Spring til indhold

Aftalen omfatter et bredt udvalg af computere og tilbehør samt en række serviceydelse.

Om aftalen​

Aftalen omfatter et bredt udvalg af computere og tilbehør samt en række serviceydelser. Sortimentet dækker alt fra administrative arbejdspladser til computere til brug i mere specialiserede opgaver.

Aftalen kan anvendes som en selvstændig løsning eller som et supplement til aftalen 50.40 Computere og it-tilbehør, der er en del af det fællesoffentlige indkøbsprogram og Statens Indkøbsprogram.

Derfor skal du vælge Atea som samarbejdspartner​

 

Bredt udvalg

Vi tilbyder et bredt udvalg af tilbehør og en omfattende servicepakke, der sikrer, at jeres computerudstyr fungerer optimalt og opfylder jeres behov.

 

Dag-til-dag leverance

Mere end 90.000 varer er på vores lager, så I sikrer dag-til-dag leverance. Det betyder, at I ikke behøver at bekymre jer om lange ventetider. 

 

Primær leverandør

Med Atea som primær leverandør betyder det, at I får markedets bedste priser på it-tilbehør.

Brug af aftalen

Der er tre leverandører på aftalen, en primær og to sekundære. Køb af produkter eller ydelser på aftalen sker enten ved direkte tildeling til den primære leverandør på aftalen eller ved gennemførelse af et miniudbud, hvis betingelserne for miniudbud er opfyldt​

Primær leverandør: Atea A/S

Bestilling

Vores konkrete sortiment og priser kan I finde og bestille i SKI-kataloget på ski.dk, i jeres virksomheds e-handelssystem og i Atea eShop. ​

Hvis din virksomhed ikke allerede er oprettet i Atea eShop, kan du gøre det her.

Se vores brede udvalg af produkter  Atea eShop