Spring til indhold
Internet of Things gør din private eller offentlige virksomhed i stand til at træffe intelligente beslutninger på baggrund af data og brugervenlige IoT-platforme.

IoT forløser vækstpotentialet i virksomhedernes data

 

Hos Atea har vi samlet nogle af Danmarks bedste IoT-eksperter og IoT-produkter.

Vi er specialister i at samle data fra enheder, som ikke har været på internettet før. Det, kombineret med eksisterende data og adfærd, gør, at vi sammen med din virksomhed forløser potentialet for nye forretningsmuligheder samt muligheden for at optimere og automatisere tidskrævende arbejdsprocesser.

 

Ved at udnytte mulighederne i den digitale transformation og i Internet of Things danner vi grobund for øget værdiskabelse, innovation og produktivitet i både dansk erhvervsliv såvel som i den offentlige sektor.

 

Hvad er en IoT-platform?

 

Med vores IoT-platform kan organisationer på baggrund af data forudsige, planlægge og effektivisere serviceydelserne betragteligt. Fra glatførebekæmpelse, målinger af luftforurening og ledige p-pladser til rottefældetømning, energibesparende belysning og tilstoppede kantstensbrønde.

IoT-platformen gør det muligt at indsamle realtidsdata på en effektiv og sikker måde, til brug i fx kommunernes forvaltninger.

 

Internet of Things - sådan kommer du i gang!

 

IoT

 

Step 1

Inspirationsmøde

  • Ateas IoT-specialister giver deltagerne en generel indføring i IoT og teknologiens potentiale
  • Mulighed for skræddersyede oplæg, der tager udgangspunkt i din virksomhed eller kommune
  • Præsentation af use-cases fra sammenlignelige virksomheder og kommuner

 

IoT

 

Step 2

Workshop

  • Team-dagen samler alle relevante stakeholders og forankrer IoT i virksomheden eller kommunen
  • Fokus på løsninger, der er mest relevante for virksomhedens kunder eller kommunens borgere
  • Deltagerne kommer igennem hele IoT-værdikæden og får en konkret forståelse for mulighederne og teknikken bag IoT

 

 

IoT

 

Step 3

Proof of value og implementering

  • Første use-case identificeres
  • Atea udarbejder designoplæg
  • IoT-netværk, sensorer og IoT-platform integreres i én samlet og brugervenlig løsning

Udforsk dine IoT-muligheder

 

smart city

Smart City

Urbaniseringen betyder, at efterspørgslen på kommunale ydelser såsom ældrepleje og forbedret infrastruktur i byerne stiger voldsomt. Ved at inkorporere nøgleord som teknologi, samarbejde og borgerinddragelse bygger vi IoT-applikationer, der fremtidssikrer vores samfund og forbedrer livskvaliteten.

 

Smart Building

Med sensorer forbedrer og effektiviserer vi dit arbejdsliv – fra intelligente parkeringspladser til lys- og luftkvaliteten ved dit skrivebord. IoT-løsningerne vil desuden være afgørende for at skabe rentabilitet i ejendomsbranchen gennem lavere bygge- og driftsomkostninger.

 

 

 

 

Industri 4.0

Sæt dit vækstpotentiale, dit produkt og dermed kunden i centrum. I en verden af uanede muligheder er Atea dit faste pejlemærke. Vi oversætter data til værdifuld viden, så du kan skabe et faktabaseret beslutningsgrundlag med input fra hele IoT-værdikæden – fra sensorer og IoT-platform til analyse.

Udvalgte løsninger

Her er asfalten altid online

Temperatursensorer, langtrækkende IoT-netværk og cloud-baseret teknologi fra Microsoft Azure gør vintertjenesten i flere af landets kommuner endnu mere effektiv.

vejsalter

 

Den intelligente skov

Smukfest er et højteknologisk laboratorium. Et banebrydende IoT-netværk midt i Bøgeskoven gør nu festivalen endnu mere tryg og sikker for både publikum og festivalens medarbejdere.

smukfest