Spring til indhold
Transformér måden din butik interagerer med kunder. Vores retail-koncepter gør dig klar til at levere den personlige service, dine kunder forventer.

Intelligens fra inderst til yderst!

 

Med Ateas intelligente glas kan du frit vælge at ’åbne’ og ’lukke’ for gennemsigtigheden af de glasoverflader, du omgiver dig med til daglig. Vi monterer teknologien på dine eksisterende glaspartier, hvorefter du har adgang til en verden af nye muligheder og funktioner.

 

”Det Intelligente Glas” giver dig en elegant, og sofistikeret interiør- eller eksteriørløsning, der fjerner behovet for gardiner eller persienner. Når glasset er i matteret tilstand, kan du desuden bruge overfladen som filmlærred.

 

Når det benyttes på facadevinduer, holder det bedre på temperaturen i bygningen, hvilket kan skabe besparelser på varme- og/eller nedkølingsbudgettet. Glasset kan også være beskyttende over for UV-stråling.

Vækst og kundeindsigt via teknologi

Digitaliseringen er i dag en så integreret del af forbrugernes hverdag, at alle virksomheder bør tænke og agere digitalt. De fysiske butikker udfordres i øjeblikket af e-handlen, som længe har arbejdet med data om kundens handlemønstre.

Ved hjælp af ny teknologi er det nu muligt for den fysiske detailhandel at monitorere kundernes adfærd i butikkerne.

Dermed kan kundeoplevelsen gøres unik og individuel på baggrund af nøjagtig kundeindsigt.

 

Fem fordele ved at transformere din butik

Ved at fusionere den digitale og fysiske verden kan du kortlægge dit kundesegment og skræddersy købsoplevelsen med personlige tilbud sammen med det rette produktvalg. Derudover vil du som global retail-forhandler have mulighed for at skalere kapacitet efter behov og opnå kortere time-to-market.

Vigtigst af alt, får du tid til at fokusere på det, som du er god til, mens vi varetager driften.

 

 1. Styrk mersalg

 2. Opbyg kundeloyalitet

 3. Ekspandér nemt og hurtigt

 4. Optimér kundeoplevelsen

 5. Gør det, du er god til

Fremtidens Point of Sale

Fremtidens Point of Sale

Teknologien fortsætter med at udvikle og ændre retail-branchen. Opdaterede hardware-løsninger er en uadskillelig den af den udvikling.

Derfor er vi meget begejstrede for HP’s nye ElitePOS point-of-sale system, der kombinerer design med performance og sikkerhed, så du kan optimere din forretning.

 

Dynamisk prissætning kommer til butikkerne

Online retailers bruger i stigende grad kundernes personlige data til at bestemme, hvor meget priser skal hæves eller sænkes. Og de fysiske butikker er ved at følge efter via teknologien bag elektroniske skilte.

 

Dynamisk prissætning kommer til butikkerne

Ved at bruge elektroniske prisskilte får du følgende fordele

 • Nem og fleksibel pris- og produktændring.
 • Sikre link mellem digital signage og ESL, så dine priser altid er opdateret - i hele butikken.
 • Samspil med mobil-app via QR kode.
 • Information om nøglehul, Svanemærke, økologi, etc. via logoer.
 • Prismatch via information fra konkurrerende butikker.
 • Cross selling direkte på hylden via fx ”Køb denne vin og spar 50% på denne ost”.
 • Multi-channel synergi mellem information i fysisk butik, web og mobil-app.
 • Waste management via reaktion på varer, der nærmer sig sidste salgsdato.
 • Frigørelse af medarbejdere til andre ressourcekrævende opgaver.

Shop in a Box - Retail all inclusive

 

Fokusér på din forretning og lad os, som din Single Point of Contact, varetage drifts- og rutinemæssige opgaver såsom udrulninger, software- og hardwarevedligehold samt asset management. Det kalder vi Retail all inclusive.

 

Shop in a Box - Retail all inclusive

Skal din butik ud i verden?

Skal din butik ud i verden?

 

Vi lever i en global verden og mange af vores kunder har en global vækststrategi.

 

Dette er vi stand til at understøtte, og vi varetager hele forløbet fra indkøb af udstyr til installation af en hel butik overalt i verden.

 

Danmarks mest kompetente retail-team

Uanset din udfordring eller målsætning kan vi sammensætte det stærkeste hold med den nyeste viden og erfaring inden for retail-branchen. Vi har, som den eneste it-leverandør i Danmark, et dedikeret team af eksperter inden for retail. Derfor kan vi give dig og din forretning det bedste fundament for hurtig og effektiv, digital transformation.