Tilbage til It-løsninger og services

It-sikkerhed i virksomheder

64% af danske virksomheder har det seneste år været udsat for cyber-angreb, og din virksomheds data er mere værd end nogensinde før. Det ved hackeren!

Danmarks bredeste kompetencer inden for it-sikkerhed

 

Vi har gjort det til vores speciale at forene sikker it med din virksomheds behov for åbenhed og mobilitet. Og med Atea som samarbejdspartner er ledelsen involveret fra starten.

Vi kan som Nordens største it-virksomhed trække på vores samarbejde med over 25.000 virksomhedskunder og markedets førende strategiske partnere. 

 

 

Med udgangspunkt i de sikkerhedsmæssige udfordringer, der eksisterer i netop jeres forretning, leverer vi skræddersyede løsninger og services på flere områder inden for it-sikkerhed, informationssikkerhed og compliance-krav.

Løsningerne er baseret på best-of-breed producenter og bakkes til enhver tid op af branchens bedste arkitekter og konsulenter inden for it-sikkerhed.

Cloud stiller helt nye krav til sikkerheden i din virksomhed...

Beskyt din virksomhed indefra med mikrosegmentering

Med mikrosegmenterings-software fra Cisco og VMware kan du både isolere kompromitterede servere i dit eget datacenter, såvel som i det fysiske miljø, inden de skadelige følgevirkninger breder sig til hele din infrastruktur.

 

Mikrosegmentering it-sikkerhed

Derfor skal du vælge Atea som din it-sikkerhedspartner

 

✓    Vi er blandt de førende virksomheder inden for it-sikkerhed i Norden.

 

✓    Vi har den højeste partner-status indenfor it-sikkerhed hos Cisco, Microsoft, HP, VMware, Citrix, Trend, Symantec og McAfee.

 

✓    Vi har mere end 30 konsulenter med kompetencer inden for it-sikkerhed.

"The fear of breaches is founded in the financial cost of attacks, and with good reason. Breaches cause real economic damage to organizations, including lost revenue, customers, opportunities, and out-of-pocket costs, that can take months or years to resolve."

 

- Cisco Annual Cybersecurity Report, 2018

Gap- og risikoanalyse

Få et overblik over din virksomheds aktuelle sikkerhedsniveau og sæt et mål for, hvor I ønsker at bevæge jer hen på sigt.

Sammen med jer udarbejder vi en Gap- og risikoanalyse, der kommer til at fungere som fundamentet i udarbejdelsen af et strategisk sikkerheds-roadmap, som passer til jeres behov.

 

 

Gap analysen tager udgangspunkt i virksomhedens strategi og forretningsmæssige behov, juridiske krav som eksempelvis GDPR og krav udledt af virksomhedens informationssikkerhedsstrategi, herunder eksempelvis ISO27001, SANS 20 og andre sikkerhedskontroller.

 

Vi bistår med design og implementering af processer og procedurer (Governance, Risk og Compliance), udvælgelse af passende teknologier til understøttelse af processerne, samt implementering af de udvalgte teknologier og produkter.

Rammeaftaler på it-sikkerhed

 

It-sikkerhed til det offentlige er meget mere end SKI-aftaler. Vi har stort fokus på at levere sikkerhedsløsninger og rådgivning til offentlige instanser i alle størrelser.

Rammeaftaler på it-sikkerhed

 

 

Du finder alle vores SKI- og MS-rammeaftaler her.

 

Lige nu er der den gamle SKI 02.07 udløbet og dermed er MS-aftalen den eneste offentlige rammaftale, der kan købes netværk- og sikkerhedsløsninger, som inkluderer Hardware i kombination med Software, Service og Driftsydelser..

Al software kan fortsat anskaffes på 02.06, og implementering kan ske gennem konsulentaftalen 02.17.

Er der behov for en driftet/outsourcet løsningen kan den købes hos os på rammeaftalen 02.22. Her er der også mulighed for døgnet rundt at hjælpe brugeren med eventuelle udfordringer gennem etablering af 24/7 HelpDesk. Se alle rammeaftaler her.

Risiko- og GAP analyser kan fortsat gennemføres med anvendelse af 02.17 konsulentaftalen. Analyserne afdækker jeres sikkerhedsniveau, og I får identificeret eventuelle sårbarheder, ligesom vi gerne bistår med nødvendig handling.

Vi leverer løsninger, der også dækker, selvom man ikke direkte er medarbejder i en offentlige region, kommune eller uddannelsesinstitution (fx elever på en skole).

 

Tilbage til It-løsninger og services
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer