Spring til indhold

Automatisering er på de fleste virksomheders agenda og langt de fleste har allerede set nogle af de fordele automatisering kan føre til. Det er til gengæld væsentlig sværere for virksomhederne at få automatisering anerkendt som et strategisk initiativ på tværs af organisationen.

Det er her de store gevinster findes. Ved udnyttelsen af teknologiske løsninger som Ansible Platform fra Red Hat på tværs af organisationen, kan både ledelsen og de udførende folk udvikle automatisering til at blive mere effektiv, reducere risiko og i sidste ende dokumentere hvem, hvad og hvornår opgaver udføres.

 

 

Arrangementstid
15. jun. 2022, 10:00 - 11:00
Lokation
Online

Det får du ud af at deltage …

 

  • Bedre udnyttelse af ressourcer
  • Reducering af risiko
  • Overblik og kontrol
  • Fokus på innovation + nedbrydelse af siloerne

 

event

event

Dette webinar er til dig, der er...

 

Man bør deltage i dette webinar, hvis man ser automatisering som et strategisk værktøj til at automatisere på tværs af it-infrastrukturen. Webinaret henvender sig til beslutningstagere som CIO, CISO, IT Manager og IT Chef

 

Talere

 

 

 

 

 

 

 

Rune Stenbæk, Red Hat

 

Med mere end 15 års erfaring i forskellige positioner hos flere globale it-virksomheder, har Rune en indsigt og forståelse for den forretningsmæssige påvirkning teknologi kan have. Teknologi er dog kun én komponent, hvor organisation og processer spiller lige vigtige roller. Med strategisk automatisering tager vi et tidligere lavt rangerende område og gør det til et område, der bør overvejes på de allerhøjeste niveauer i organisationen.

 

 

Jakob Svan-Nielsen, Atea

 

Konsulentchef Open Source med mere end 15 års ledelseserfaring inden for konsulentens rådgivende rolle. Jakob lægger vægt på, hvordan virksomhederne tager ny teknologi i brug med fokus på change management og forretningsværdi.

På automatiseringsrejsen ser Jakob at det er en måde for lederen at tale konkret ind til nedbrydelse af silodannelse, henimod et mere agilt udviklings- og infrastruktursamarbejde. Derved kan der sættes konkrete actions bag begreber som Dev-Ops, agilitet, infrastruktur som kode og frigørelse af ressourcer ved eliminering af repeterbare opgaver.

 

 

 

Dagens agenda

Kl. 10.00– 10.05 - Velkommen, v. Jakob Svan-Nielsen, Atea

Kl. 10.05 – 10.35 -Hvad kan automatisering gøre for din forretning, v. Rune Stenbæk, Red Hat

Kl. 10.35 – 10.50 - Hvordan benytter kunder automatisering, v. Rune Stenbæk og Jakob Svan- Nielsen

Kl. 10.50 – 11.00 – Afrunding & afslutning, v. Jakob Svan-Nielsen, Atea

 

I samarbejde med...

 

IBM