Spring til indhold
Tilbage til Events

Atea Sustainability Forum

Velkommen til Nordens største mødested for bæredygtig it! 

 

It er ikke længere et 'glemt hjørne' af vores kamp for mere bæredygtighed. Flere og flere organisationer forstår vigtigheden af at stille bæredygtighedskrav til vores it-produkter. Kun på den måde sikrer vi, at brugsklare produkter ikke bliver til unødvendigt elektronisk affald, og at it skal bidrage til organisationens bæredygtighedsarbejde.  

Hos Atea arbejder vi målrettet sammen med it-industrien. Sammen kæmper vi for, at it skal bidrage til bæredygtighedsarbejdet i alle organisationer. Derfor samler vi endnu en gang Nordens mest engagerede it-indkøbere og den globale it-industri til en intens og inspirerende dag med fuld fokus på bæredygtig it.

Deltag, hvis du har ansvar for bæredygtig produktion, supply chain, bygningsdrift, genbrug og genanvendelse mv. og brug din stemme til at lægge fundamentet for fremtidens bæredygtige it-løsninger!   

På Atea Sustainability Forum får du klare svar på, hvad industrien kan gøre, hvad du kan gøre - og måske frem for alt - hvad vi kan gøre sammen. 

Atea er kåret som den mest bæredygtige virksomhed inden for it-servicebranchen af Global 100-indeks, der kårer verdens 100 mest bæredygtige virksomheder.

Arrangementstid
21. mar. 2023, 08:30 - 15:00
By
Rungsted Kyst
Adresse
Rungstedgaard, Rungsted Strandvej 107, 2960 Rungsted Kyst Vis på kort

Konferencen

 

Atea Sustainability Forum er Nordes største mødested for bæredygtig it og afvikles fra lokationer i både Sverige, Norge og Danmark på samme tid. I Danmark har vi valgt at være i smukke omgivelser på Rungstedgaard.  

Vi vil selvfølgelig præsentere resultaterne fra vores Atea Sustainability Focus rapport, og derudover byder dagen på en god blanding af keynotes, roundtable diskussioner og paneldebatter. Der bliver naturligvis også god mulighed for at netværke med de andre deltagere. 

I løbet af formiddagen stiller vi løbende om til hovedscenen i Stockholm, hvor du ud over at få præsenteret resultaterne fra den seneste ASF Rapport blandt andet kan opleve en inspirerende keynote fra Jan Eliasson, der udover at have været svensk udenrigsminister er en af hjernerne bag de 17 verdensmål. 

Om eftermiddagen holder vi fokus på Danmark og byder på endnu en spændende keynote – denne gang med Erik Thomas Johnson fra PwC. Derudover har vi inviteret nogle af vores leverandører med i en paneldebat, hvor du får mulighed for at påvirke indholdet. 

 

Atea Sustainability Forum i Danmark præsenteres i samarbejde med:


HP

 

 

Dell

 

 Årets keynote fra Stockholm:
Jan Eliasson

Topdiplomat Jan Eliasson kommer til Atea Sustainability Forum for at fortælle om sine erfaringer med bæredygtighedsarbejde på internationalt plan.  
 
Han var en af ​​hjernerne bag Agenda 2030 og FN's 17 verdensmål og er en af ​​Sveriges mest meriterede og erfarne internationale politiske ledere gennem tiderne.  

Hans baggrund som blandt andet udenrigsminister, formand for FN's Generalforsamling og som vicegeneralsekretær i FN gør ham helt unik på området. 

Mød blandt andre

Hamlin Metzger

VP, Membership and Stakeholder Engagement, Responsible Business Alliance

Maria Færgemann Eg

Sustainability Lead, Nordea

Dr John Frey

Chief Technologist Sustainable Transformation, HPE

Maria Collin

Head of Sustainability Nordics & Global Sustainable Procurement Program, HP Inc

Stefan Brechling Larsen

Global Head of Sustainability Services, Lenovo

Louise Koch

Director of Global Sustainability Strategy & Innovation, Dell TechnologiesÅrets danske keynote:
Erik Thomas Johnson

Erik Thomas Johnson, Director, Sustainability Advisory, PwC, har arbejdet med bæredygtig udvikling i mere end 20 år, først som Katastrofechef hos Folkekirkens Nødhjælp og i de senere år som Head of Sustainable Business Development hos Dansk Industri.

I dag hjælper han virksomheder og organisationer, som søger ekspertrådgivning inden for bæredygtighed hos PwC. Erik Thomas Johnson er desuden medforfatter til bogen, ’Forretning for Fremtiden’ udgivet af forlaget Samfundslitteratur i 2021.. 

Agenda

 

 

8.30-9.00 - Ankomst og morgenmad

 

9.00-9.10 - Velkomst og præsentation ved bordene

 

9.10-9.25 - Om ASF (Live fra Stockholm) 

 

9.25-9.45 - Om Responsible Business Alliance (Live fra Stockholm)   

 

9.45-10.15 - Resultater fra Atea Sustainability Focus rapport (Live fra Stockholm) 

 

10.15-10.30 - Roundtable diskussion om rapporten 

 

10.30-10.40 - Pause

 

10.40-11.20 - Keynotes TBA (Live fra Stockholm) 

 

11.20-12.00 - Keynote: Jan Eliasson (Live fra Stockholm) 

 

12.00-13.00 - Frokost

 

13.00- 13.45 - Keynote: Erik Thomas Johnson , PwC

 

13.45- 14.00 - Roundtable diskussion om keynotes 

 

14.00- 14.30 - Paneldebat med spørgsmål fra bordene 

 

14.30- 14.40 - Opsamling, ASF ERFA og tak for I dag 

 

14.40 - Netværk og hygge