Spring til indhold

Hos Atea vil vi have de bedste spillere og største talenter på holdet. Derfor kalder vi os for landsholdet i informationsteknologi.​ 

Når Ateas medarbejdere arbejder med at bygge Danmark med it, sker det med forvisning om, at vi på baggrund af hård og målrettet træning altid er i stand til at levere og implementere nye teknologier og it-løsninger på topniveau. 

Det høje kompetenceniveau betyder, at private og offentlige virksomheder altid er sikret den bedste service. Hos os kommer det ikke an på dagsformen.

Men det stiller krav til os alle – krav til at være nysgerrige, at arbejde hårdt, at tage ansvar for vores egen udvikling. Og ikke mindst stiller det krav om, at vi kæmper for hinanden og for vores kunder hver dag.

Vision

The Place To Be

Mission

Vi bygger Danmark med it

Mennesker

Landsholdet i informationsteknologi

Stolt partner for kvindelandsholdet i fodbold​

Altid på jagt efter nye talenter og dygtige spillere​

 

Selvom vi har nogle af de bedste talentspejdere, så er det ikke alle spillere, vi møder. Derfor er vi altid interesseret i at høre, når der går skjulte talenter rundt om i landet. Vi er desuden Danmarksmestre i at forædle lige netop dit talent. Det gør vi på vores talentakademi, hvor du både lærer Ateas spillestil fra bunden og får yderligere indsigt i dine favoritpositioner på banen. Læs mere om mulighederne i Atea og kontakt os, hvis du vil med på holdet.

graduates

Træning for talentfulde graduates

 

akademi

Akademi for teknikere og konsulenter

 

karriere

Se vores ledige pladser i startopstillingen