Spring til indhold
Vores sikkerhedseksperter er klar til at hjælpe dig, når hændelserne opstår.

Mange cyberangreb kunne have været undgået, og i de tilfælde, hvor angrebet først er sket, kunne nedetiden og omkostningerne forbundet med angrebet have været reduceret markant. Rapporter fra de norske, svenske og danske myndigheder viser, at truslen fra cyberkriminalitet er højere end nogensinde, og at målrettede angreb på virksomheder er mere alvorlige end tidligere, blandt andet på grund af det, man kalder dobbelt afpresning. Dobbelt afpresning betyder, at angriberne ikke blot kræver løsesum for at dekryptere filer, men også truer med at lække følsomme data, hvis man ikke betaler.

Har dit datacenter en ’Last line of Defense’?​

 

Danske virksomheder er usikre – i mere end én forstand. For ud over den håndgribelige risiko for huller i it-sikkerheden, hersker tvivlen på mange direktionsgange.​ Er vores digitale guld beskyttet godt nok? Hvem har ansvaret i tilfælde af en læk i datacenteret? Hvad er prisen for at købe hackede data fri? Og hvor hurtigt kan vi være tilbage i drift efter et angreb?​

Tvivl er en farlig størrelse, hvis den fører til usikkerhed og stilstand. Til gengæld er den fantastisk, når den skaber handlekraft og fremdrift. Derfor handler det om at bruge tvivlen konstruktivt. Om at stille de rigtige spørgsmål, finde de nødvendige svar, få indsigt og overblik – og gøre det, der skal gøres.​

Læs her mere om hvordan du får stillet de rigtige spørgsmål og ikke mindst hvordan Atea kan hjælpe dig i gang med din it-sikkerhed. ​

 Vi ved det med sikkerhed.​

Gratis sikkerhedsworkshop - få et overblik over din it-sikkerhed og potentielle risici

Få et unikt indblik i virksomhedens it-sikkerhedsprofil og få dertil et sæt klare anbefalinger til, hvor du skal sætte ind lige nu – hvad enten det drejer sig om fornyet fokus på it-sikkerhedskompetencer, it-governance eller specifikke svagheder i din infrastruktur. 

Vi tilbyder en to-timers gratis workshop samt en færdig rapport med vores resultater.

 

Danmarks bredeste og dybeste kompetencer inden for it-sikkerhed

 

Vi har gjort det til vores speciale at forene sikker it med din virksomheds behov for åbenhed og mobilitet. Og med Atea som samarbejdspartner er ledelsen involveret fra starten.

Vi kan som Nordens største it-virksomhed trække på vores samarbejde med over 25.000 virksomhedskunder og markedets førende strategiske partnere. 

 

Med udgangspunkt i de sikkerhedsmæssige udfordringer, der eksisterer i netop jeres forretning, leverer vi skræddersyede løsninger og services på flere områder inden for it-sikkerhed, informationssikkerhed og compliance-krav.

Løsningerne er baseret på best-of-breed producenter og bakkes til enhver tid op af branchens bedste rådgivere, arkitekter og konsulenter inden for it-sikkerhed.

Derfor skal du vælge Atea som din it-sikkerhedspartner

 

✓   Vi er blandt de førende virksomheder inden for it-sikkerhed i Norden.

 

✓    Vi har den højeste partner-status indenfor it-sikkerhed hos Cisco, Microsoft, HP, Palo Alto, VMware, Citrix, Trend, Symantec, McAfee og IBM. 

 

✓    Vi har mere end 60 certificerede konsulenter inden for it-sikkerhed.

Solid it-sikkerhed i dybden og i bredden

 

Sikker hjemmearbejdsplads

Beskyttelse uanset hvor brugerne er. Integreres med alle eksisterende løsninger. Øjeblikkelig reduktion i malware

 

Strategisk sikkerhed

Effektiv it-sikkerhed tager udgangspunkt i dine medarbejdere, din virksomheds risikoprofil og i trusselsbilledet.

 

Sikkerhedskonsulenter

Vi skaber den it-sikkerhed, der passer bedst til din forretning!

 

Email-sikkerhed

Skadelige phishing-, ransomeware- og malware-kampagner rammer ofte danske virksomheder via medarbejdernes e-mails.

 

Hvordan beskytter du mest effektivt det fysiske produktionsapparat mod hackere og cyberangreb?

 

Få opdateret og operationel viden, der sikrer, at din OT-sikkerhed spiller ind i virksomhedens samlede sikkerhedsstrategi.

 

 

 

Kan ny teknologi holde danske arbejdspladser på danske hænder?

Rammeaftaler på it-sikkerhed

 

It-sikkerhed til det offentlige er meget mere end SKI-aftaler. Vi har stort fokus på at levere sikkerhedsløsninger og rådgivning til offentlige instanser i alle størrelser.

Rammeaftaler på it-sikkerhed

 

 

 

På SKI 50.07 delaftale 3 kan der købes sikkerhedsløsninger med Hardware, Software, Konsulenter, Services og Driftsydelser. Rammeaftalen omfatter mange produktområder fra firewalls med VPN til beskyttelse af hjemmearbejdspladser.

Al software kan fortsat anskaffes på 02.06, og implementering kan ske gennem konsulentaftalen 02.17.

Er der behov for en driftet/outsourcet løsningen kan den købes hos os på rammeaftalen 02.22. Her er der også mulighed for døgnet rundt at hjælpe brugeren med eventuelle udfordringer gennem etablering af 24/7 HelpDesk. 

Risiko- og GAP analyser kan fortsat gennemføres med anvendelse af 02.17 konsulentaftalen. Fx sidder vores sikkerhedseksperter – ovenpå Corona-krisen – klar og kan hjælpe med at analysere på begivenhedernes gang hos jer. De kan hjælpe med fx at beskrive og dokumentere et epidemi-beredskab for it-afdelingen i fremtiden.

 

Atea Security Support - din daglige support og livline

Atea Security Support er et dedikeret team af højtcertificerede konsulenter, der brænder for at være din sikkerheds livline i hverdagens kamp mod de cyberkriminelle. Vi supporterer på løsninger fra verdens førende sikkerhedsleverandører McAfee, Symantec og Trend Micro. I Atea Security Support forstår vi, at jeres sikkerhedsudfordringer ikke kan vente til imorgen.