Spring til indhold
Medarbejder-mobilitet er meget mere end devices, abonnementer og dækning. Effektiv mobilitet kræver en samlet it-løsning, der skaber overblik og kommer hele vejen rundt.

Saml alle løsninger og produkter ét sted

 

Få en skræddersyet løsning inklusive finansiering, hosting og drift samt recycling af brugte produkter.

Medarbejderens krav til mobile arbejdsredskaber er med til at nedbryde grænserne mellem private og erhvervsmæssige gøremål og medarbejdere efterspørger derfor de specialdesignede produkter, der opfylder begge krav.

 

Med baggrund i vores omfattende it-infrastrukturkompetence tilbyder vi rådgivning, implementering samt drift af mobile løsninger.

Det betyder, at du til enhver tid kan få adgang til kompetencer, der kan hjælpe dig med at udvikle og tilpasse løsninger, der maksimerer udbyttet og brugen af mobile enheder.

Enterprise Mobile Management

 

Vi kan hjælpe med at styre alle virksomhedens mobile enheder, så I kan fokusere på jeres kerneopgave. Hvad enten I prioriterer sikkerhed, administration eller applikationsstyring højest, kan vi tilbyde jer en EMM-løsning, som dækker jeres behov.

 

Du kan vælge en komplet ho­sted løsning, en løsning i jeres eget mil­jø eller noget midt i mellem. Vi kan administrere og servicere forskellige løsninger alt efter jeres ønsker og krav.

 

Vi leverer ydelser inden for bruger- og admini­strationssupport, projektledelse, systemover­vågning, servicetjek, klargøring af enheder, logistik, forsikring, finansiering mm.

mobile medarbejdere

mobile medarbejdere

Arbejdstelefoner til fast månedlig ydelse

 

Smartphone arbejde

 

Telefoner, support, levering, lagerstyring, lifecycle management og opretholdelse af en god klientsikkerhed - alt sammen til en fast pris per måned. Det kalder vi Atea Smartphone.

 

Med Atea Smartphone får du

  • Overblik over jeres mobile enheder.
  • Simpel brugerplatform.
  • Hurtig genetablering af stjålne eller tabte enheder.
  • Udrul og kontroller apps til brugerne.
  • Datasletning Remote Wipe (fx ved tyveri).

 

rammeaftaler

Mobiltelefoner til den offentlige sektor

Som offentlig institution har du mulighed for at købe fordelagtigt telefoner og it-udstyr via en række rammeaftaler, og derved sikre en arbejdsplads, der er klar til fremtiden.