Spring til indhold

 

Danmarks stærkeste videndelingsforum

 

Vil du være del af et netværk, der kan gøre dig klogere på VMware? Med et medlemskab af VMware-klubben, bliver du en del af et fagligt stærkt netværk af eksperter og ligesindede – et netværk, der kan udnyttes til sparring såvel som videndeling for at sikre dig den nyeste viden og nemmere adgang til markedet. Via to årlige møder, holdes du ajour med seneste nye VMware teknologi, tips & tricks og samtidig får du direkte adgang til VMwares – og Ateas eksperter.

VMware-klubben er en åben gruppe stiftet med det formål at inspirere, vidensdele og udveksle kunders, VMwares og Ateas erfaring inden for senest nye VMware teknologi. Klubben er stiftet og drevet af Atea og består af en blandet gruppe af kunder fra danske virksomheder.

 

Fokus

Hør bl.a. hvordan du accelererer din cloud-transformation, bygger og driver en cloud-native platform og sikrer og styrker en hybrid arbejdsstyrke.

Arrangementstid
23. nov. 2022, 10:00 - 14:30
Sted
Aarhus
Adresse
Tangen 4 8200 Aarhus N
Registrering
Gratis

Få mest mulig ud af dine VMware teknologier

 

Deltag hvis du er:

VMware administrator

Agenda

 

10.00-10.15
Velkommen og morgenmad – Introduktion til VMware-klubben
v. Kim Sneftrup, Atea

Med kombinationen af VMwares verdensførende, innovative løsninger og Ateas lokale nærvær og stærke kompetencer, hjælper vi dig ikke bare med at drive din egen digitale rejse, men også med at levere merværdi til din virksomhed, dine kunder og samfundet. Sammen vil vi ikke bare modernisere din it-infrastruktur – vi vil også møde de krav og den innovationskraft, som findes på det danske marked.

10.15-11.00
Highlights fra VMware Explore
v. Rasmus Eilersen, VMware

Multi-cloud vil dominere cloud-landskabet i de næste 20 år, hvilket kræver nye virksomhedsløsninger for at bringe enkelhed til multiclouds kompleksitet – en kompleksitet som kan gøre det vanskeligt at administrere, sikre og forbinde de programmer, der kører på dem. Hør de vigtigste nyheder fra VMware Explore og hvordan du accelererer din cloud-transformation, bygger og driver en cloud-native platform og sikrer og styrker en hybrid arbejdsstyrke.

11.00 -11.15
Pause
11.15- 12.00
Er mikrosegmentering virkelig bare et flueben?
v. Jakob Hartmann og Kim Sneftrup, Atea

Der er mange ønsker fra virksomheder, både af lovmæssige, sikkerhedsmæssige eller revisionspåtegnings sårsager, til at implementere mikrosegmentering i deres VMware infrastruktur. Dette lag af sikkerhed, er også en vigtig del af sikkerhedsovervejelserne, men hvordan kommer vi i gang. Er mikrosegmentering virkelig bare et flueben og så er vi i gang? Nej, desværre ikke. Der ligger en del overvejelser bag, som er vigtige at tage stilling til. Vi vil kraftigt anbefale en workshop eller Proof of Concept, inden man bare investerer. Hvordan kører sådan en Proof of Concept og hvordan kommer vi i gang med den.

De første kunderfaringer med mikrosegmentering, fra Ateas side. Hvad har de, og ikke mindst Atea lært, og ville de have gjort noget anderledes hvis de kunne?

12.00-13.00
Frokost
13.00-13.45
vSAN 8 under motorhjelmen + kaffe og kage
v. Mikael Green, Atea

vSAN 8 er revolutionerende på mange måder og repræsenterer det mest moderne og teknisk avancerede vSAN til dato til at køre produkter på kritiske workloads. En af de vigtigste opdateringer er den nye Express Storage Architecture. Det er en ny måde, hvorpå vSAN 8 håndterer storage til vSAN, hvilket giver mange fordele og nye muligheder for dig. Men hvordan adskiller den nye Express Storage Architecture sig fra Original Storage Architecture? Hør de vigtigste elementer om denne ny storage-arkitektur.

I samarbejde med

Sammen løfter vi jeres VMware-investeringer og bidrager med ny viden.