Spring til indhold
Tilbage til Karriere

Atea Graduate Program

Bliv én af alle os i Atea

 

Vores graduate program har en varighed på 24 måneder, og hos os får du ansvar og udfordringer fra første dag. I løbet af programmet får du indgående kendskab til Atea koncernen, vores forretningsprocesser og samarbejdet med vores partnere og kunder. Du kommer igennem et sjovt og lærerigt program og får mulighed for at arbejde sammen med andre skarpe hjerner.

 

 

Du bliver ansat i én afdeling og derudover kommer du på længerevarende besøg i andre afdelinger.

Din personlige udvikling er i fokus gennem hele forløbet og vi sikrer, at du tilegner dig de relevante kompetencer og færdigheder.

Programmet har flere forskellige spor, så dit første skridt er at finde ud af, hvor i Atea du aller helst vil være graduate. Du kan læse mere om de forskellige spor længere nede på siden.

 

Vi har lukket for ansøgninger til Graduate 2022. Hold øje med sitet hvis du vil være med på holdet i 2023.

Vores graduates rejse i Atea

 

Andreas Eskelund Nielsen

Andreas Eskelund Nielsen - Graduate i Ateas salgsdivision

Hils på Andreas i Atea.

Som Graduate i Ateas salgsdivisioner hjælper han kunderne med at forstå og vælge skræddersyede løsninger, som gavner deres forretning.

Hvilken uddannelse har du?

Jeg har en Cand. Negot. med speciale i International Sales Management fra Syddansk Universitet i 2018. Mit speciale omhandlede ’As a Service’-koncepter, som jeg synes er et ret spændende forretningsområde. Sidenhen blev jeg ansat i Atea som graduate i Ateas salgsdivision Enterprise.

Hvorfor lige IT-branchen og Atea?

Jeg har altid interesseret mig for IT, og jeg har tidligere været ansat som praktikant i en software virksomhed, hvor jeg solgte et CRM-system. Det jeg synes er interessant ved Atea, er især den bredde Atea har ift. mange forskellige løsninger, hvilket ikke mindst er spændende i forbindelse med, at jeg startede som Key Account Manager. Vi kan virkelig være med til at skabe noget vækst for kunderne i kraft af, at Atea har stort set alt inden for produktporteføljer. Så derved er det muligt at hjælpe kunderne med næsten alle deres udfordringer.

Hvad har overrasket dig gennem dit forløb?

Det har overrasket mig meget, hvor stor og kompleks en forretning Atea har. Det betyder, at vi i Atea har et kæmpestort ansvar, og det er en krævende rolle at være Key Account Manager i Atea sammenlignet med andre virksomheder, fordi der er så meget at tage højde for. Samtidig har kulturen i Atea overrasket mig meget positivt: Alle er meget venlige og hjælpsomme, og jeg kan altid få hjælp, uanset hvor travlt mine kollegaer har.

Hvad har været det bedste ved at være i Atea?

Heltklart kulturen i forhold til den fleksibilitet, jeg oplever i Atea – altså den gode Work-Life-Balance. Jeg vil rigtig gerne være en del af det sociale miljø i Atea, og jeg ’vil’ rigtig gerne mine kolleger, fordi det er vigtigt for mig, at jeg kender og godt kan lide mine kolleger. Jeg går ofte på arbejde i super godt humør – ikke mindst fordi jeg er meget glad for mange af dem jeg arbejder sammen med. Jeg har i den forbindelse også været utrolig glad for graduateforløbet. Det er virkelig dejligt, at vi har haft mulighed for at tage en kop kaffe indimellem og vende nogle ting fra dagligdagen.

Hvad drømmer du om at arbejde med i fremtiden?

Mit ønske er klart at udvikle mig til en dygtig Key Account Manager – netop derfor har jeg også valgt dette graduateforløb. På sigt har jeg et ønske om at blive leder, da jeg ønsker at drive en forretningsmæssig fremgang og motivere andre.

 

 

Mathias Hansen

Mathias Hansen - Graduate I Ateas Technology Office

Hils på Mathias i Atea.

Som Graduate i Ateas Technology Office arbejder han med en række datadrevne projekter.

Hvilken uddannelse har du?

Min uddannelsesmæssige baggrund er Cand.merc.it, også kaldet Information management fra Aarhus Universitet.  

Hvorfor lige IT-branchen og Atea?

Først og fremmest it, fordi jeg har valgt at tage en kandidat indenfor it-området. Dernæst er det at arbejde med potentialerne i it-løsninger noget som interesserer mig, da jeg altid har været drevet af optimering af processer. I forbindelse med min kandidatuddannelse og tidligere studiejobs har jeg fået interesse for, hvordan it og it-systemer generelt kan hjælpe med at optimere processer og understøtte systemer. Atea valgte jeg primært på grund af graduateforløbet. Jeg blev umiddelbart solgt på, at jeg fik muligheden for at komme rundt i en række afdelinger for at finde ud at, hvilken hylde jeg passede bedst på.

Hvad har overrasket dig gennem dit forløb?

Det har overrasket mig mest med alt det ansvar, jeg har fået selv som graduate. Hvis man har lysten til at få en masse ansvar, så får man det her. Det har bestemt været frihed under ansvar. Derudover har det været selve opstarten i Atea, der har overrasket positivt, fx at kollegerne har været virkelig flinke til at hjælpe. Jeg har skiftet imellem flere forskellige afdelinger undervejs i mit graduateforløb, og jeg har fået en rigtig god velkomst hver gang, hvor jeg hurtigt er blevet en del af gruppen.Hvordan har det været at være en del af et graduateforløb?

Generelt synes jeg, at det har været genialt at være tæt knyttet til en fast graduategruppe fra starten, og på den måde have nogle at kunne vende ting med, og have en masse andre, der går igennem det samme som en selv. Vi har haft mange snakke over en kop kaffe, og vi har været sociale sammen. Det har helt sikkert været positivt. Vi har selv taget initiativ til et par arrangementer, og det har der været god opbakning omkring fra organisationen. Det er meget positivt.

Hvad drømmer du om at arbejde med i fremtiden?

Jeg bliver drevet af at gøre en forskel ikke bare alene, men gerne med mine kolleger og teamet, hvor man sammen kan rykke på nogle ting. Så jeg ønsker mere ansvar i den sammenhæng. I en lidt længere tidshorisont vil jeg gerne arbejde med ledelse. Der er ingen tvivl om, at jeg undervejs i mit forløb selv har påtaget mig noget ledelse i projekterne, fx ift. et projektlederansvar for at tingene kører som de skal og for at folk trives. Jeg kan egentlig godt lide det psykologiske aspekt og at arbejde med mennesker, og jeg er af den overbevisning, at man arbejder bedst, hvis man trives godt i en virksomhed. Så muligvis vil en ledelsesrolle på lidt længere sigt være attraktiv for mig, men lige nu er jeg bare indstillet på at lære og opkvalificere mig selv.

 

 

 

Om dig

 

Vi vil gerne have at du lykkes bedst muligt som graduate. Udgangspunktet for det er, at du besidder følgende kvalifikationer:

 • Du afslutter eller har netop afsluttet en videregående uddannelse på kandidatniveau
 • Du udviser initiativ, selvstændighed og tager ansvar
 • Du har gennemslagskraft og arbejder fokuseret
 • Du har et åbent sind og er god til at skabe relationer
 • Du når dine personlige og arbejdsrelaterede mål
 • Du er flydende på dansk og engelsk i både skrift og tale

 

graduate program

Atea tilbyder dig

 

 

 • Et sjovt og lærerigt uddannelsesprogram
 • Stærkt socialt og fagligt fællesskab
 • Fokus på faglig udvikling og certificeringer
 • Mulighed for fastansættelse efter endt uddannelse

 

graduateprgramiatea

Tips til din ansøgning

 

Atea graduate ansøgning

 

 • Gør dit CV overskueligt og læsevenligt. Få en anden til at læse det igennem, så du undgår slåfejl og sikrer, at det giver mening for en udenforstående
 • Husk at skrive erhvervserfaring på, også selvom du tror at det ikke er relevant
 • Skriv kort om hvad du laver i din fritid
 • Vær tydelig omkring din motivation for et graduate program og hvorfor det skal være hos Atea
 • Upload dine seneste eksamensbeviser

 

Tilbage til Karriere