Spring til indhold

Deltag i vores webinar for at få alle detaljerne! 

Microsoft 365 Copilot omtales som et værktøj, der vil revolutionere vores arbejdsmåde og gøre organisationer mere effektive end nogensinde før. Men hvad kan denne pilot egentlig hjælpe dig med, og på hvilke måder kan den gøre vores arbejdsliv bedre? 

Vi ruller vores grønne samtale-sofa frem og inviterer til en lanceringssamtale. På sofaen vil Tor-Egil Hesjasveen, Head of Digital Workplace, Håkon Kristiansen, Cloud Transformation Manager, og Kristoffer Vordal, Senior Solution Advisor, guide dig gennem de vigtigste skridt for at komme i gang. 

Arrangementstid
01. nov. 2023, 09:00 - 09:30
Frist for registrering
01. nov. 2023
Lokation
Online

Deltag hvis du..

Dette webinar er relevant for dig, der bruger Microsoft 365. Uanset om du er involveret i forretningsbeslutninger, er en IT-beslutningstager eller IT-medarbejder, kan du få gavn af at høre mere om Microsoft 365 Copilot. 

Bemærk, at webinarene vil blive afholdt på engelsk. Det er gratis at deltage. 

 

Hvad er Microsoft 365 Copilot?

Microsoft 365 Copilot er en ny AI-tjeneste fra Microsoft, der kombinerer kraften fra store sprogmodeller med interne organisationsdata i din organisation, genereret af Microsoft Graph og dine Microsoft 365-applikationer.

Ved at bruge Microsoft 365 Copilot kan brugere i din organisation finde bedre svar på deres spørgsmål og potentielt skabe indhold baseret på disse svar. Microsoft 365 Copilot er udviklet på ChatGPT-platformen og testes i øjeblikket, inden den lanceres på markedet. 

I samarbejde med