Spring til indhold

Hvor starter din rejse? Er du kommet i gang, får du indblik i muligheder for at stoppe op og revurdere, hvilke udfordringer du skal løse inden opstart af projekt.

På dette seminar vil vi præsentere et overblik og en indgangsvinkel til, hvordan man kommer i gang med digitaliseringen, hvor vi gennem information og interviews, kan forstå virksomhedernes udfordringerne og hvordan vi sammen kan løse dem.

 

Vi gennemgår løsninger og præsenterer overvejelser for netværket. Herunder, hvordan man sikrer synlighed og sikker fjernadgang.

 

Hør også hvordan Cisco går til IoT og OT markedet. Du vil opleve en hands-on demo og masser af inspiration fra experterne.

 

 

 

Arrangementstid
09. jun. 2022, 08:45 - 12:30
Sted
Ballerup
Adresse
Auditoriet, Atea, Lautrupvang 6, 2750 Ballerup

Det får du ud af at deltage …

Du får et indblik i Ateas ’way of working’.

Hvordan tilgår Atea digitaliseringen i kommuner og produktionsvirksomheder, og hvilken rolle spiller løsningerne fra Cisco i denne digitale transformation.

Vi kigger ligeledes ind ind i sikkerhedsvinklen; hvad skal man tænke på under denne digitalisering, og hvordan hænger det sammen med bæredygtighedsagendaen?

 

event

event

Dette seminar er til dig, der er...

IT-chef, IT-tekniker 

CISO, Sikkerhedschef 

Netværksansvarlig, 

Produktionschef 

CFO, CIO 

 

Dagens agenda

Kl. 08.45 – 09.15 - Registrering

Kl. 09.15 – 09.30 Velkomst v/ Atea

Kl. 09.30 – 10.00 - IoT/OT generelt - udfordringer generelt derude v/Cisco

Kl. 10.00 - 10.30 - Hvordan kommer vi i gang og hvilke reelle udfordringer skal vi løse først? v/Atea

Få et indblik i hvordan vi i Atea går til digitaliserings opgaver, hvor vi med udgangspunkt i 'Smart building' får mappet udfordringer, igennem Service Design, hvortil en digital løsning kan findes.

Kl. 10.30 - 10.45 - PAUSE

Kl. 10.45 – 11.30 – Hands-on Cisco Demo v/Cisco (eng)

Kl. 11.30 - 12.00 – Sikkerhed v/Atea

Kl. 12.00 - 12.30 - Sustainability v/Atea

Hvordan arbejder vi med bæredygtighed i Atea, og hvordan benytter vi vores indsigt, viden og knowhow til at hjælpe vores kunder med at blive mere bæredygtige. I dette indlæg vil få indsigt i nogle konkrete initiativer ift. Ateas arbejde med kunder og bæredygtighed, samt hvordan vi ser på digitaliserings muligheder for at skabe grønnere rammer for bygninger fremadrettet.

Kl. 12.30 – Frokostsandwich og tak for i dag

 

 

I samarbejde med...

 

IBM