Spring til indhold

Det er ikke tilfældigt, at mange danske virksomheder tilvælger public cloud-løsninger. Det bunder blandt andet i, at alt datacenter infrastruktur og software i cloud-løsningerne drives professionelt med garanti for tilgængelighed, direkte af den udbydende teknologiproducent.

Gennem tjenesterne i den offentlige sky skal du ikke længere døje med vedligehold, unødvendig nedetid eller udfordringer med kapacitet, men alene fokusere energien og innovationen på din kerneforretning og nyde godt af kontinuerlig adgang til de nyeste teknologier.

Men før du kan høste frugterne, kræver det, at du har mandsopdækket din cloud-strategi med mennesker, der kan kvalificere cloud-rejsen på baggrund af erfaringer og holdninger. Ellers risikerer du, at fremdriften i din cloud-transformation forsvinder. Med dette Atea Live event kigger vi nærmere på nogle af de udfordringer, erfaringer og oplevelser, der følger med i den moderne digitale transformation.

Arrangementstid
17. nov. 2021, 09:00 - 12:00
Sted
Online Gratis Event

Speakere

 

Axel Bøg Andersen

Axel Bøg Andersen

Senior Cloud Architect

Atea

linkedin

 

 

Rasmus Torsbjerg Jørgensen

Udviklingsansvarlig i Digital udvikling og IT

AkademikerPension

linkedin

 

 

 

 

 

Bjarke bolding

Bjarke Bolding Rasmussen

Innovation & Tech Lead

Atea

linkedin

 

 

 

Sverre Panduro

Sverre Panduro

Head of Cloud Sales

Atea

linkedin

 

 

 

 

Lars Damtoft

Lars Damtoft

Lead Architect

Atea

linkedin

 

 

 

jakob neua nørgaard

Jakob Neua Nørgaard

Chief Executive Officer

Estaldo

linkedin

 

 

 

Michael Frandsen

Michael Frandsen

Chief Technical Officer

Mugato

linkedin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Agenda

 

Kl. 09.00 – 09.15: Velkomst og introduktion af rejsen til og i skyen

Sverre Panduro, Head of Cloud Sales hos Atea byder velkommen og deler dagens agenda

 

Kl. 09.15 – 09.45: Ingen cloud-rejse er succesfuld uden indsigt!

Efterhånden som innovative cloud-teknologier introduceres bør din virksomhed vurdere, hvordan dette digitale potentiale kan udnyttes. For at cloud-transformationen vil lykkes, er det vigtigt at forstå afhængigheder og svagheder i din virksomheds eksisterende infrastruktur, så du kan planlægge og prioritere forretningens transformation.

Michael Frandsen, Chief Technology Officer hos Mugato

Kl. 09.45 – 10.15: Den digitale tvilling lever i skyen

Den digitale tvilling gør det muligt, gennem interoperabilitet og åbne standarder, at bringe IT- og OT-systemer, IoT-løsninger samt tredjepartssystemer sammen og kontekstualisere dette med information om den fysiske verden, processer, mennesker og derved potentielt hjælpe med at løse en stor mængde udfordringer, som tidligere har været ”usynlige” uden konteksten.

Med andre ord, så kan vi med konkret og faktuel viden kan vi gøre data handlingsorienterede og flytte os fra en reaktiv tilgang til en proaktiv, og i sidste ende opnå en kontekstuel indsigt i, hvordan vores omverden opfører sig.

Bjarke Bolding Rasmussen, Innovation & Tech Lead hos Atea

 

Kl. 10.20 – 10.50: Eksistens I skyen kræver det rette fundament

Microsoft Azure cloud-platformen indeholder mere end 200 tjenester, der er designet til at hjælpe med at skabe nye løsninger og innovere forretningen ind i fremtiden. Hør hvordan Atea Verified Azure Data Center (AVADC) som det grundlæggende rammeværk, baseret på enterprise-scale architecture, kan hjælpe jer med at opbygge et solidt fundament via vores gennemtænkte 'Infrastructure as Code' blueprints, der sikrer at I kommer i førersædet og forbliver i kontrol på jeres forbrugsrejse i skyen.

Axel Bøg Andersen, Senior Cloud Architect, Atea

 

Kl. 10.50 – 11.10: Hvorfor valgte Estaldo at bygge deres forretning med cloud

På dagens Atea Live arrangement taler vi meget om at tage standpunkter og have holdninger. Vi taler ofte om at udfordre status quo, og drage reel værdi af at gøre ting på en bestemt måde når det kommer til brug af teknologi. Derfor er det utroligt meningsfyldt, at byde velkommen til at ung virksomhed, der om nogen LEVER af at have holdninger, og som både udfordrer og ønsker at revolutionere en etableret branche. Estaldo er en digital ejendomsmæglervirksomhed, der arbejder med at digitalisere og innovere hvordan en moderne mægler tilfører værdi i en ejendomshandel og hele processen omkring. Virksomheden har valgt at gå cloud-vejen fra starten og bygge en skalerbar forretning, der udnytter et cloud-fundament til at realisere værdi for kunderne - og det går forrygende.

Jakob Neua Nørgaard, Chief Executive Officer hos Estaldo

 

Kl. 11.10 – 11.30: Innovér din virksomhed med jeres data i centrum

Alle vil gerne have en datadrevet virksomhed og Atea gør noget ved det. Med Atea Data Platform har vi udviklet en generisk platform, der fanger, behandler og udstiller dine data til dine formål. Alt er som kode og derfor sikkert, fleksibelt og skalerbart. Under dataplatformen kan Atea Verified Azure Data Center (AVADC) anvendes så governance modellen er på plads gennem landing zones og DevOps-processer.  

Lars Damtoft, Lead Architect, Atea

 

Kl.11.30 – 11.40: Hør om AkademikerPensions erfaringer med Atea Data Platform

AkademikerPension er en medlemsejet finansiel virksomhed, der er godt i gang med cloud-rejsen og i den sammenhæng fortæller Rasmus Torsbjerg Jørgensen om deres nye data warehouse. Løsningen har fokus på datasikkerhed, understøtter behovet for compliance og er grundlaget for at blive en datadrevet virksomhed. For at opnå den bedste løsning har AkademikerPension valgt en SaaS-baseret leverance.

Rasmus Torsbjerg Jørgensen, Udviklingsansvarlig i Digital udvikling og IT hos AkademikerPension

 

Kl. 11.45 – 12.00: Afrunding og tak for i dag

Evaluering og Q&A

Sverre Panduro, Head of Cloud Sales hos Atea

 

 

 

event

 

Det får du ud af at deltage …

Før du kan høste frugterne fra den offentlige sky, kræver det, at du har mandsopdækket din cloud-strategi med mennesker, der kan kvalificere cloud-rejsen på baggrund af erfaringer og holdninger. Ellers risikerer du, at fremdriften i din cloud-transformation forsvinder. Med dette Atea Live event kigger vi nærmere på nogle af de udfordringer, erfaringer og oplevelser, der følger med i den moderne digitale transformation.

event

 

Dette webinar er til dig, der er...

  • CIO / CTO
  • IT Direktør
  • IT Driftschef
  • Cloud Arkitekt
  • Data Engineer
  • Data Scientist

Tilmeld dig

 

Fejl ved indlæsning af Partial View script (fil: ~/Views/MacroPartials/InsertUmbracoFormWithTheme.cshtml)