Tilbage til Børn og unge

Coding Class Copenhagen

Verden forandres i en sådan grad, at man taler om en ny digital revolution, der grundlæggende vil ændre verden, som vi kender den i dag. Derfor er der også behov for nye kompetencer, så vi som land kan udnytte de digitale muligheder bedst muligt. Coding Class lærer eleverne at innovere og skabe digitale løsninger på virkelige problemer i simple programmeringssprog.

Coding Class Copenhagen er en del af det nationale initiativ, hvor IT Branchen i samarbejde med en række virksomheder og kommuner siden 2016 har givet mere end 7.000 skolebørn mulighed for at prøve kræfter med kodning og virkelige teknologiske udfordringer.

Vi har deltaget i Coding Class de seneste fem år og deltager i endnu et forløb med en skoleklasse i Københavns Kommune i foråret 2021.

Bæredygtighed og pandemi

6.U fra Valby Skole var i efteråret 2020 i et intensivt Coding Class-forløb med os. Her var bæredygtighed og pandemier omdrejningspunkt for elevernes løsninger.

 

nature fix coding class atea

En affaldssorterende robot

 

6.S fra Vesterbro Ny Skole var i efteråret 2019 i et Coding Class-forløb med os, hvor eleverne udviklede kreative løsninger til bl.a affaldssortering.

 

 

 

 

Hvor er du?

 

6.B fra Oehlenschlægersgades Skole på Vesterbro deltog i et Coding Class-forløb med os i efteråret 2017. Den ene caseudfordring var at udvikle en løsning til nemmere at kunne finde hinanden.

 

Tilbage til Børn og unge
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer