Spring til indhold

 

Vil du høre, hvordan Atea kan hjælpe dig med at optimere din it-drift, øge din sikkerhed og risikostyring samtidig med, at du reducerer dine omkostninger? Til IT EXPO Showcase kan du møde nogle af vores leverandører og eksperter, der vil fortælle dig om de nyeste trends og løsninger inden for it. Formatet lægger op til en personlig dialog om dine specifikke behov og udfordringer.

I år har vi fokus på Atea Managed Services, som er vores komplette løsning til at håndtere din it-infrastruktur, applikationer og brugere. Vi vil vise dig, hvordan vi kan gøre din it mere effektiv, sikker og fremtidssikret.

Tid & sted
IT EXPO Showcase finder sted torsdag den 26. oktober hos Atea, Venusvej 6, 6000 Kolding. Vi afholder showcasen som et åbent hus-arrangement, hvor du kan komme og gå, som du har lyst til. De to sessioner afholdes både formiddag og eftermiddag, og vi serverer frokost fra en foodtruck mellem kl. 12.00 og 13.30.

 

Arrangementstid
26. okt. 2023, 09:00 - 15:00
Frist for registrering
25. okt. 2023
Sted
Kolding
Adresse
Atea Kolding, Venusvej 6, 6000 Kolding

Det får du ud af at deltage:

IT EXPO Showcase er et eksklusivt arrangement, hvor vi inviterer dig til at komme tættere på Atea og Managed Services. Du får mulighed for at:

  • Møde vores partnere, der leverer løsninger til vores Managed Services
  • Høre inspirerende oplæg om aktuelle emner og cases
  • Netværke med andre it-professionelle og udveksle erfaringer og ideer
  • Stille spørgsmål og få svar fra vores konsulenter og specialister