Tilbage til Offentlige virksomheder
offentlig sektor Rammeaftaler

Rammeaftaler til det offentlige

Her får du en oversigt over alle rammeaftaler. Du kan også downloade kataloget over rammeaftaler som iPaper.

Hvert år indkøber den offentlige sektor varer og tjenesteydelser for ca. 300 mia. kr. Jo mere effektivt det offentlige indkøb er, des flere ressourcer er der til fx til udvikling af velfærsydelser i den offentlige sektor. Derfor har SKI (Statens Indkøbsprogram) og Moderniseringsstyrelsen indgået aftaler med forskellige leverandører, for at få de bedst mulige indkøbsmuligheder.

 

Vi er leverandører på et bredt udvalgt af forskellige rammeaftaler, der dækker alt fra hardware og software til konsulentydelser, netværks- og driftsløsninger.

Vores brede udvalg af rammeaftaler betyder, at du med fordel kan kombinere flere aftaler for at få en totalløsning. Hvis du har brug for rådgivning til at kombinere af de forskellige aftaler – eller blot brug for et overblik over aftalernes indhold, så står vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig.

Nedenfor kan du få mere information om de forskellige aftaler.


NYHED:
pr. 15. maj 2019 kan Staten samt de regioner og kommuner, der har tilmeldt sig aftalen købe ind på SKI 50.03: Servere & Storage. 
 Tag fat i en af vores specialiser for at høre mere om aftalen.

Software

 

SKI 02.06: Standard software

Med rammeaftale 02.06 standard software kan alle offentlige organisationer købe standard softwareprodukter, som er kompatible med de offentlige institutioners eksisterende software inden for fire softwarekategorier.

Læs mere om SKI 02.06 her

 

SKI 50.49: Standardsoftware

Er et forpligtende miniudbud baseret på delaftale 2: Standard Software kompatibelt med Microsoft software i ovenstående frivillige aftale, SKI 02.06 standard software. 50.49 kan kun benyttes af kommuner, såfremt de har tilsluttet sig tilslutningsperioden.

Læs mere om SKI 50.49 her

 

MS-aftalen om sikkerheds- software til mobile enheder

Aftalen omfatter avanceret sikkerhedssoftware (EMM) til mobile enheder, der giver mulighed for avanceret sikkerhed på telefoner og tablets. Det er muligt at tilkøbe konsulentydelser i form af remote og onsite support fra Atea A/S. 

Læs mere om MS: Aftalen om sikkerhedssoftware til mobile enheder her

 

MS: Aftale om sikkerhedssoftware

For softwaresikkerhed tilbydes MS: Aftalen om sikkerhedssoftware. Licensen betales centralt af Moderniseringsstyrelsen, og giver de statslige institutioner ubegrænset ret til at bruge klient- og serversoftwaren på egne maskiner og infrastruktur.

Læs mere om MS: Aftalen om sikkerhedssoftware her

It-drift

Offentlige virksomheder kan benytte SKI 02.22-rammeaftalen til indkøb af it-drift og -services. Aftalen gør det muligt for dig at få driftet alt fra en enkelt server, din backup og indkøb af Cloud-kapacitet, til at du kan foretage outsourcing af hele myndighedens it-drift inklusiv dit slutbruger-udstyr som PC og tablet m.m. Aftalen rummer også mulighed for, at du kan indkøbe Co-location/Housing, hvis du selv vil varetage driften, men ikke har de fysiske rammer til formålet. Aftalen rummer to delaftaler.

Læs mere om SKI 02.22 her

it drift pc

mand datacenter

Netværk

Staten har indgået en rammeaftale MS: Netværkskomponenter om levering af netværkskomponenter, tilbehør og tilknyttede serviceydelser, som er forpligtende for staten, men frivillig at tilmelde sig for kommuner, regioner, selvejende institutioner mv., Danmarks Nationalbank, Folketinget, Grønlands Selvstyre og Færøernes Hjemmestyre. I får bl.a. et bredt sortiment med dynamisk ind- og udskiftning af produkter, en fast høj rabat i forhold til listepris - på hele sortimentet samt gratis administrationssoftware.

Læs mere om MS: Netværkskomponenter her

 

Kopi og print

SKI 02.12-aftalen kan du købe kopi- og printløsninger samt tilbehør og relevant software. Med rammeaftale 02.12 Kopi og print kan alle offentlige organisationer købe printere og lignende kontormaskiner på en nem og overskuelig måde.

Læs mere om SKI 02.12 her

arbejdsplads møde

arbejde pc team

 

It-konsulenter

Med SKI 02.17-aftalen kan du købe konsulenter på timebasis til konkrete opgaver. Du har også mulighed for at anvende SKI- 02.17-aftalen i forbindelse med rådgivningsopgaver, som har direkte tilknytning til konsulentydelserne.

Læs mere om SKI 02.17 her

Interaktive tavler og AV-udstyr

SKI 50.70-aftalen er en forpligtende aftale, der indeholder et bredt udvalg af gode, funktionelle AV-produkter. Rammeaftalen kan benyttes af alle offentlige institutioner og kommuner, der har tilsluttet sig aftalen.

Læs mere om SKI 50.70 her

Udvalgte kundereferencer

Tilbage til Offentlige virksomheder
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer