Tilbage til It-løsninger og services

Cloud

Med cloud får du effektive muligheder for at udvikle din forretning. Se her, hvordan vi kan hjælpe dig med cloud services i trygge hænder

Cloud – fremtidens digitale infrastruktur

 

En cloud-strategi handler ikke om it, men om forretningens udviklingsmuligheder. Vi har kompetencerne og de bedste cloud løsninger, der med udgangspunkt i din virksomhed, sikrer, at du får maksimalt udbytte af dine data i skyen. I samarbejde med verdens førende cloud-partnere, kan vi som de eneste i Danmark, tilbyde alle de specialistkompetencer, der sikrer, at din cloud-strategi bliver en succes.

 

Dataplatformsløsninger, der matcher din virksomheds behov

 

Azure Office Public Cloud

Public Cloud

Alle veje fører til de store Public Clouds. Her får du cloud-løsninger med næsten ubegrænsede teknologiske muligheder. Vi kan være din cloud-partner og få dig sikkert i mål i det tempo, der passer din virksomhed.

 

 

Atea Cloud office

Atea Cloud

Når du gerne vil have, at dine data i skyen er lidt tættere på. Med Atea Cloud sikrer du både, at dine data i skyen og cloud services forbliver i Danmark, samt at din cloud support bliver leveret af danske medarbejdere.

 

 

Office datacenter on premise

Det Moderne Datacenter

Selv om alle taler Cloud, så står det meste af infrastrukturen stadig i kundernes egne datacentre. Vi kan hjælpe med datacenter, kabling, netværk, virtualisering, server, storage, backup og alt det andet, du har on premise.

 

CLOUD ERFA - Danmarks stærkeste cloud-videndelingsforum​

Skal du være en del af danmarkeds stærkeste cloud-vidensdelingsforum? Så gør ligesom cirka 120 andre cloud-entusiaster og blev en del af fællesskabet. Vi vidensdeler, bruger hinandens erfaringsgrundlag og lader os inspirere af nøje udvalgte cloud-eksperter.

Næste ERFA-runde bliver virtuelt den 11. marts 2021. Ses vi?

cloud nye løsninger på gamle problemer

Cloud: Nye løsninger på gamle problemer

Forandring af virksomheder, produkter, arbejdsgange igennem it er ”talk of the town”, og repræsenterer en ny virkelighed, vi alle sammen er nødt til at forholde os til.

Cloud services hjælper dig med at arbejde på tværs af internettet

 

Med andre ord er cloud - eller skyen - din måde at arbejde sikkert og effektivt over nettet på. Hos Atea hjælper vi dig med at få det bedste og mest effektive ud af cloud, så du kan fortsætte din virksomheds udvikling i takt med den øgede digitalisering.

Få en skræddersyet cloud-løsning

Ikke to virksomheder er ens, og derfor kan du have brug for en anden cloud-løsning end andre virksomheder. Hos Atea er vi specialister i cloud, og derfor kan vi som din cloud-partner hjælpe dig med at finde frem til lige netop dit behov.

Måske har du brug for meget cloud storage, måske har du brug for mindre lagerplads i skyen. Det handler helt og holdent om dine behov for datalagring i hverdagen.

 

Cloud Drive – få fuld kontrol over dine data

I enhver virksomhed er der personfølsomme data og dokumenter, der skal håndteres med stor diskretion. Og for enhver virksomhed er det vigtigt at vide sig sikker på, at alle data opbevares med størst mulig sikkerhed.

Med Cloud Drive eller Cloud Storage får du en effektiv måde at sikre dig imod tab af data på. Hvis uheldet er ude og computeren går i stykker, kan du med online storage i skyen sikre, at dine data ikke går tabt.

Gennem Cloud Drive har du altid en stabil backup i ryggen med en data-kopi liggende online. Det vil sige, at du ikke kun har dine data liggende på din computer, men at du i stedet vil have den sikkerhedskopierede fil liggende i cloud – og du kan derfor tilgå den fra en hvilken som helst computer. Det er en effektiv måde at kombinere medarbejdermobilitet med høj sikkerhed i hverdagen.

Cloud Drive er et program, der understøtter dig ved at sende sikkerhedskopier af dine data til et datacenter, som opbevarer dem under sikrede forhold. Hos Atea har vi de rette kompetencer til at opbevare dine dyrebare data og filer, netop fordi vi har specialistfærdighederne i orden, og fordi vi samarbejder med de bedste cloud-partnere i verden. På den måde kan du føle dig helt tryg ved at overlade din datahåndtering til os – vi topsikrer din virksomheds data, så du aldrig behøver bekymre dig om datatab igen.

 

Læg din forretning ud i cloud

Cloud er en god løsning for din forretning på flere punkter. Dels kan du og dine kolleger fokusere på forretningens udvikling frem for dens vedligeholdelse – det skaber større produktivitet i virksomheden, fordi du får mulighed for at fokusere på dens vækst.

Dels får du større tryghed, fordi du ikke behøver bekymre dig om, hvorvidt dine data er i sikre hænder. Sikkerhedsstandarderne er i dag i top, når du vælger en cloud-løsning til din virksomhed.

 

”For os handler cloud om, at vi i dag kan flytte grænserne for, hvordan øget digitalisering kan styrke os som virksomhed - både som ansatte, men i særdeleshed også i forhold til at drive en moderne virksomhed for vores kunder og andelshavere”

— -Thy Mors Energi

Case: Thy Mors Energi

 

Thy-Mors Energi betjener sig af en driftet cloudløsning med workloads placeret i både Ateas cloud og i Microsofts cloud-platform, Azure.

 

Thy Mors Energi

 

Søger du en cloud-løsning til den offentlige sektor?

Den offentlige sektor har de samme behov som det private erhvervsliv. Det er vores mål at sikre det offentlige
de bedste cloud-løsninger, der kan være med til at sikre effektiv it-drift til gavn for hele det danske samfund.

 

Tilbage til It-løsninger og services
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer