Spring til indhold

Hvordan ser den stærke, bæredygtige forsyningskæde ud?

Få én af de eftertragtede pladser, når Atea og Lenovo byder velkommen til et eftermiddagsevent med fokus på it-bæredygtighed og LifeCycle Management. Der er et begrænset antal pladser til rådighed.

Vi oplever, at mange er af den opfattelse, at LifeCycle Management er forbundet med besværlige processer. Den myte vil vi gerne afkræfte og sammen med Lenovo vil vi gerne inspirere dig på hvordan bæredygtig genbrug og genanvendelse af it-udstyr kan gøres på en effektiv, meningsfuld måde.

På samme dag vil Tour de France være i byen, hvorfor det vil være muligt at gå ned på gaden ved BLOX - efter eventen - og blive en del af folkefesten og se Touren passere.

Der vil samtidig være mulighed for at netværke efter eventen.

Arrangementstid
01. jul. 2022, 12:30 - 15:00
Sted
Dansk Arkitektur Center (DAC) i BLOX
Adresse
Bryghuspladsen 10, DK - 1473 København K
Dagens agenda

Dagens agenda

Kl. 12.30-13.30: Registrering, let forplejning og netværk

Kl. 13.30-13.35: Intro og velkomst ved Michael Sørensen, Manager for Contract LifeCycle management i Atea & Peter Juul Jørgensen, Director i Lenovo

Kl. 13.35-14.15: Lenovo Sustainability ved Stefan Larsen, Global Head of Sustainability Services i Lenovo

Sustainability bliver først rigtig relevant og værdifuldt, når alle led i kæden er i fokus.

9 ud af 10 af Lenovos nordiske kunder har Sustainability indarbejdet som en del af deres strategi. Dette har medført, at der er en tendens i markedet til kun at se på tilvirkningen og processen omkring nye It-produkter.

Lenovo har taget en helt ny og meget mere fokuseret approach til Sustainability. Dette gøres via vores Sustainability -Workshops samt vores konkrete og målbare nye services. Denne nye tilgang vil betyde en helt ny måde, at samarbejde på - både fra Vendor, BP og jeres side. Det giver jer værdi - og vi vil gerne fortælle hvordan!

Kl. 14.15-14.55:  Atea Sustainability & Life Cycle Management ved Andreas Schjølin, Sustainability Manager i Atea & Kristjan Hugosson, Sustainability Technology Manager i Atea

Strategisk Lifecycle Management og en velfunderet returneringsordning - kombineret med de bedste værktøjer for at sikre størst mulige Co2-reduktioner - er nøglen til succes, når jeres udtjente it-udstyr skal videre på sin rejse.

Der kan være mange spørgsmål forbundet med emnet:

  • Men skal vi til at tænke anderles når vi foretager vores it-indkøb?
  • Og hvad er levetiden egentligt for vores it-produkter?
  • Kan det betale sig at skifte sit udstyr ud efter et par år, eller skal vi overveje at forlænge levetiden længst muligt?

Der er mange aspekter, der spiller ind i overvejelserne. Fx sikkerhed og GDPR, menneskerettigheder, verdens knappe ressourcer og selvfølgelig økonomi. Vidste du, at hele 43% af Co2-aftrykket kan reduceres, hvis jeres it-udstyr bliver genbrugt og genanvendt, og at vi kan sikre en lavere TCO hvis de rette værktøjer benyttes og en fornuftig returneringsordning er på plads, allerede inden nye produkter bliver indkøbt.

Kl. 14.55-15.00 (cirka): Afrunding og spørgsmål

Herefter - hvis man har lyst - kan man vælge af gå ned og blive en del af folkefesten, da Tour de France kommer forbi området eller blive og netværke i området.

I samarbejde med