Spring til indhold

Cisco Appdynamics er et produkt (software) der primært bruges til at overvåge og understøtte kundernes applikationer. Det vil sige at det skal sikre høj oppetid og minimere responstid såfremt der er behov for at levere opdateringer eller løse problemer i driftsregi. Det overvåger kundens applikationer fra backend (datacenter) til bruger (device) og tracker performance statistik. På den måde er det muligt for kunden at sikre at applikationen opfører sig korrekt.

Cisco Appdynamics anvendes ofte i retail til at overvåge webshops for at sikre god brugeroplevelse og dermed kundeloyalitet.

En af de mere kendte anvendelseseksempler i Danmark er Mobile Pay app'en hvor Appdynamics benyttes til at sikre at applikationen er tilgængelig og opfører sig som forventet både ude på brugernes devices og ikke giver brugeren en negativ oplevelse - f.eks høj ventetid på transaktionerne.

Appdynamics kan leveres enten som en SaaS løsning eller som licenskøb.

Arrangementstid
08. apr. 2021, 09:00 - 10:30
Lokation
Online
Tilmeld dig her

Dette webinar er til dig der er...

 

applikation

Applikationsejer

 

Operations

Operations

 

udvikler

Udvikler

Det får du ud af at deltage...

 

Overblik over de muligheder APPD giver, i forhold til at sikre maksimal oppetid på applikationer og hurtigst mulig udbedring af fejl ved nedbrud.

 

 

 

 

Appdynamics

Agenda

 

agenda

 

Kl. 09:00 – 09:10  

Velkommen

Kl. 09:10 – 09:30

Introduktion til Appdynamics og muligheder for at understøtte forretningen.

Kl. 09:45 – 10:00

Demo af AppDynamics (v. Seniorkonsulent Peter Dinesen)

Kl. 10:00 - 10:20

Case; APPD øger kundetilfredshed på Atea’s egen webshop  https://www.atea.dk/eshop/ (v.Søren Bartels, Director E-commerce, Atea A/S)

Kl. 10:20 – 10:30

Q&A og afrunding