Spring til indhold

Atea Graduate

Bliv én af alle os i Atea

Som graduate i Atea, Nordens største it-virksomhed, får du ansvar og udfordringer fra første dag. Ateas graduate-forløb er en spændende to årig karriererejse, der giver dig konkret erhvervserfaring, et bredt netværk og mange nye kompetencer indenfor lige netop dit felt. Du bliver tilknyttet én afdeling, og kommer på længerevarende rotationer i to af virksomhedens andre afdelinger. På den måde får du et bredt og grundigt indblik i mange af Ateas forretningsdele, processer, partnere og kunder.  

Du kommer igennem et lærerigt forløb, hvor din personlige udvikling er i fokus, og hvor der er plads til store ambitioner. Selve forløbet tilpasses nemlig dine kompetencer og mål. Ateas graduate-forløb er en unik mulighed for dig, der gerne vil prøve kræfter med branchens skarpeste hjerner.

The Place to Be

Vi tilbyder en virksomhed med bred faglighed, højt engement og en mærkbar bæredygtig dagsorden. Atea vil være The Place to Be (TP2B) for vores kunder, samarbejdspartnere, aktionærer og ikke mindst vores medarbejdere. Det stiller krav til os alle – krav til at være nysgerrige, ambitiøse og tage ansvar. Ikke mindst stiller det krav om, at vi som et hold kæmper for hinanden, og for vores kunder hver dag. Har du talent for at tænke i samlede løsninger og tage ansvar, så er det dig vi vil have!        

Efter endt graduate-forløb vil du stå med konkret erfaring, et større netværk og være godt på vej til en lovende karriere i it-branchen. Vores graduate-forløb tilbyder forskellige spor, så det første skridt på din rejse er at finde ud af, hvor i Atea du allerhelst vil være graduate. Du kan læse mere om de forskellige spor længere nede på siden, hvor du også finder nogle videoer, der giver et indtryk af hvordan det er at være graduate i Atea. 

Hør mere om hvordan det er at være Graduate i Atea

Mød vores nuværende og tidligere graduates Maria, Andreas, Emma og Patrick når de fortæller om deres oplevelser med Ateas graduate-program. Hør også to af Ateas Vice Presidents, Malene og Rasmus, fortælle om hvordan de bruger graduates i deres afdelinger.

 

 


 

Praktisk information om Ateas graduate-forløb

Her kan du holde øje med, hvornår vi slår nye stillinger op. I mellemtiden kan du nedenfor tage et kig på de afdelinger, som tidligere har tilbudt en graduatestilling.

Afdelinger

1 / 2

 

Hør CEO Kathrine Forsberg fortælle, hvorfor graduates er så vigtige for Atea.

Sådan ansøger du

Du kan ansøge via denne side, nå annoncerne er åbne. Du finder et ansøgningslink ved at trykke ind på det stillingsopslag, du gerne vil søge.

Her kan du via link uploade både din ansøgning, dit CV og karakterbevis. Du er velkommen til at søge flere stillinger.

Vi vil gerne have at du lykkes bedst muligt som graduate. Udgangspunktet for det er, at du besidder følgende kvalifikationer:

 

  1. Du har netop afsluttet en videregående uddannelse på kandidatniveau ved graduate programmets start.
  2. Du udviser initiativ, selvstændighed og tager ansvar.
  3. Du har gennemslagskraft og arbejder fokuseret.
  4. Du har et åbent sind og er god til at skabe relationer.
  5. Du når dine personlige og arbejdsrelaterede mål.
  6. Du er flydende på dansk og engelsk i både skrift og tale

 

Tidslinje over graduateforløbet

 

FAQ

 

Hvad er et graduate-forløb?

Vores graduate-forløb er en to-årig karrierejse med to afdelingsrotationer. Det er et forløb, der sikrer dig god og konkret erhvervsmæssig erfaring. Vi tilbyder graduate-forløb, fordi vi altid leder efter talenter, der har lyst til at forme fremtidens bæredygtige it-infrastruktur sammen med os. Efter endt forløb vil du stå med en unik viden, masser af konkret erfaring, et bredere netværk og et rigtig godt udgangspunkt for din videre karriere. Vores mål er at kunne tilbyde dig et job efter endt graduate-forløb.

Hvor og hvornår kan jeg søge?

Du kan søge via linket i stillingsopslaget længere oppe, når de er åbne for ansøgninger.

Hvor kan jeg høre om mere om Graduate-forløbet?

Du kan møde os følgende steder:

D. 07/02/23 på CBS Career Fair
D. 16/03/23 i ITU til IT Match Making
D.  07/04/23 DGI Byen Karrieredagene

Vil du vide mere kan du også kontakte lederne på stillingsopslagene eller HR Manager Helle Rasmussen på helle.rasmussen@atea.dk.

Hvem kan søge?

Alle der har afsluttet en kandidatuddannelse indenfor 2 år. Vi har brug for mange forskellige kompetencer, derfor kan alle med en kandidatgrad søge, uanset baggrund.

Hvem bestemmer hvilke afdelinger jeg skal på rotation i?

I samarbejde med din chef bestemmer I dit videre forløb.

Er graduate-forløbet betalt?

Som graduate arbejder du på fuld tid og får fuldtidsløn.

Bliver jeg fastansat i Atea efter endt forløb?

Vores mål er at kunne tilbyde alle graduates et job efter endt forløb.

 

Få besked, når vi åbner op for ansøgninger til graduate programmet 2023