Spring til indhold

Årets tema på Atea Sustainability Forum 2023: Klimaansvarlighed nu!


Vi er stolte af at kunne invitere dig til Atea Sustainability Forum den 21. marts 2023 – også selvom baggrunden for Nordens største mødested for bæredygtig it er temmelig dyster. Vi er – for at citere FN’s generalsekretær António Guterres – på vej mod et klimahelvede med foden på speederen.

”Nøglen til forandring er ansvarlighed – klimaansvarlighed”

På Atea Sustainability Forum møder du et tværsnit af Nordens største it-indkøbere og producenter samt en række inspirerende meningsdannere. Som deltager bliver dine synspunkter værdsat. Kampen for bedre forhold i it-industriens leverandørkæde og reduktion af CO2-udledning kan vi kun vinde i fællesskab. Velkommen til Atea Sustainability Forum den 21. marts 2023.Vi glæder os til at se dig!

Om Atea Sustainability Forum

Atea Sustainability Forum er Nordens største mødested for bæredygtig it. Hos Atea arbejder vi målrettet sammen med it-industrien. Sammen kæmper vi for, at it skal bidrage til bæredygtighedsarbejdet i alle organisationer. Derfor samler vi endnu en gang Nordens mest engagerede it-indkøbere og den globale it-industri til en intens og inspirerende dag med fuld fokus på bæredygtig it.

Deltag, hvis du har ansvar for bæredygtig produktion, supply chain, bygningsdrift, genbrug og genanvendelse mv. og brug din stemme til at lægge fundamentet for fremtidens bæredygtige it-løsninger!  På Atea Sustainability Forum får du klare svar på, hvad industrien kan gøre, hvad du kan gøre - og måske frem for alt - hvad vi kan gøre sammen. 

Atea er kåret som den mest bæredygtige virksomhed inden for it-servicebranchen af Global 100-indeks, der kårer verdens 100 mest bæredygtige virksomheder.

Arrangementstid
21. mar. 2023, 08:30 - 15:00
Sted
Rungsted Kyst
Adresse
Rungstedgaard, Rungsted Strandvej 107, 2960 Rungsted Kyst Vis på kort

Konferencen 2023 - det kan du se frem til!

 

Atea Sustainability Forum er Nordes største mødested for bæredygtig it og afvikles fra lokationer i både Sverige, Norge og Danmark på samme tid. I Danmark har vi valgt at være i smukke omgivelser på Rungstedgaard.  

Vi vil selvfølgelig præsentere resultaterne fra vores Atea Sustainability Focus rapport, og derudover byder dagen på en god blanding af keynotes, roundtable diskussioner og paneldebatter. Der bliver naturligvis også god mulighed for at netværke med de andre deltagere. 

I løbet af formiddagen stiller vi løbende om til hovedscenen i Stockholm, hvor du ud over at få præsenteret resultaterne fra den seneste ASF Rapport blandt andet kan opleve en inspirerende keynote fra Jan Eliasson, der udover at have været svensk udenrigsminister er en af hjernerne bag de 17 verdensmål. 

Om eftermiddagen holder vi fokus på Danmark og byder på endnu en spændende keynote – denne gang med Erik Thomas Johnson fra PwC. Derudover har vi inviteret nogle af vores leverandører med i en paneldebat, hvor du får mulighed for at påvirke indholdet. 

 

Atea Sustainability Forum i Danmark præsenteres i samarbejde med:


HP

 

 

Dell

 

 


Årets keynote fra Stockholm:
Jan Eliasson

Topdiplomat Jan Eliasson kommer til Atea Sustainability Forum for at fortælle om sine erfaringer med bæredygtighedsarbejde på internationalt plan.
Han var en af ​​hjernerne bag Agenda 2030 og FN's 17 verdensmål og er en af ​​Sveriges mest meriterede og erfarne internationale politiske ledere gennem tiderne.  

Hans baggrund som blandt andet udenrigsminister, formand for FN's Generalforsamling og som vicegeneralsekretær i FN gør ham helt unik på området. 

Mød blandt andre

Maria Færgemann Eg

Ansvarlig for bæredygtighed i Nordea Group Procurement

Stefan Brechling Larsen

Global Head of Sustainability Services, Lenovo

Dr John Frey

Chief Technologist Sustainable Transformation, HPE

Daniel Reid

Director of Environment and Circularity, Responsible Business Alliance

Maria Collin

Head of Sustainability Nordics & Global Sustainable Procurement Program, HP Inc

Louise Koch

Director of Global Sustainability Strategy & Innovation, Dell TechnologiesÅrets danske keynote:
Erik Thomas Johnson

Erik Thomas Johnson, Director, Sustainability Advisory, PwC, har arbejdet med bæredygtig udvikling i mere end 20 år, først som Katastrofechef hos Folkekirkens Nødhjælp og i de senere år som Head of Sustainable Business Development hos Dansk Industri.

I dag hjælper han virksomheder og organisationer, som søger ekspertrådgivning inden for bæredygtighed hos PwC. Erik Thomas Johnson er desuden medforfatter til bogen, ’Forretning for Fremtiden’ udgivet af forlaget Samfundslitteratur i 2021.. 

 

Agenda

 

 

8.30-9.00 - Ankomst og morgenmad

 

9.00-9.10 - Velkomst og præsentation ved bordene

Andreas Schjølin, Atea Danmark

9.10-9.25 - Om ASF (Live fra Stockholm) 

Nelly Flatland, Atea Norge

9.25-9.45 - Responsible Business Alliance  

Daniel Reid, Director of Environment and Circularity, Responsible Business Alliance

9.45-10.20 - Resultater fra Atea Sustainability Focus rapport 

Camilla Cederquist, Atea Sverige
Maria Færgemann Eg, Nordea
Tom-Kenneth Fossheim, Elmera
Erik Nilsson, H&M
Louise Koch, Dell Technologies
Maria Collin, HP
John Frey, HPE
Mary Jacques, Lenovo
Camilla Kampmann, IBM

10.20-10.35 - Pause

 

10.35-11.00 - Roundtable diskussion

 

11.00-11.30 - Partner keynotespeakere

Maria Collin, Head of Sustainabiliy Nordics & Global Sustainable Procurement Program, HP
Dr. John Frey, Chief Technologist Sustainable Transformation, HPE

11.30-12.15 - Climate accountability in a global perspective – the crucial link between the Paris Agreement and Agenda 2030 

Jan Eliasson, Tidl. Vicegeneralsekretær i FN

12.15-13.00 - Frokost

 

13.00- 13.40 - Keynote

Erik Thomas Johnson, PwC

13.40- 14.00 - Roundtable diskussion

 

14.00- 14.30 - Paneldebat med spørgsmål fra bordene

Andreas Schjølin, Atea Danmark
Stefan Brechling Larsen, Lenovo
Martin Cordes, HP inc
Christian Riise, Dell Technologies

14.30- 14.40 - Opsamling, 100% Klubben og tak for i dag

 

14.40 - Netværk og hygge