Spring til indhold
Lej din printer fra Atea og få adgang til de nyeste teknologier og printløsninger med et administrationsfrit koncept, der lægger vægt på skalerbarhed, fleksibilitet, økonomisk gennemsigtighed og professionel service og support. Vores brede portefølje og dedikerede salgsteam sikrer, at I får den bedste løsning til jeres behov.

Få en enkel og fleksibel printerløsning med Ateas lejekoncept

Printere er et uundværligt redskab til både ekstern og intern kommunikation. Derfor har vi gjort det så nemt som muligt for jer at vælge den perfekte printer med vores køreklare pakkeløsninger, der dækker alle jeres printbehov.  

Slip for ekstraregninger på din printløsning, bliv fri for komplicerede afskrivningsprofiler og uigennemskuelige leasingaftaler – lej en printer gennem Atea og få én samlet, fast månedlig pris.  

Med en lejeaftale og printer udlejning hos Atea får du et koncept, som lægger stor vægt på fleksibilitet, skalerbarhed, økonomisk gennemsigtighed samt teknologisk udvikling. Enhederne leveres, tilsluttes og funktionstestes af vores certificerede installatører, så I er køreklare fra dag 1. 

Atea tilpasser printløsningen, så den imødekommer jeres behov og ønsker. Når jeres virksomhed eller behov vokser, lejes blot flere eller større enheder og omvendt kan der skaleres ned - alt i alt en overskuelig, nem og fleksibel aftale.

Vi har mange muligheder og kan finde lige den model der passer dine ønsker og behov. Se et udvalg af vores pakkeløsninger herunder. 

Vælg en printløsning med fokus på hele livscyklussen

I vores printerlejeaftale har vi hele tiden produkternes livscyklus i tankerne. Det betyder, at vi ikke blot fokuserer på den aktuelle drift og anvendelse af printere, men også på deres forberedelse. Når lejeaftalen udløber, går vores ansvar ikke tabt. Vi sørger for en ansvarlig håndtering af de udskiftede printere.

Vi arbejder på at genbruge eller genanvende enhederne for at reducere elektronisk affald og bevæge os mod en mere cirkulær økonomi. Med vores printerlejeaftale får I ikke kun en skræddersyet løsning, men også en, der tager hensyn til hele produktets livscyklus. 

 

I skal eje det, der stiger i værdi, og leje det, der falder i værdi – så lej jeres printere hos os

Hvorfor leje printer hos Atea?

 

  • Overblik over de samlede omkostninger i hele lejeperioden.
  • En skalerbar og fleksibel lejeaftale uden skjulte omkostninger.
  • Mulighed for forlængelse eller tilbagelevering ved aftale udløb. 
  • Enkel aftale med lave administrations- og driftsomkostninger.

 

  • Kvalitetsprodukter fra de største producenter til ethvert behov.
  • Nyeste produkter med mindre strømforbrug.
  • Landsdækkende serviceorganisation der altid er klar til at hjælpe. 
  • Frigør likviditet og optimer jeres kreditmuligheder. 

Styrk virksomhedens sikkerhedsniveau med Secure / Follow Me print 

Secure / Follow Me print er en intelligent og fleksibel printløsning, der altid leverer det, du skal bruge - uanset hvor du befinder dig i virksomheden. Alle printere viser dig en komplet og opdateret status over dine printjobs, hvorefter du frit kan vælge at printe præcis de dokumenter, du ønsker.  

Dermed sparer virksomheden og medarbejderne væsentlige ressourcer på både tids- og printforbrug, som typisk reduceres med op til 20 %. 

Endvidere er det en forudsætning for en god GDPR-politik, samt en betydelig styrkelse af virksomhedens sikkerhedsniveau. 

Secure / Follow Me print en kritisk komponent i virksomhedens samlede strategi med sikkerhed, ressourcebesparelser & kontrol over platformen og dens brug.  

Er du faret vild i print-junglen?

Det gigantiske udvalg af printere på markedet kan få de fleste virksomheder til at vælge det, "man plejer at købe". Med denne indkøbspolitik risikerer din virksomhed at bruge unødvendige ressourcer på printere, der ikke er gearet til de arbejdsopgaver, de skal løse. 

Atea Print får din forretning tilbage i fokus. Du skal blot vælge de modeller, der matcher dine behov, samt længden på aftalen. Konceptet er gennemskueligt og giver et hurtigt økonomisk overblik over aftalen, hvor dag til dag service ved evt. problemer er inkluderet. 

Derudover tilbyder vi en fast pris pr. farve og sort/hvid print inklusiv levering af tonere. Endvidere leverer vi ”best of breed” printerovervågning & automatisk tonerbestilling samt levering under aftalen.