Spring til indhold

Vil du være del af et netværk, der kan gøre dig klogere på VMware?

Er du VMware administrator eller besidder du lign. stilling? Med et medlemskab af VMware-klubben, bliver du en del af et fagligt stærkt netværk af eksperter og ligesindede – et netværk, der kan udnyttes til sparring såvel som videndeling for at sikre dig den nyeste viden og nemmere adgang til markedet. Via to årlige møder, holdes du ajour med seneste nye VMware teknologi, tips & tricks og samtidig får du direkte adgang til Vmwares – og Ateas eksperter.
VMware-klubben er en åben gruppe stiftet med det formål at inspirere, vidensdele og udveksle kunders, VMwares og Ateas erfaring inden for senest nye VMware teknologi. Klubben er stiftet og drevet af Atea og består af en blandet gruppe af kunder fra danske virksomheder.

Hør bl.a. hvordan du med automatisering kan tage enkle, rudimentære opgaver og automatiserer dem. Dette automatiseringsniveau handler om at digitalisere arbejdet ved at bruge værktøjer til at strømline og centralisere rutineopgaver, så du f.eks. kan finde tid til udvikling.

Arrangementstid
15. jun. 2022, 10:00 - 14:30
Sted
Ballerup
Adresse
Lautrupvang 6, Ballerup
Registrering
Gratis

Få mest mulig ud af dine VMware teknologier

10.00-10.15
Velkommen og morgenmad – Introduktion til VMware-klubben
v. Kim Sneftrup, Atea

Med kombinationen af VMwares verdensførende, innovative løsninger og Ateas lokale nærvær og stærke kompetencer, hjælper vi dig ikke bare med at drive din egen digitale rejse, men også med at levere merværdi til din virksomhed, dine kunder og samfundet. Sammen vil vi ikke bare modernisere din it-infrastruktur – vi vil også møde de krav og den innovationskraft, som findes på det danske marked.

10.15-11.00
Udfordringerne ved Application Stack - Hvordan hjælper vSphere med Tanzu?
v. Kenneth Hjelmar, Atea

Nutidens distribuerede systemer er konstrueret af flere mikrotjenester, der normalt kører et stort antal Kubernetes-pods og VM'er. Hør bl.a. hvordan vSphere med Tanzu opretter et Kubernetes-kontrolplan direkte på hypervisorlaget og hvordan du, som vSphere-administrator, aktiverer eksisterende vSphere-klynger til Workload Management og kan skabe et Kubernetes-lag inden for de ESXi-værter, der er en del af klyngen.

11.00 -11.15
Pause

Kaffe og netværk

11.15- 12.00
Kom godt i gang med mikrosegmentering
v. Jakob Hartmann, Atea

Vidste du, at du kan opdele datacentret i adskilte sikkerhedssegmenter ned til det individuelle workloadniveau og derefter definere sikkerhedskontroller og levere tjenester til hvert unikke segment? Hør hvordan, og få en demonstation af den distribuerede firewall i NSX-T og hvordan man kan se sin trafik i LogInsight.

12.00-13.00
Frokost

Frokost

13.00-13.45
Referencehistorie – vRA Projekt hos Region Nord, nye virtuelle maskiner på én time
v. Kenneth Hjelmar, Atea

vRA giver dig mulighed for at oprette og administrere din private sky uden behov for komplekse manuelle processer. Det er et automatiseringsværktøj til den private sky, men værktøjet understøtter også hybrid cloud-modeller, hvor du kan integrere din private cloud med den offentlige sky.
Hør hvordan Region Nordjylland bl.a. har skabt overblik over hvad der er installeret, sikrer at compliance bliver overholdt, skabt en navngivningsstandard og ikke mindst hvordan leveringstiden på nye virtuelle maskiner er kommet ned på én time.

13.45 – 14.30
Tips & Tricks fra Allans corner + kaffe og kage
v. Allan Kjær, Atea

I it skal du skabe det virtualiserede miljø, som gør forretningens overdimensionerede forventninger mulige - og i sidste ende er du ansvarlig for at kontrollere, hvad du har skabt. Med Allans Tips & Tricks får du indsigt og råd omkring hvordan du får kontrol over dit virtualiserede datacenter og hvordan du administrerer det virtuelle miljø du er ansvarlig for. Få indsigt i vores Lab og hør bl.a. hvad ”Event Driven Automation” er og hvad du kan bruge det til.

I samarbejde med

Sammen løfter vi jeres VMware-investeringer og bidrager med ny viden.