Tilbage til It-løsninger og services

Den digitale arbejdsplads

Når hver fjerde dansker er klar til at arbejde for en virksomhed, hvor de aldrig møder ind fysisk, og hele 57% gerne vil arbejde mere hjemme i fremtiden, så må man sige, der er grobund for en evaluering af vores arbejdsvaner og videre implementering af mere hybride arbejdsmodeller.

Rapport – Den Hybride Arbejdsplads

Vi har spurgt ind til danskernes oplevelser med at arbejde hjemmefra under corona-pandemien og deres holdninger til fremtidens arbejdsplads. Tallene taler deres eget tydelige sprog; corona-krisen understreger behovet for et fleksibelt og hybridt arbejdsliv. Det stiller nye krav til arbejdsgiverne om at forstå de individuelle behov og ønsker hos medarbejderne og så vidt muligt indrette arbejdspladsen efter det.

”57% af danskerne vil gerne arbejde mere hjemme i fremtiden. Og op mod en fjerdedel af de adspurgte vil være klar til at have et arbejde, hvor man aldrig møder ind på kontoret.”

Hent rapporten her og dyk ned i alle de interessante tal fra undersøgelsen, der blandt andet afslører, at hver fjerde dansker er klar til et arbejde, hvor de aldrig møder deres leder og kolleger fysisk.

 

Digitale arbejdspladser, der sikrer at medarbejderne kan arbejde overalt

Moderne virksomheders IT-systemer skal være adaptive og skalerbare med software- og hardwareløsninger, der sikrer sammenhæng mellem mobilitet, produktivitet og sikkerhed uden at kannibalisere på den gode brugeroplevelse. 

Med Danmarks bredeste kompetencer inden for komplette IT-økosystemer er netop dét vores spidskompetence. At skabe digitale arbejdspladser, der sikrer at medarbejderne kan arbejde overalt - fra kontoret, på farten eller remote.

 

 

Den digitale arbejdsplads

 

 

 

Lyt til medarbejdernes præferencer

Digital mobilitet og arbejdsglæde er afgørende for din virksomheds produktivitet og innovationsevne. Vi har undersøgt fordele og ulemper i forbindelse med levering af en optimal digital arbejdsplads, og alle pilene peger i samme retning: lyt til dine medarbejderes præferencer.

 

7 digitale sandheder

300 it-chefers tanker komprimeret til 7 digitale sandheder

Hvordan IT kan bidrage endnu mere til private og offentlige virksomheders forretning og kerneydelser – trends, facts og viden udviklet specifikt for at hjælpe med at frigøre potentialet i hverdagens IT.

 

Vi skaber digitale arbejdspladser i samarbejde med markedets største aktører

 

 

Apple

 

 

 

Cisco

 

Citrix

 

 

Dell

 

HP

 

Lenovo

  

microsoft

Tilbage til It-løsninger og services
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer