Spring til indhold

Workstations er svaret på krævende grafiske opgaver og AI-potentiale – oplev hvorfor 

Workstations er designet til at tackle høje arbejdsbelastninger. Disse højtydende maskiner er bedre rustet til at håndtere krævende og ’tunge’ grafiske beregningsopgaver såvel som on-premise AI-løsninger sammenlignet med pc'er. Med den stigende brug af generativ AI on-prem i videnstunge brancher sammen med behovet for større computerkraft inden for grafisk fremstilling kigger flere og flere virksomheder efter robuste og pålidelige workstations.  

Netop derfor inviterer vi nu indenfor til et event, der bygger bro mellem nogle af hjørnestenene i en nemmere og mere effektiv hverdag; hardware-sammensætning, data-håndtering, grafisk arbejde og AI. 

På eventet vil vores egne eksperter sammen med specialister fra HP vise, hvorfor der lige nu ikke er noget alternativ til workstations, hvis du fx vil producere banebrydende grafisk arbejde - hurtigere og langt mere effektivt. 

Glæd dig til at få spændende insights om workstations - fra processorkraft og avancerede grafikkort til, hvordan du virtualiserer workstations og dermed gavner din it-økonomi. Arbejdet udføres hurtigere på en kraftig workstation – ikke mindst fordi maskinen får den nødvendige støtte fra software-producenterne, idet al hardware er certificeret.  

Workstations giver brugeren mere tid og mindre spildt tid, hvilket er vigtigt for både brugeren, men også for it-chefen, der får udnyttet it-budgettet. En workstation kan optimeres, har mindre nedetid og giver generelt mere tilfredse og effektive brugere. Dette kommer vi omkring i den første del af programmet, som vil være introduktionen til workstations, og hvorfor de er værd at investere i og anvende. 

Derefter viser vi, hvordan du med den bedre computerkraft i workstations udnytter AI. Dette vil vi vise gennem moderne kunst lavet på workstations. Derudover viser specialister fra HP, hvordan du forløser dit forretningspotentiale med on-premises AI. 

Vi ser frem til at vise dig vejen til en nemmere og mere effektiv hverdag med workstations

Arrangementstid
06. feb. 2024, 09:00 - 12:30
Frist for registrering
05. feb. 2024
Sted
Ballerup
Adresse
Atea Ballerup, Lautrupvang 6, 2750 Ballerup

Det får du ud af at deltage:

  • Konkret indsigt i potentialet ved at bruge workstations i stedet for pc’er i en hverdag fyldt med beregningskrævende, grafiske opgaver 
  • Opdateret viden om fordelene ved workstations for dit it-budget 
  • Hands-on demonstration af forøget effektivitet og tidsbesparelser, når workstations håndterer krævende, grafiske opgaver, on-premise AI og AI-applikationer 

Deltag hvis du er: 

It-chef / Grafisk designer / Forsker/Ph.D. / Art Director / Data-analytiker/ Arkitekt / Ingeniør 

Agenda

Hvorfor er det en virkelig god ide at vælge workstations til visse opgaver?

Forstå forskellen på en workstation og en almindelig computer. Vi demonstrerer de produktive fordele ved at benytte en maskine, der er bygget til at løse ressourcekrævende og beregningstunge grafiske opgaver. Oplev desuden, hvordan den rette hardware-sammensætning kan gøre dig i stand til at lave det, du er dygtig til, mens maskinen gør arbejdet. 

Taler: Goran Popadic, Business Manager, Atea
10:30-10:45
Udnyt potentialet i kunstig intelligens med kræfterne fra en Workstation (engelsk)

Det krævende AI med vægt på grafik og videomanipulation.

Taler: v/ Robert Luciani, Executive Advisor, Data Science & AI, The AI Framework
Afrunding og spørgsmål

Vi byder efterfølgende på sandwich & drikke to-go eller to-stay

I samarbejde med