Spring til indhold

På webinaret kan du via live-demonstrationer opleve, hvordan en hyperkonvergeret løsning åbner døre til lettere administration og eliminering af ineffektive arbejdsgange. Derudover kan du også se, hvordan du via et SaaS-management tool sikrer sammenspil mellem din infrastruktur, kolleger og apps. 

På dette to-delte Atea-webinar kigger vi nærmere på de erfaringer, muligheder og udfordringer, der følger med en Cisco Hyperflex og Cisco Intersight løsning. 

 

 

Startdato
29. mar. 2022, 09:00
Slutdato
05. apr. 2022, 10:00
Lokation
Online

event

 

Det får du ud af at deltage …

Webinaret giver dig ny inspiration og viden om den nyeste teknologi inden for hyperkovergeret infrastruktur. Du får desuden et unikt indblik i fordelene ved at anvende SaaS-baserede værktøjer til driften af det hybride datacenter.

 

 

event

 

Dette webinar er til dig, der er...

… på jagt efter ny viden om relevante teknologier inden for det hybride datacenter – med interesse for hyperkonvergeret infrastruktur eller management / operation af platforme i datacentermiljøet. 

Talere

 

Michael Andersson

Michael Andersson​

Technical Solutions Architect

Cisco​

linkedin

 

 

 


Thomas Lund

Thomas Lund​

Business Manager, Hybrid Datacenter

Atea​

linkedin

Dag 1 – Cisco Hyperflex​

 

På dette webinar vil du blive introduceret til Cisco Hyperflex og økosystemet, der omgiver den moderne datacenterplatform fra Cisco Systems.

Med udgangspunkt i den nyeste teknologi gives en introduktion til Hyperconverged Infrastruktur (HCI) og samspillet med de moderne SaaS-management platforme, der muliggør let og overskuelig drift af organisationens it-ressourcer.

Der vil blive vist demo af løsningen, og der vil naturligvis være mulighed for at få svar på alle dine spørgsmål omkring Cisco Hyperflex. 

 

 

Dag 2 – Cisco Intersight​

 

 

clous

 

Dette webinar bygger videre på introduktionen til Cisco Hyperflex fra  d. 29. marts. Der vil blive gået i dybden med Cisco Intersight, som er den nye SaaS-management platform til det hybride datacenter. Vi 

gennemgår, hvordan det hele spiller sammen med mange af de andre produkter, som Cisco Systems stiller til rådighed i forsøget på at optimere driften af mindre og store løsninger - på tværs af lokationer. 

Du vil få mulighed for at dykke ned i de forskellige muligheder en SaaS-baseret management suite giver til driften og samspillet med en række af de andre værktøjer Cisco har til Datacenter- og Applikations-management.

 

Vi er Nordens største Cisco Gold Partner​

 

Det er ikke tilfældigt, at Atea igen er kåret til Nordens største Cisco Gold Partner.

Med mere end 240 Cisco teknologicertificeringer har vi de stærkeste kompetencer og ressourcer til at hjælpe dig og løse dine udfordringer.

Uanset om du kigger efter netværksløsninger, har udfordringer med it-sikkerheden eller søger nye og effektive samarbejdsmetoder, så har vi i Atea en klar målsætning om at være helt i front på den nyeste Cisco-teknologi inden for netværk, datacenter, sikkerhed og collaboration.

Din forretning og din udfordring er i fokus​.

Vores udgangspunkt er din forretning og dine udfordringer. Du og din virksomhed er i centrum, og vi tror på, at vi skaber den bedste løsning gennem en stærk relation og et tæt samarbejde.

Vores Cisco-teams består af mere end 80 dedikerede konsulenter og 165 salg- og servicemedarbejdere. Et stærkere og mere kompetent Cisco-team finder du ikke andre steder.

✓   Nordens største Cisco Gold partner​

✓   240 Cisco-teknologicertificeringer​

✓   80 dedikerede konsulenter​

✓   165 dedikerede salgs – og servicemedarbejdere​

 

 

 

 

 

Cisco