Spring til indhold

IT EXPO - 9. September 2021

Vi er stolte af at kunne invitere dig til endnu et forrygende IT EXPO – Danmarks største virtuelle it-event. Oplev internationalt anerkendte specialister og meningsdannere forankre den digitale udvikling i din virksomhed. Glæd dig også til at møde verdens største it-producenter og nye løsninger, som udstikker retningen for dit digitale arbejdsliv og vores fælles samfund i en hybrid virkelighed. Velkommen!

2021 er et overgangsår. En ’stilhed før stormen’, hvor uforudsigeligheden giver os en enkeltstående chance for at redefinere os selv – ikke som dem vi var, men som dem vi gerne vil være.  Fremtidsvisioner og langsigtet strategi vil igen indtage bestyrelsesmøderne. Men den seneste tids overvældende fokus på nutid og brandslukning forsvinder ikke. Kaos er mejslet ind i vores DNA.

 

Hos Atea er vi ikke i tvivl om, at fremtiden tilhører de hybride organisationer – virksomheder, der kan og tør koble det lokale med det globale, fleksibilitet med stabil drift, ekspansion med konsolidering.

Det er i det lys, vi afholder IT EXPO 2021 under temaet ”Den hybride virkelighed”.

David Guldager

Oplev åbningsdebatten live om den hybride virkelighed

 

Glæd dig til at opleve blandt andre Brian Mikkelsen, Adm. direktør i Dansk Erhverv, Kathrine Forsberg, CEO i Atea og Anne Nørklit Lønborg, CIO i Tryg – Skandinaviens største forsikringsselskab med 5,3 millioner kunder og 6000 ansatte – direkte fra IT EXPO 2021.

Om debatten: I den digitale transformation er behovet for hybride løsninger ikke længere et fremtidigt slutmål. Det er et her-og-nu vilkår, der definerer, hvor hurtigt mennesker og organisationer vokser og profiterer i den nye, uforudsigelige æra på bagsiden af corona. Men hvor gode er danske virksomheder til at omfavne den hybride virkelighed?

 

paneldebat

Årets IT EXPO program

Tilmeld dig

 

?

 

Vi gør opmærksom på:
Med min tilmelding til arrangementet bekræfter jeg, at jeg har læst og accepterer Ateas generelle Persondatapolitik, se link nedenfor. Samtidig bekræfter jeg at Atea må opbevare mine indtastede data i maksimalt 12 mdr. plus løbende kvartal efter arrangementets afvikling. Efter denne periode sletter Atea de relevante data. Formålet med opbevaring af mine data, er at Atea ønsker at styrke udvalget af relevante for arrangementer for mig som deltager.
Samtidigt accepterer jeg, at Atea må ringe til mig og følge op på IT EXPO. Atea vil dele mine kontaktinformationer med de partnere, der til hver en tid fremgår af IT EXPO programmet, der løbende opdateres.
Ved at deltage på IT EXPO accepterer jeg også, at Atea benytter en tredjepartsplatform (HOPIN) til at afvikle IT EXPO, og at elementer af arrangementet bliver optaget og gjort tilgængeligt og kan benyttes til markedsføring af fremtidige IT EXPO arrangementer på Ateas hjemmeside og Ateas sociale medier. Der vil ikke være persondata eller personhenførbare data i dette materiale.
Jeg kan til hver en tid tilbagekalde mit samtykke ved at benytte linket i bekræftelsesmailen.

 

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer