Spring til indhold

Atea ERFA gruppe med fokus på den digitale arbejdsplads med Lenovo

Ved at blive en del af vores ERFA gruppe inden for den digitale arbejdsplads, får du mulighed for at udveksle erfaringer og få tips til dagligdags udfordringer blandt ligesindede.

Coop Danmark er denne gang vores vært. Eftermiddagen vil bl.a. byde på rundvisning og input omkring klienthåndtering i Coop og indsigt i aktuelle udfordringer, Coop håndterer. Til sidst vil Lenovo gøre os klogere på nyt fra deres side.

Arrangementstid
25. apr. 2023, 11:30 - 17:00
Sted
Albertslund
Adresse
Coop Danmark, Roskildevej 65, 2620 Albertslund - Gæsteregistrering: Foregår i reception, hovedindgang Vis på kort
Registrering
Foregår i reception, hovedindgang

Vil du være del af et netværk, der kan gøre dig klogere på den digitale arbejdsplads?

Er du it-administrator, it-ansvarlig eller sidder du i en lignende stilling? Med deltagelse på Ateas ERFA gruppe møder, bliver du en del af et fagligt stærkt netværk af eksperter og ligesindede – et netværk, der kan udnyttes til sparring såvel som videndeling for at sikre dig den nyeste viden og nemmere adgang til markedet.

I forhold til dette ERFA møde, hvor Lenovo er i fokus, inden for den digitale arbejdsplads, planlægges 2 årlige møder, hvor du holdes ajour med seneste nye Lenovo teknologi, tips & tricks og samtidig får du direkte adgang til Lenovos og Ateas eksperter, og en masse ligesindede at sparre med. På de 2 årlige møder, vil vi have fokus på Lenovos klient portfolio og drift af denne.

Atea ERFA gruppen er en åben gruppe, stiftet med det formål at inspirere, vidensdele og udveksle kunders og Ateas erfaringer. ERFA gruppen er stiftet og drevet af Atea og består af en blandet gruppe af kunder fra danske virksomheder.

 

 

Agenda

Velkomst og bordet rundt med kort præsentation af hinanden

 

Frokost med sandwich og drikke

 

Præsentation af Coop og herunder:

  • Klienthåndtering i Coop
  • Aktuelle udfordringer/cases

Rundvisning på Coops lager

 

Nyt fra Lenovo

 

Spørgsmål og tak for i dag

 

 

I samarbejde med