Spring til indhold
Tilbage til Events

Atea Live: Last Line of Defence​

Oplev hvordan, du skal sikre dig udadtil - og ikke mindst indadtil - før din organisation bliver ramt af et ransomwareangreb.​


Når din virksomhed bliver angrebet, er din responstid
en af de vigtigste faktorer i et godt beredskab. Derfor definerer dine forberedelser i dag, hvordan du er i stand til at agere, når hele virksomheden er låst og eksistensgrundlaget truet.

 

Danske virksomheder under angreb

På dette Atea Live stiller vi ekstra skarpt på en række af de scenarier, din organisation kan blive tvunget til at håndtere. Hør bl.a. om, hvordan en mellemstor dansk virksomhed tacklede deres ransomwareangreb. Vi dykker ned i konkrete nedslagspunkter samt analyserer Ateas rolle som sikkerhedspartner.

Derudover får du et værdifuldt indblik i, hvordan du styrker beredskabet i din virksomhed eller organisation, samt hvordan Atea kan hjælpe, hvis du er under angreb.

 

Arrangementstid
10. nov. 2022, 09:00 - 11:30
By
Online

 

Styrk forsvaret!

Ligeledes zoomer vi ind på, hvordan backup-systemer skal sikres mod interne og eksterne trusler, samt viser eksempler på, hvordan kunder har sikret en ”immutable” kopi af backup-data.​ Deltag på dagens event, som er fyldt med klare holdninger og dyrkøbte erfaringer. Glæd dig desuden til varierende indlæg fra eksperter, som hver især vil dele ud af deres erfaringer med konkrete råd til, hvordan du allerede i dag kan styrke dit 'Last Line of Defence'. ​

​Det er os en fornøjelse at byde velkommen til dagens arrangement i et eksklusivt virtuelt format fra vores live studie.

 

 

Talere

 

Kenn Bach Thomsen
DirectorManaged Services​, Atea

20 års erfaring med rådgivning af virksomheder og organisationer omkring it-infrastruktur. I dag leder af Ateas specialistafdeling for Managed Services.

 


Tine Reuther
Senior Security Engineer​, Atea

Ansat i Ateas Security Services. Har flere års erfaring inden for beredskabsplanlægning, sikkerhedskultur og Business Continuity Management.

 

Bo Kjær
Business Manager, Security, Atea

Fortæller hvordan du mindsker dine risici, hvordan du beskytter dine brugere samt skaber overblik over trusler.


 

Karsten Dreyer Lund
Løsningsarkitekt, Backup​, Atea

Presale konsulent inden for Backup services. 20 års erfaring med rådgivning på it-infrastruktur, heraf de seneste 5 år med fokus på backup som Last Line of Defence.

 

Jørgen Fabrin
Business Manager, Security​, Atea

Hvordan skaber du synlighed over ubudne gæster og deres adfærd? Hvem kan hjælpe dig med at få dem ud af døren igen – gerne før de begynder at gøre skade

 

Frederik Hede Knudsen
Manager, Backup Services​, Atea​

.

 

Anders Høgh Olesen
Manager, Cyber-Security​, Atea

20+ års erfaring med assistance til og rådgivning af teknisk, organisatorisk og strategisk sikkerhed. Står i dag i spidsen for Ateas sikkerhedskonsulenter og Cyber Security Incident Response Team.

Sådan påvirker krigen i Ukraine cybertruslerne mod din virksomhed

Agenda

 

Kl. 09.00 – 09.10​ - Velkomst og indledning til en dag med fokus på sikkerhed og backup

Vi danner os et kort overblik over de trusselsbilleder, vi står overfor samt de konkrete udfordringer danske virksomheder har og ikke mindst, hvorfor de har det.

Vært: Kenn Bach Thomsen, Director, Atea Managed Services

Kl. 09.10 – 09.35 - Før du bliver ramt - beredskabsplaner

Planlægning med udgangspunkt i en aktuel risikovurdering, samt forankring af en fornuftig sikkerhedskultur og governance – det er nogle af de vigtigste parametre for at være bedst forberedt. Rammeværk og compliance skal støtte arbejdet og sikre, at der løbende bliver taget handling på forebyggelsesarbejdet. Dertil kommer løbende rådgivning, uddannelse og test. Kernespørgsmålet er, om din organisation med jævne mellemrum løber disse ting igennem og er parat til, når udfordringerne rammer?

Indlægsholder: Tine Reuther, Senior Security Engineer, Atea

Kl. 09.35 – 10.00 - Før du bliver ramt – beskyttelse af klienten og attack-surface

Få bedre styr på beskyttelse af klienten og attack-surface​.

Indlægsholder: Bo Kjær, Business Manager, Security, Atea

Kl. 10.00 – 10.45 - Hvis/når du bliver ramt – Cyber Security Incident Response 

Hvilke konsekvenser har et angreb for virksomheden, og hvor lang tid tager det derefter at komme tilbage til normal drift? 

Overblik og kommunikation – skal der skabes ekstra manøvrerum til it-afdelingen eller er specialisterne begravet i opgaver?

SOC og SIEM – hvad giver det af fordele i tillæg til en IRT-aftale.

Konsulent/kunde-vinklen på hvordan det ser ud når uheldet sker.

Indlægsholder: Jørgen Fabrin, Business Manager, Security, Atea og Anders Høgh Olesen, Manager Cyber Security, Atea

Kl. 10.45 – 11.20 - Backup-løsningen er essentiel som ”Last Line of Defence

Hvordan sikrer du en backup-kopi, som ikke kan kompromitteres af hackere eller insiders.

Hør hvordan Atea har hjulpet kunder med at bygge en backup løsning, som er nem at drive i hverdagen og som samtidig er sikret mod interne og eksterne trusler.

'Immutable copies' og 'Hardening' af backup-miljøet – gode råd og best practises.

Fokus på Azure: Hvordan tager du backup af Azure Cloud workloads – og ikke mindst, hvordan sikrer du, at din backup af Azure ikke kan kompromitteres af interne og eksterne angreb.

Indlægsholder: Frederik Hede Knudsen, Manager, Atea Backup Services og Karsten Dreyer Lund, Løsningsarkitekt, Backup

Kl. 11.20 – 11.30 - Opsummering på formiddagen, spørgsmål i chatten samt tak for i dag 

Indlægsholder: Kenn Bach Thomsen, Director, Atea Managed Services

 

Dette webinar er til dig, der er...

  • CIO
  • CISO
  • Sikkerhedsansvarlig
  • It-direktør
  • It-driftchef
  • Backup ansvarlig

 Det får du ud af at deltage …

På Atea Live webinaret ’Last Line of Defence’ løfter vi sløret for, hvordan du i endnu højere grad kan sikre dig mod den tiltagende trussel fra cyberangreb. Ud fra en helt konkret dansk case give vi dig dybere indsigt i de forskellige typer angreb, samt hvilke tiltag du skal foretage dig for at beskytte din virksomhed. Hertil vil egne eksperter dele ud af deres erfaringer og forudsigelser.