Spring til indhold

 

Tre veje til 3D

 

På næste TechShare sætter vi fokus på tre metoder til afvikling af 3D på virtuelle desktops. Her kan du blive klogere på, om du skal vælge shared eller dedikerede grafikkort, om fordelene og ulemperne ved at anvende single user contra multiuser, og hvordan vi giver brugerne den bedste grafiske oplevelse samtidig med vi har øje for økonomien i løsningen. Alt sammen baseret på konkrete erfaringer og efterfølgende diskussioner.

Vi får besøg af to kunder, der deler deres forskellige erfaringer. Christian Hansen, Nobia, fortæller om både de gode ting og bumpene på vejen, da han flyttede de grafiske arbejdspladser i Azure og Citrix cloud.

Mogens Hansen, Phiro, deler ligeledes ud af sine erfaringer med at flytte virksomhedens fysiske pc´er til serverrummet til fordel for remote arbejde fra tynde klienter. Kom og hør om en spændende og anderledes løsning med fokus på arbejdsmiljø og støjreducering, hvilket har resulteret i en fleksibel arbejdsplads med glade brugere.

Herefter er der lagt op til åben diskussion om, hvilke veje der giver mening. Vi har ikke på forhånd én rigtig løsning, ”it all depends...”

Arrangementstid
15. nov. 2022, 09:00 - 12:00
Sted
Aarhus
Adresse
Atea Aarhus, Tangen 4, 8200 Aarhus

Dagens agenda

 

1. Velkomst

2. Erfaringer på 3 veje til 3D v/Jesper Lindholdt og René Luckow, Atea

  • Remote til fysisk maskine
  • Virtuel maskine med dedikeret grafikkort
  • 3D i cloud vha. Azure

3. Christian Hansen, Nobia, fortæller om egne (og ærlige) erfaringer med at flytte grafiske arbejdspladser i cloud

4. Mogens Hansen, Phiro, fortæller om remote anvendelse af fysiske pc´er til glæde for arbejdsmiljøet

5. Dialog om, hvilken vej det giver mening at vælge og hvornår

6. Afrunding og sandwich

I samarbejde med...