Tilbage til It-løsninger og services
Office 365 hardware video og møderum software Intelligent glas fleksible lønpakker print mobile medarbejdere robotics internet of things Digital arbejdsplads

Fremtidens it-arbejdsplads bygger på digital mobilitet og arbejdsglæde

Allerede i dag mener kun 42% af medarbejderne, at deres virksomhed er førende, når det kommer til at stille den nyeste teknologi til rådighed (2018 VMware-rapport)

Det begynder med en revolution - og ender med produktive og engagerede medarbejdere

 

Bare rolig! Før eller siden rammer den digitale transformation din virksomhed - også selvom omvæltningen ikke er udtryk for en bevidst strategi.

Introduktionen af nye, værdiskabende teknologier og apps i virksomhederne rykker i stigende grad væk fra it-afdelingerne og ud til den enkelte medarbejder, der på eget initiativ inkorporerer apps, som gør arbejdet lettere og mere effektivt.

 

Hos Atea mener vi, at virksomhedernes fremtidige succes afhænger af forretningens evne til at give medarbejderne en mobil, digital arbejdsplads, hvor de altid har adgang til de nødvendige digitale apps og ressourcer på deres foretrukne mobile enheder.

Derfor bygger vi din digitale arbejdsplads med engagerede og produktive medarbejdere.

Oplev hvordan fremtidens digitale arbejdsplads understøtter dine mål

 

 

En digital arbejdsplads handler ikke kun om it

 

 

Fokus på medarbejderoplevelsen

Boost dine medarbejderes engagement og arbejdsglæde med it-udstyr, apps og ressourcer, der samtidig øger mobiliteten og produktiviteten i virksomheden.

 

 

Optimér måden I arbejder på

Få et resultatorienteret arbejdsmiljø uden tidskrævende drift og administration og lad medarbejdere og it-afdeling bruge kræfterne på kerneforretningen.

 

 

Gentænk arbejdspladsens it

Få it-udstyr og services som i højere grad samarbejder på tværs af lokationer, og som prioriterer videndeling og projektledelse med medarbejderen i centrum.

Digital arbejdsplads til det offentlige

Som offentlig institution har du mulighed for at købe fordelagtigt ind via en række rammeaftaler, og sikre en arbejdsplads, der er klar til fremtiden.

 

 

Integration af Apple produkter

 

Vores konsulenter har stor ekspertise og know-how inden for integration af Apple produkter i blandede miljøer.

 

Som autoriseret Apple Enterprise Reseller har vi fuld fokus på maksimal værdiskabelse i jeres organisation - uanset om der er tale om erhverv eller uddannelse.

 

 

Apple til erhverv og private samt offentlige uddannelser

Tilbage til It-løsninger og services
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer