig respons, fleksibilitet og konkurrencedygtige priser.

Fremtidssikrede investeringer

Med leasing får man en række enestående muligheder for at sikre sin it-løsning. Der er ikke noget tab på investeringen hvis teknologien hurtigt bliver forældet, og med diverse tillægsforsikringer - som kan vælges efter behov - kan man helt undgå økonomiske bekymringer forbundet med investeringen.

Kom i gang i dag

Tilbage til Finansiering
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer