Spring til indhold

Dette er en ERFA-gruppe for lærere og IT vejledere, som ønsker at få mere ud af brugen af iPads. Vi ser mange steder at lærerne mangler konkret viden om, hvordan de bedst bruger en iPad. Vi vil gerne vidensdele og inspirere blandt kommunale- og privatskoler, så flest muligt kan optimere deres digitale undervisning.

Arrangementstid
21. sep. 2022, 14:00 - 15:30
Sted
Online via Microsoft Teams​

Dette webinar er til dig, der er...

 

Man bør deltage i dette webinar, hvis man ser automatisering som et strategisk værktøj til at automatisere på tværs af it-infrastrukturen. Webinaret henvender sig til:

  • Lærer
  • It-vejleder
  • Pædagogiske it-konsulent på skoler og i kommuner

 

Det får du ud af at deltage …

 

  • Sparring og inspiration, så du kan lave god digital undervisning.

 

Agenda

21. september 2022 Kl. 14.00 – 15.30

Praksisnær kompetenceudvikling omkring makerspace i Vallensbæk Kommune
Ved Lars Munch (it-konsulent, Vallensbæk Kommune) og Christoffer Lindved Dithmer (lærer, makerspace vejleder, pædagogisk it-konsulent)

I Vallensbæk Kommune blev der implementeret makerspaces i år 2019, og siden da har kommunen arbejdet med at lave praksisnær kompetenceudvikling, for at skabe mening for anvendelsen af teknologi og makerspaces i undervisningen.

Konkret makerspace undervisningspraksis

Fra skoleåret 2022/23 implementerer Vallensbæk Kommune en IT og makerspace årsplan på tværs af kommunens 3 folkeskoler for at sigte mod at alle lærere, pædagoger og elever løbende i skoleåret stifter bekendtskab med forskellige typer af læringsteknologi

 

event