Spring til indhold

Kom til roadshow hos Atea, hvor vi præsentere nogle af de nyeste teknologier og løsninger fra verdenskendte producenter indenfor sikring. Løsningerne der vil blive vist, vil være fysisk samt med deltagelse fra producenten. 

 
Det eneste det kræver fra dig, er en negativ Corona test inden fremmøde.  

Arrangementstid
08. jun. 2021, 10:00 - 15:00
Sted
Aarhus
Adresse
Tangen 4 Vis på kort

Det får du ud af at deltage...

 

tech

Nye teknologier  

 

besparelser

Besparelse på sikrings løsninger 

 

tech

Den nyeste teknologi fysisk på showet  

Dagen vil byde på forskellige løsninger fra...

 

Panasonic 

Kamera, Analyser, Software 

Panasonics brede udvalg af sikkerhedsprodukter spænder fra kraftige videoovervågningsløsninger, videoindsigt, netværksskift og anden innovativ sikkerhedsteknologi. Panasonic har kapacitet til at levere fremragende sikkerhedsudstyr og udstyrsprodukter, der kan overholde nutidens høje krav til en bedre sikkerhedsløsning.  

 

 

Zonith 

 

zenith

Beskyttelse Af Personale

Vi er specialiserede i personalarmering og alene arbejdsbeskyttelse. Vores komplette løsning benytter trådløs Bluetooth til indendørs positionering og alarmering kombineret med GPS positionering og Smartphones til beskyttelse udenfor. 

 

 

bitic 

ubiqisense

Sensorer med ny teknologi  

UbiqiSense-analyseportalen giver dig både live og historiske data om rumbelægning og -udnyttelse og frekvens, der ikke kan matches med nogen anden løsning på markedet i dag. Tælling af mennesker og genstande, Fodfaldsanalyse og trafikflow, Heatmap 

Milestone 

Milestone

Med Milestones åbne platform er mulighederne uendelige.  

Med support til over 8.000 kameraer er du fri til at bruge de kameraer, der fungerer bedst for din organisation 

CCTV Nordic

CCTV Nordic

Avanceret videoanalyse reagerer på, om et køretøj er stoppet i en tunnel eller søger efter en specifik person eller bil. Dette er blot nogle af de kamerateknologier, vi tilbyder. Med en moderne løsning kan et overvågningskamera omdannes til et visuelt værktøj til markedsføring, revision og forretnings forståelse. 

Nedap 

neap

Adgangskontrol der skaleres i samme tempo som din organisation 

AEOS er designet til at passe til en bred vifte af organisationer og virksomheder. Det kan være alt fra mellemstore til globale virksomheder, fra en til flere tusinde døre og flere med det samme system. Systemet arbejder med en lang række tredjepartsløsninger 

 

Dette event er til dig der er...

 

 

 

 

 

  • IT-chef der har ansvaret for sikring  
  • Facility Manager med ansvar for sikring  
  • Risikoordinator i kommuner