Spring til indhold

Eksklusivt event med forretningsafgørende budskaber 

Vi er glade for at kunne invitere dig til et eksklusivt arrangement, der både sætter fokus på din it-sikkerhed, og ikke mindst, det du skal gøre efter et hackerangreb. ​ ​

Data er en eftertragtet valuta for cyberkriminelle, der ønsker at stjæle viden, udnytte systemerne eller simpelthen forårsage kaos.

Der er sket en drastisk stigning i både antal og omfang af hackerangreb på danske virksomheder. Det er snart ikke længere et spørgsmål om, HVIS et hackerangreb vil finde sted, men i højere grad, HVORNÅR det vil ramme. ​ ​

Få din it-sikkerhed og business continuity til at spille sammen ​

Sammen med en robust it-infrastruktur er det helt afgørende, at din virksomhed er klar med den rette business continuity-plan, så du kan genskabe virksomhedsdriften og eksistensgrundlaget hurtigt og sikkert.

Arrangementstid
08. nov. 2022, 14:30 - 17:00
Sted
Blox i København. ​
Adresse
Find adresse, parkering mv. her: www.blox.dk​ Vis på kort

D​et skal du glæde dig til:

 

På dagen præsenterer vi dig for en helt ny data management platform, som udover at være markedets hurtigste og mest omkostningseffektive platform til datahåndtering, også sikrer din virksomhed en hurtig, sikker og effektiv genskabelse af it-systemer 

Vi lover dig holdninger, erfaringer og ikke mindst varierende indlæg fra både IBM og egne specialister

Derudover kan du se frem til et spændende foredrag af Michael Andersen; ledelsesguru og tidligere rådgiver for nogle af verdens største organisationer

 

”Atea har igennem mange år hjulpet virksomheder med deres digitale transformation og it-sikkerhed. Den erfaring gør os til en oplagt partner, når medarbejdere sammen med infrastrukturen skal tager kampen op mod cybertruslerne. Det er os en fornøjelse at byde velkommen til dagens arrangement, som vi i dagens anledning afholder på Blox i København.”

Talere

 

Michael Andersen
Foredragsholder​

 

Morten Petersen
Technical Storage Specialist​
IBM​

 

Claus Jensen-Fangel
Security Evangelist​
Atea

.

 

 Ronnie Abrahamsen,
Business Manager, CEH, CISSP,
Atea

.

Dagens gæstetaler

Michael Andersen​

Michael Andersen er nok det nærmeste Danmark kommer på en rigtig ledelsesguru. Han har arbejdet med topchefer og high performere i mere end 25 lande og er er uddannet fra HARVARD og INSEAD. Michael har været rådgiver i nogle af verdens største organisationer med særlig fokus på ledelse og mennesket i den forretningsstrategiske kontekst.

ProgramKl. 14.30 - 15.00 - Registrering med kaffe, te, sodavand, kage
Kl. 15.00 – 15.05 - Eventstart - velkomst

v./ Peter Fromberg, Partner Manager, Atea

Kl. 15.05 – 16.00​ - Gæstetaler – Michael Andersen

Hvad sker der rent faktisk bag kulisserne, når man bliver angrebet af it-kriminelle, og hvordan foregår en forhandling med hackere i praksis, når virksomheden igen skal have adgang til vigtige og følsomme data?

Læs mere her: 

https://www.strongmind.dk/Michael-Andersen---ledelsesguru

Kl. 16.00 – 16.30 - Atea Security Services

Atea hjælper kunder med at sikre sig stærkere imod cyberangreb. Dette kræver både, at den enkelte virksomhed er klar med de rette beredskabsplaner, at sikkerhed er forankret hos topledelsen og at sikkerhedskontroller er på plads og indarbejdet, inden angrebet sætter ind​.

Indlægsholder: Claus Jensen-Fangel, Security Evangelist, Atea.
Ronnie Abrahamsen, Business Manager, CEH, CISSP, Atea

Kl. 16.30 – 17.00 - IBM Elastic Storage Server Solution

Hvordan kan en robust infrastruktur fra IBM sikre, at du hurtigt og effektivt kan restore din data og dermed din forretning uden at være nødsaget til at forhandle og betale ransom til it-kriminellle?

Indlægsholder: Morten Petersen, Technical Storage Specialist, IBM

Kl. 17.00 – 17.10 - Afslutning samt tak for i dag

 

Dette event er til dig, der er...

 

  • CIO
  • CT-
  • CISO
  • IT arkitekter
  • Storage Arkitekt
  • System administrator
  • Backup ansvarlig

Det får du ud af at deltage…

På eventet løfter fremtrædende eksperter sløret for, hvordan du i endnu højere grad kan sikre dig mod den tiltagende trussel fra cyberangreb. Helt konkret vil vi give dig dybere indsigt i de forskellige typer angreb, samt hvilke tiltag du skal foretage dig for at beskytte din virksomhed.