Spring til indhold

Bliv én af alle os i Atea

Her på siden finder du alt hvad du skal vide om Ateas graduate forløb. Som graduate i Atea, Nordens største it virksomhed, får du ansvar og udfordringer fra første dag. Ateas graduate forløb er en spændende toårig karriererejse, der giver dig konkret erhvervserfaring, et bredt netværk og mange nye kompetencer indenfor lige netop dit felt. Du bliver tilknyttet én afdeling, og kommer på længerevarende rotationer i to af virksomhedens andre afdelinger. På den måde får du et bredt og grundigt indblik i mange af Ateas forretningsdele, processer, partnere og kunder. En it-uddannelse eller særligt kendskab til it er ikke et krav for at blive graduate i Atea.  

Du kommer igennem et lærerigt forløb, hvor din personlige udvikling er i fokus, og hvor der er plads til store ambitioner. Selve forløbet tilpasses nemlig dine kompetencer og mål. Ateas graduate forløb er en unik mulighed for dig, der gerne vil prøve kræfter med branchens skarpeste hjerner. Længere nede på siden kan du se hvilke stillinger der er åbne, orientere dig om optagelseskrav og se videoer med nuværende og tidligere graduates, som giver dig et indblik i dagligdagen som graduate.  

The Place to Be

Vi tilbyder en virksomhed med bred faglighed, højt engement og en mærkbar bæredygtig dagsorden. Atea vil være The Place to Be (TP2B) for vores kunder, samarbejdspartnere, aktionærer og ikke mindst vores medarbejdere. Det stiller krav til os alle – krav til at være nysgerrige, ambitiøse og tage ansvar. Ikke mindst stiller det krav om, at vi som et hold kæmper for hinanden, og for vores kunder hver dag. Har du talent for at tænke i samlede løsninger og tage ansvar, så er det dig vi vil have!         

Efter endt graduate forløb vil du stå med konkret erfaring, et større netværk og være godt på vej til en lovende karriere i it-branchen. Vores graduate forløb byder på forskellige stillinger, så det første skridt på din rejse er at finde ud af, hvor i Atea du allerhelst vil være graduate. 

Få besked, når vi åbner op for ansøgninger til graduate programmet

Hør mere om hvordan det er at være Graduate i Atea

Mød vores nuværende og tidligere graduates Maria, Andreas, Emma og Patrick når de fortæller om deres oplevelser med Ateas graduate-program. Hør også to af Ateas Vice Presidents, Malene og Rasmus, fortælle om hvordan de bruger graduates i deres afdelinger.

 

 

 

 

Sådan ansøger du

Du kan ansøge via denne side, når stillingerne slås op fra d. 11. oktober - 12. november. Du finder et ansøgningslink ved at trykke ind på det stillingsopslag, du gerne vil søge.

Her kan du via link uploade både din ansøgning, dit CV og karakterbevis. Du er velkommen til at søge flere stillinger.

Vi vil gerne have at du lykkes bedst muligt som graduate. Udgangspunktet for det er, at du besidder listede kvalifikationer. 

 

  1. Du har afsluttet en videregående uddannelse på kandidatniveau inden for to år ved graduate programmets start 1. februar 2024. En it-uddannelse eller særligt kendskab til it er ikke et krav for at blive graduate i Atea. 
  2. Du udviser initiativ, selvstændighed og tager ansvar.
  3. Du bliver motiveret af at finde gode løsninger og trives i et miljø med bred ekspertviden.
  4. Du er i stand til at arbejde fokuseret, formår at stille dig kritisk overfor status quo og formår at bidrage til det gode kollegaskab.
  5. Du når dine personlige og arbejdsrelaterede mål.
  6. Du bliver motiveret af at tænke i bæredygtighed og forretningsforståelse på samme tid.

 

Bliv graduate hos os i 2024

Find den eller de stillinger, som du ønsker at søge nedenfor og send din ansøgning, CV og karakterbevis via linket. Ansøgningsperioden slutter den 12. november. Samtaler afholdes inden den 24. november og ansættelsen er fra 1. februar 2024. Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Vi søger en graduate med interesse for UX i vores eCommerce-afdeling

Vi stræber efter at levere enestående digitale kundeoplevelser på tværs af alle faser af kunderejsen - fra opdagelse til køb og videre engagement. Vi har en datadreven tankegang, og vi har en forståelse for, at vores styrke ligger i vores evne til at arbejde sammen som et team. Hver kollega spiller en afgørende rolle i at gøre vores digitale platforme tilgængelige og effektive for både nye og eksisterende kunder.

Din rolle vil være central i vores bestræbelser på konstant at forbedre kundeoplevelsen og effektivisere vores digitale touchpoints. Du vil som graduate i eCommerce få rig mulighed for at anvende og udvikle både tekniske og analytiske færdigheder sammen med teamet.

Bliv en del af AMS Sales som Business Manager

AMS Sales er Atea Managed Service salgsorganisation, hvor vores mission er at sælge de ydelser vi har i vores portefølje. Det kan omhandle alt, fra at sikre en klient pc altid er opdateret med nyeste softwareversioner til drift af kritiske server systemer.

Du vil blive en del af et team af salgsspecialister der arbejder tæt sammen på de opgaver vi løser. Vi lægger meget vægt på et åbent og direkte arbejdsmiljø, hvor alle i teamet indgår aktivt for at nå i mål.

Vi søger en Cand.merc.jur i Contract & Bid Management

Vi har sammensat det perfekte Graduate forløb til en Cand.merc jur. Ateas Contract & Bid management består af 2 teams på i alt 11 dedikerede medarbejdere, der alle drives af at vinde og optimere den måde, vi arbejder med kontrakter. Vi er omdrejningspunktet for vores salgsorganisation, når de skal assisteres i udfærdigelsen af det vindende tilbud og den løbende vedligeholdelse af kontrakterne.

Opgaverne består bl.a. i at rådgive Ateas forretning i kontraktuelle udfordringer samt deltage i udbudsprocesser og bistå med at udarbejde det vindende tilbud. Kort sagt er en stilling som graduate hos os, en fremragende mulighed for at lære og udvikle sig gennem ansvar og indblik i et hav af forskellige opgaver.

Bliv kommerciel graduate i Contract Lifecycle Management 

I Contract lifecycle management har vi ansvaret for alle indgåede kontrakter i forbindelse med salg og leverance af IT-Services. Vi skal sikre, at kunden får, hvad de har bestilt, at de er tilfredse med os som leverandører samt at vi tjener penge på de enkelte kundeaftaler.

Vi sætter din udvikling i højsædet og gennemfører et forløb, hvor du kommer i berøring med så mange facetter af vores arbejde som muligt. Sådan kan vi bedst sikre at både du og teamet vinder på samarbejdet.

 

Bliv graduate i Atea Project Management East eller West

VSom Graduate i Project Management i Atea vil du i tæt samarbejde med erfarne projektledere komme til at lede både store og mindre it-infrastruktur projekter i en række større private virksomheder og offentlige organisationer. Ligeledes vil du selvstændigt komme til at lede mindre projekter.

Vores primære målsætning er, at en stilling som graduate hos os, vil skabe værdi gennem opbygning af kompetencer inden for projektledelse i kombination med dine kompetencer fra studie og tidligere erfaringer. Vi sætter således din udvikling i højsædet og gennemfører et forløb og hvor du kommer i berøring med så mange facetter af vores arbejde som muligt. På den måde vil vi sikre, at både du og teamet vinder på samarbejdet.

Vi søger en Service Specialist graduate i Partner Product Services

Vores sælgere er afhængige af altid at være klædt bedst muligt på til at kunne præsentere services til kunderne. Dette kræver træning, salgsmaterialer og ekspertviden som de kan trække på. Dét skal vi i teamet have sat i struktur og organiseret. Her har vi brug for dig!

Din rolle som graduate i PPS vil være som bidragsyder og tovholder på specifikke tiltag, selvfølgelig med kyndig vejledning fra kolleger, men samtidigt med frihed til at kunne præge initiativerne selv. Eksempler på opgaver kan være: afdække optimeringsmuligheder i håndtering af gentagelsesopgaver, udarbejdelse af salgsmateriale og undervisning i samme, sikring af at sælgerne altid er bevidste om processer, performance og servicebeskrivelser.

 

Vi søger en graduate i Procurement til at arbejde med indkøbskontrakter

Bliv del af et professionelt Procurement team, hvor du får mulighed for at arbejde med forhandling af indkøbskontrakter, håndtering af samarbejdet med leverandører og deltage i projekter med optimering og automatisering af vores indkøbs processer.

Procurement i Atea sørger for, at Atea har de bedste indkøbsbetingelser i markedet, at vores leverandører leverer høj leveringskvalitet, og at vi har effektive og automatiserede indkøbsprocesser. Vi gør os umage og prøver at gøre tingene rigtigt første gang. Desuden er vi nysgerrige og udfordrer gerne, hvordan vi kan gøre tingene smartere

Vi søger en graduate i Network & Security Sales

I afdelingen Network & Security Sales i Atea beskæftiger vi os med rådgivning og projektsalg af netværks- og sikkerhedsløsninger til nogle af de største virksomheder i Danmark.

Vær med til at sikre den interne infrastruktur og sikkerhed hos danske virksomheder gennem rådgivning, sparring og løsningssalg - og få samtidig udviklet dine tekniske, salgsmæssige og kommunikative færdigheder. Efter to år som Graduate er målsætningen, at du kan træde ind som Sales Executive i Network & Security Sales eller Key Account Manager hos Atea.

 

Bliv Teknisk projektleder i Network & Secure Workspace

Du vil blive en del af afdelingen Network & Secure Workspace, som arbejder med at skabe virtuelle applikationer og arbejdspladser. teamet arbejder vi målrettet og professionelt for at skabe det bedst mulige resultat, hver gang.

I forbindelse med både intern og ekstern projektafvikling har vi brug for teknisk projektledelse. Du vil derfor blive involveret i den daglige eksekvering af projekter, og opleve hvordan den tekniske projektleder er bindeleddet mellem kunder, konsulenter, key account managers og underleverandører.

  

Vi søger en kundefokuseret graduate i Software Asset Management

Kunne du tænke dig at fordybe dig i en it-disciplin med stort potentiale og karrieremuligheder?

Software Asset Management er en disciplin, hvor vi baseret på data, hjælper kunderne med sikre bedst mulig værdi af deres investering i Software Assets. Vi kan se at Software udgør en stigende del af udgifterne i kundernes it-infrastruktur, hvorfor dette område oplever stigende fokus fra vores kunder. Opgaverne i jobbet centrerer sig om at levere ind til vores ydelseskatalog af Software Asset Management ydelser, men vil også dække over initiativer til optimering og forbedring af ydelserne.

Bliv en del af Strategy & Projects og facilitér best practise

Drives du af at gøre en forskel? Kan du udfordre konventionel tænkning og facilitere best practise? I Strategy & Project sætter vi en retning for Atea, og sikrer eksekveringen på vigtige strategiske initiativer. I Strategy & Projects er vi et mindre team på to personer, hvoraf du bliver den tredje.

Vores primære fokus er at supportere ledelsen på større strategiske initiativer. Du vil som graduate skulle løfte forskellige initiativer i perioden mhp. løbende at udvikle dine analytiske evner samt projektkompetencer yderligere.

Vi søger en kundefokuseret graduate til vores Software team

Vil du arbejde med Microsoft licensaftaler? Vi søger dig som er motiveret af at rådgive og servicere kunder såvel som kolleger. Du trives med varierende opgaver, og er god til at have den gode kundeoplevelse i fokus! Du bliver en del af et stærkt team med spændende opgaver.

For at klare det godt er det vigtigt, at du kan prioritere mellem kundernes henvendelser, overholde de aftaler, du har med dem, og tage ansvar for at følge sagerne til dørs. Du tager engageret del i samarbejdet med dine kolleger i teamet og rundt omkring i Atea, da du ikke kan komme i mål med opgaverne alene.

Vi søger en Projektleder til vores Marketingafdeling​

Marketing understøtter og styrker Ateas vision om at være ”The Place 2 Be” for vores kunder via events, mødesteder, kampagner og inspiration. Vores kunder skal inspireres af Ateas specialister og leverandører, på de digitale teknologier og services som kan være med til at rykke dem fremad og styrke deres konkurrencedygtighed i markedet. S

om graduate i Marketing ønsker vi at give ansvar for egne eksekveringer af kampagner under tæt vejledning og støtte fra et erfarent team.

 

Bliv graduate i Hybrid Datacenter Sales og hjælp med at sælge it-løsninger

Udvikle din tekniske, kommunikative og salgsmæssige kompetencer i Hybrid Datacenter Sales. Som en del af Hybrid Datacenter Sales, vil du arbejde tæt sammen med flere af verdens førende producenter HPE, DELL, IBM, Cisco, Lenovo, Microsoft, VMware og mange andre. I samarbejde med producenterne, vores specialister og konsulenter, vil du rådgive kunderne om teknologier og løsninger. Efter to år som Graduate er målsætningen, at du kan træde ind som Sales Executive i Datacenter Sales eller Key Account Manager hos Atea og selv drive det videre herfra.​

 

 

Arbejd med HR & data i HR Operations & Data Analytics

Atea er en People Business. Uden vores medarbejdere var der ikke noget Atea. Som i vores core forretning skal vores organisatoriske initiativer i fremtiden i endnu højere grad være digitalt understøttet og baseret på data. Derfor søger vi lige nu en Graduate til HR Operations & Data analytics.

Du vil primært arbejde med 1) optimering og automation af HR processer og systemer og 2) analyse og anvendelse af people data insights internt i HR, ledelsesmæssigt og forretningsmæssigt. Kort sagt er en stilling som graduate hos os, en fremragende mulighed for at lære og udvikle sig gennem ansvar og indblik i et hav af forskellige opgaver.

Bliv graduate i Operational Service Management og gør en forskel

Vil du have indblik i en nordisk afdeling som er i stor udvikling? Tør du at stå forrest og tage ansvar? Vil du være med til at definere nye arbejdsgange og processer? Bliv en del af holdet, som Graduate i Operational Service Management! Operational Service Management (OSM) er en afdeling med højt tempo, tæt samarbejde og højt humør.

OSM er til for at hjælpe vores kunder, og vi er med til at understøtte at kunderne er i sikre hænder uanset om kunden ønsker oprettelse af en ny server eller om kunden har været udsat for et hackerangreb.

 

Hør CEO Kathrine Forsberg fortælle, hvorfor graduates er så vigtige for Atea.

Tidslinje over graduateforløbet

 

FAQ

 

Hvad er et graduate forløb?

Vores graduate-forløb er en to-årig karrierejse med to afdelingsrotationer. Det er et forløb, der sikrer dig god og konkret erhvervsmæssig erfaring. Vi tilbyder graduate-forløb, fordi vi altid leder efter talenter, der har lyst til at forme fremtidens bæredygtige it-infrastruktur sammen med os. Efter endt forløb vil du stå med en unik viden, masser af konkret erfaring, et bredere netværk og et rigtig godt udgangspunkt for din videre karriere. Vores mål er at kunne tilbyde dig et job efter endt graduate-forløb.

Hvor og hvornår kan jeg søge?

Du kan søge via linket i stillingsopslaget længere oppe, når de er åbne for ansøgninger.

Hvor kan jeg høre om mere om graduate forløbet?

Vil du vide mere om graduateforløbet, så kom til 'introduktion til Ateas graduate program 2024' den 25. oktober 2023 eller kontakt lederne på stillingsopslagene. Alternativt er du også velkommen til at kontakte HR Business Partner Fie Birgitte Jensen på fie.birgitte.jensen@atea.dk

Hvem kan søge?

Alle der har afsluttet en kandidatuddannelse indenfor 2 år. Vi har brug for mange forskellige kompetencer, derfor kan alle med en kandidatgrad søge, uanset baggrund.

Hvem bestemmer hvilke afdelinger, jeg skal på rotation i?

I samarbejde med din chef bestemmer I dit videre forløb.

Er graduate forløbet betalt?

Som graduate arbejder du på fuld tid og får fuldtidsløn.

Bliver jeg fastansat i Atea efter endt forløb?

Vores mål er at kunne tilbyde alle graduates et job efter endt forløb.