Tilbage til It-løsninger og services

Den effektive og sikre arbejdsplads - både ude og hjemme

Bliv klar til en ny digital hverdag


Introduktionen af nye, værdiskabende teknologier og apps i virksomhederne rykker i stigende grad væk fra it-afdelingerne og ud til den enkelte medarbejder. Virksomhedens fremtidige success handler om at kunne navigere i og adoptere nye scenarier i vores arbejdsliv, hvor den digitale arbejdsplads i endnu højere grad bliver afgørende.

 

 

 

Hos Atea mener vi, at virksomhedernes fremtidige succes afhænger af forretningens evne til at give medarbejderne en mobil, digital arbejdsplads, hvor de altid har adgang til de nødvendige digitale applikationer og ressourcer på deres foretrukne enheder, uanset tid og sted.

Vi hjælper med at sikre hjemmearbejdspladserne

 

Behovet for hjemmearbejdspladser er steget og vi må forvente, at hjemmearbejde i fremtiden bliver mere udbredt. Det stiller større krav til at it-afdelingen kan opretholde det sædvanlige it-sikkerhedsniveau på hjemmearbejdspladsen med VPN og to-faktor godkendelse.

Atea kan i samarbejde med Palo Alto Networks hjælpe virksomheder med skalerbare VPN-løsninger, så virksomheden hurtigt kan opgradere antallet af hjemmearbejdspladser og med SMS-Passcode beskytter vi hjemmearbejdspladsen med to-faktorgodkendelse via SMS i realtid.

 

 

 

 

it-sikkerhed

finansiering atea

Hvordan hjælper Atea danske virksomheder med at optimere it-økonomien?

Hos Atea står vi klar til at hjælpe vores kunder gennem Covid-19. Gennem stærke partnerskaber og egne kompetencer, er vi rustet til at hjælpe danske virksomheder med at optimere it-økonomien og forbedre likviditeten. Du kan altid få kompetent rådgivning hos vores it-økonomiske rådgivere i Atea Finans, ligesom de kan vejlede jer i løsninger, der passer til jeres indkøb og virksomhed. Vi har den dybeste og bredeste produkt palette inden for it-økonomiske løsninger i Norden, så lad os endelig hjælpe jer med at holde jeres virksomhed kørende.

 

 

Hvad skal der til, før du kan transformere hjemmearbejde til reel værdi?

Webex, Teams eller noget helt tredje - Dyk ned i vores løsninger og find ud af, hvordan du får det bedste ud af din it-infrastruktur.

 

digital arbejdsplads

teams demo

Microsoft 365 er simpelt og sikkert

 

En komplet løsning som understøtter kreativiteten og skærper samarbejdet. Microsoft 365 kombinerer både produktivitet og mobilitet med den nødvendige sikkerhed og compliance.
Værktøjerne i Microsoft Office 365 er altid opdaterede og løsningen indeholder nogle af slutbrugerens virgtigste kerneværktøjer som fx Outlook og Exchange Online.

 

Vi har samlet 3 tips...

 

... om de fordele – og udfordringer, der er forbundet med at levere en digital arbejdsplads til medarbejderne. Meget kan I nok nikke genkendende til, men jeg tror også, at der er ting, som giver stof til eftertanke.

Oplev hvordan fremtidens digitale arbejdsplads understøtter dine mål

 

 

En komplet it-­arbejdsplads klar til brug – hvor som helst i verden på få dage

 

For internationale virksomheder med kontorer i mange forskellige lande, kan det være en ­udfordring at opretholde et ensartet og brugervenligt it-setup på de enkelte ­lokationer.

 

Samtidig foretrækker mange virksomheder en centraliseret indkøbsproces frem for lokalt i hvert land, men logistikken er ofte en udfordring.

 

Læs mere om på Atea Global Services for mere information eller på globale it-leverancer for spørgsmål og kontakt.

 

globale leverancer af it

En digital arbejdsplads handler ikke kun om it

 

medarbejder ikon

 

Fokus på medarbejderoplevelsen

Boost dine medarbejderes engagement og arbejdsglæde med it-udstyr, apps og ressourcer, der samtidig øger mobiliteten og produktiviteten i virksomheden.

 

pc ikon

 

Optimér måden I arbejder på

Få et resultatorienteret arbejdsmiljø uden tidskrævende drift og administration og lad medarbejdere og it-afdeling bruge kræfterne på kerneforretningen.

 

pære ikon

 

Gentænk arbejdspladsens it

Få it-udstyr og services som i højere grad samarbejder på tværs af lokationer, og som prioriterer videndeling og projektledelse med medarbejderen i centrum.

Digital arbejdsplads til det offentlige

kontor møde

Som offentlig institution har du mulighed for at købe fordelagtigt ind via en række rammeaftaler, og sikre en arbejdsplads, der er klar til fremtiden.

 

 

Tilbage til It-løsninger og services
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer