Tilbage til Digital arbejdsplads

Byg bro mellem samarbejde og øget bundlinje - løsninger til effektivt teamwork

Se hvordan vores effektive AV-løsninger, software og it-udstyr til alle virksomheder forbinder mennesker, lokationer og enheder.

Stærke solo-præstationer bygger på fremragende samarbejdsløsninger

 

Skaber du først værdi, når du forlader mødelokalet? Vi har håndplukket en række løsninger, der imødekommer kravene om samarbejde og effektiv værdiskabelse på én og samme tid.

I et moderne erhvervsklima med høje performancekrav er det vigtigt at kunne arbejde smartere, dele information hurtigere, undgå unødvendig rejseaktivitet og opbevare data på en sikker, og samtidig tilgængelig måde.

Med flere og flere digitale værktøjer kan vi løbende interagere og dele viden med andre - hvad enten det drejer sig om videomøder, samtaler (chat) eller deling af filer. I en mobil verden har vi samtidig adgang til relevante data og værktøjer alle steder fra, fordi e-mail, applikationer og filer er tilgængelige uafhængigt af enheden.

 

Ens for disse værktøjer er, at vi skal kunne dele og hente information nemt.

Hos Atea er vi ikke bundet af én leverandør. Derfor sammensætter vi altid det AV-udstyr, der passer til lige præcis dine udfordringer og behov – på tværs af platforme.

Alt sammen fordi vi ved, at du skaber de bedste resultater, når du har adgang til de rigtige mennesker og informationer.

 

Fokuser på dét, der betyder noget

Hvor meget kan du spare med en AV-løsning?

 

Hos Atea har vi årelang erfaring i at konvertere din virksomheds nuværende rejseudgifter til profitable og fremtidssikre AV-løsninger med understøttende software og digitalt udstyr.

 

Har du svært ved at forvandle software-investeringer til konkret værdi?


Op imod 80% af de indkøbte software-løsninger i Danmark bliver aldrig eller kun delvist implementeret - Atea sikrer forankring og bæredygtig implementering af dit nye it-system.

 

software adoption

 

 

videomøder på alle devices

Kom tæt på med videoopkald - tid og sted er ikke længere et issue


Video-collaboration vinder indpas overalt og bidrager til hurtig etablering af en tillidsfuld dialog med dine kolleger, kunder og forretningspartnere. Mimik og kropssprog udgør en stor del af kommunikationen og dialogen mellem mennesker, og med video kan vi hjælpe din virksomhed med at bringe disse aspekter i spil, uanset hvor dine vigtigste samarbejdspartnere befinder sig.

Løsningerne spænder over alle typer videomøder; fra bestyrelseslokalet til medarbejderens personlige video på smartphones - internt i virksomheden eller med kunder og samarbejdspartnere.

Læs mere om vores løsninger på laptops og smartphones.

Lad budskabet komme i centrum med intelligente møderumsløsninger


Vi kan integrere professionelt AV-udstyr, der giver en brugervenlig og effektiv løsning i auditorier og møderum. Vi anvender den seneste teknologi fra de førende leverandører og hjælper gerne med at integrere en rumstyringsløsning sammen med både eksisterende og nyt udstyr.

Via rumstyringsløsninger vil der være en overskuelig og brugervenlig betjeningsflade til det avancerede udstyr, så man kan koncentrere sig om budskabet og ikke skal lede efter fem forskellige fjernbetjeninger for at få startet en præsentation.

AV-løsninger til erhverv

Derfor er 'bløde værdier' som nærhed og samarbejde fremtidens hårde valuta

Tænk din samarbejdsløsning ind i din digitale arbejdsplads som helhed

 

 

Effektivt arbejde i det offentlige

Som offentlig institution har du mulighed for at købe fordelagtigt ind via en række rammeaftaler, og derved sikre en arbejdsplads, der er klar til at skabe værdi for borgerne.

 

Rammeaftaler på it-løsninger og AV-udstyr

Tilbage til Digital arbejdsplads
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer