Spring til indhold

Du kan sikkert nikke genkendende til, at dit netværk ikke længere skal være gemt i et statisk miljø bag en firewall, men nu også skal høste fordelene fra skyen. Du skal have et øget fokus på automatisering og dertil også forholde dig til nye begreber og trends som fx Infrastruktur som Kode (IaC). Alt dette, fordi kravene til et hybridt datacenter skærpes. 

Du står muligvis overfor (eller også er du allerede i gang) at udarbejde en multicloud-strategi. Her vil vi gerne, i samarbejde med Cisco, inspirere dig og dele ud af vores fælles erfaringer - ikke mindst i forhold til, hvad en god multicloud-strategi skal indeholde. 

Vi ser, at der ofte er fire bevæggrunde i spil, der gør, at du tager de første skridt til et hybridt datacenter og multicloud. Såfremt du kan nikke genkendende til bare et af nedenstående udsagn, vil vi opfodre dig til at deltage: 

 • Du skal sikre et øget fokus på applikationsperformance - både for interne og eksterne brugere

 • Du skal sikre, at datacenteret er modent til en strategi, der peger i retning af et hybridt multicloud-miljø 

 • Du skal være på forkant med de sikkerhedsmæssige udfordringer, der opstår, når ny teknologi skal tages i brug

 • Du skal optimere den måde virksomheden anvender ressourcer på, og måden hvorpå teams arbejder på tværs af domæner og afdelinger

På dette fysiske seminar, som afvikles hos Atea i Ballerup og Aarhus, viser vi dig, hvordan du med effektive automatiseringsprocesser får alle forudsætninger for at fokusere på kerneopgaverne - til gavn for dine kunder. 

Arrangementstid
18. maj. 2022, 13:00 - 15:00
Sted
Aarhus eller Ballerup

event

Det får du ud af at deltage …

Det fysiske event giver dig ny inspiration og viden om de nyeste cloud-strategier i kombination med Software Defined Datacenters. Du får desuden et indblik i Ciscos cloud-ready løsninger samt fordelene ved at anvende cloudbaserede værktøjer til driften af det hybride datacenter.

 

event

Dette webinar er til dig, der er...

på jagt efter ny viden om relevantestrategier omkring Multicloud og Software Defined Datacenter. Du sidder muligvis i dag som;​

 • CIO​
 • IT-direktør​
 • IT-manager​
 • Enterprise Architect​
 • Cloud Architect​
 • Datacenter manager​
 • … eller lignende​

Dagens program

 

 

Kl.12.45 – 13.30 Registrering

Kl. 13.00 – 13.15 Velkomst og intro

Kl. 13.15 – 13.45 Introduktion til Ciscos multicloud-strategi

Med udgangspunkt i et on premise datacenter, vil vi ud fra et Cisco-synspunkt se på rejsen til skyen. Vi dykker også en smule ned i, hvorfor du ikke skal se cloud som en destination, men som en ny driftsform, hvor du kan levere applikationer til din organisation på en agil måde. Samtidig vil du få indblik i, hvordan Cisco udvikler løsninger, der sikrer en smidig overgang med en samlet driftsmodel for både AzureAmazon og Google Cloud. v./ TBA

Kl. 13.45 – 14.30 Forståelse af applikationsobservation/applikationsydelse

Cloud og on premise infrastruktur eksisterer kun på grund af de applikationer, som skaber værdi for virksomheder. Men hvordan sikrer du, at applikationerne er optimeret til din virksomhed, dine brugere, infrastrukturen og ikke mindst omkostningsstrukturen? Vi introducerer dig for, hvordan Cisco Intersight kan spille en central rolle i at understøtte en moderne og automatiseret infrastruktur. v./ TBA 

Kl. 14.30 - 15.00 En strategi for et softwaredefineret datacenter

Standardisering af infrastrukturen er nøglen, når en automatiseret platform skal implementeres. Cisco HyperFlex er en ready-to-go løsning, der giver dig cloud-fordele på stedet. Med management værktøjet, Intersight, leveret som en cloudservice, vil du og dit team være i stand til at bruge mindre tid på selve infrastrukturkomponenterne, og mere tid på forretningsudvikling. v./ TBA

Kl. 15.00 – 15.30 Tak for i dag samt networking

Vi er Nordens største Cisco Gold Partner​

Det er ikke tilfældigt, at Atea igen er kåret til Nordens største Cisco Gold Partner.

Med mere end 240 Cisco teknologicertificeringer har vi de stærkeste kompetencer og ressourcer til at hjælpe dig og løse dine udfordringer.

Uanset om du kigger efter netværksløsninger, har udfordringer med it-sikkerheden eller søger nye og effektive samarbejdsmetoder, så har vi i Atea en klar målsætning om at være helt i front på den nyeste Cisco-teknologi inden for netværk, datacenter, sikkerhed og collaboration.

Din forretning og din udfordring er i fokus

Vores udgangspunkt er din forretning og dine udfordringer. Du og din virksomhed er i centrum, og vi tror på, at vi skaber den bedste løsning gennem en stærk relation og et tæt samarbejde.

Vores Cisco-teams består af mere end 80 dedikerede konsulenter og 165 salgs- og servicemedarbejdere. Et stærkere og mere kompetent Cisco-team finder du ikke andre steder.

✓   Nordens største Cisco Gold partner

✓   240 Cisco-teknologicertificeringer

✓   80 dedikerede konsulenter

✓   165 dedikerede salgs – og servicemedarbejder

 

Cisco