Spring til indhold

Sidste år deltog mere end 500 organisationer under temaet, ”Klimaansvarlighed nu!”. Her så vi både det kæmpe potentiale i at accelerere den grønne omstilling, såvel som den gennemslagskraft det giver, når mange virksomheder, sammen, beslutter sig for at bane vejen for en mere bæredygtig it-branche.     

Som Nordens førende leverandør af it-infrastruktur har vi et ansvar for hele tiden at arbejde på at blive mere bæredygtige. Men at skabe en bæredygtig it-branche er ikke ukompliceret, og vi kan som leverandør ikke gøre det alene. Løsningen findes i et gensidigt 360 graders perspektiv, der afspejles i hele forsyningskæden.   

Vi skal inspirere hinanden – både på tværs af funktioner, brancher og grænser. Det vil vi gerne bidrage til, og Atea Sustainability Forum er et solidt udgangspunkt for dette.  

Vil du være med til at flytte bjerge, og blive inspireret på de seneste og vigtigste områder indenfor it og bæredygtighed – så er ASF din mulighed. 

Arrangementstid
12. mar. 2024, 08:00 - 16:00
Frist for registrering
08. mar. 2024
Sted
København
Adresse
Pakhus 11, Dampfærgevej 2, 2100 København

Konferencen 2024 - det kan du se frem til!

 

 • Adgang til Danmarks stærkeste sustainability netværk 
 • Nyeste trends inden for bæredygtighed 
 • Nordens største event inden for bæredygtig it 
 • Sætte dagsordenen på et interaktivt event, hvor du ikke blot lytter, men aktivt deltager 

 

Agenda

I løbet af formiddagen stiller vi løbende om til hovedscenen i Stockholm, hvor du ud over at få præsenteret resultaterne fra den seneste Atea Sustainability Focus Rapport blandt andet kan opleve inspirerende keynotes.  Om eftermiddagen holder vi fokus på Danmark og byder på spændende debatter, og muligheden for at møde nogle af Danmarks mest proaktive it-indkøbere, IT Sustainability ansvarlige og bæredygtighedsansvarlige. Vær opmærksom på, at agendaen for dagen kan ændres.

09:00-09:20
Introduktion til ASF
Præsentation af ASF-rapporten og paneldiskussion
Taler: Tyler Gillard, Chief Strategy Officer, Responsible Business Alliance
Mark Siem, Sustainability Lead - Digital, Data & IT, Novo Nordisk
11:00-11:15
11:15-11:45
Steffen Max Høgh, Director & Founding Partner, SustainBusiness
11:45-12:30
Working lunch med snak om keynoten
12:30-13:00
Tag en snak med dem og de øvrige deltagere

- Mary Jacques, Executive Director, Global ESG and Regulatory Compliance, Lenovo

- Chris Ettery, Corporate Sustainability Director, Dell Technologies

13:45-14:20
Rebecka Carlsson, Sustainability Entrepreneur og forfatter
Vi håber, du bliver og deler erfaringer
16:30-16:30

Mød blandt andre

 • Kathrine Forsberg, Adm. Direktør, Atea Danmark
 • Andreas Schjølin, Sustainability Manager, Atea Danmark
 • Chiara Selvetti, Director Sustainable Business, Atea Group
 • Steffen Max Høgh, Director & Founding Partner, SustainBusiness
 • Rebecka Carlsson, Sustainability Entrepreneur og forfatter
 • Mark Siem, Sustainability Lead - Digital, Data & IT, Novo Nordisk
 • Mary Jacques, Executive Director, Global ESG and Regulatory Compliance, Lenovo
 • Chris Ettery, Corporate Sustainability Director, Dell Technologies
 • Tyler Gillard, Chief Strategy Officer, Responsible Business Alliance

Hvordan kan vi finde klimaløsninger, der hurtigt både har stor effekt og tager udviklingen i den rigtige retning?

Teknologiudvikling og klimaforandringer er megatrends, som vil påvirke erhvervslivet mere end noget andet i de kommende årtier. Når Rebecka Carlsson, bæredygtighedsiværksætter og forfatter, kommer til AS Forum, giver hun dig et lynkursus i bæredygtig udvikling og de mere spændende forretningsmuligheder, der opstår, når klimaforandringer og eksponentielle teknologier mødes.

International Keynote: Om Rebecka Carlsson


Rebecka Carlsson har været med til at stifte en håndfuld bæredygtighedsvirksomheder og arbejdet som politisk ekspert for Sveriges klima- og miljøminister og vicepstatsminister, blandt andet da Paris-aftalen blev forhandlet. Hun er uddannet i eksponentielle teknologier ved Singularity University ved NASA og i socialt entreprenørskab på Stanford Graduate School of Business, og er partner i ARC - Arise Consulting og forfatter til bøgerne Exponential Climate Change og Sustainable Business Canvas.

 

Dansk Keynote: Om Steffen Max Høgh


Steffen Max Høgh er direktør i SustainBusiness, forfatter, podcastvært og foredragsholder. Han har skrevet bestseller-bogen "Bæredygtig Business" og er vært på podcasten med samme navn, som udkommer hver eneste uge og er blevet downloadet over 250.000 gange. Her samtaler han med landets førende eksperter og erhvervsledere om CSR, ESG, bæredygtig forretning og cirkulær økonomi for at finde svar på det helt store spørgsmål - kan virksomheder tjene penge på at tage socialt og miljømæssigt ansvar. Med mere end 200 foredrag om bæredygtighed og bundlinjer i bagagen samt samtaler med de klogeste mennesker i Danmark om bæredygtighed og forretning, er han skarp og velorienteret på de nyeste tendenser inden for bæredygtighed og forretning.

Dansk Keynote: Om Mark Siem

 


Mark Siem er Digital Sustainability Lead i Novo Nordisk. Hans ansvar er at oversætte Novo Nordisk’s miljøstrategi, Circular for Zero, til deres Digitale, Data og IT område som spænder på tværs af +3.000 medarbejdere i 80 lande. Som Sustainability Lead omhandler hans job både at miminere det negative miljømæssige påvirkning af digitalisering samtidig med at finde nye måder hvorpå at digitalisering kan hjælpe Novo Nordisk til at nå deres ambitiøse bæredygtighedsmål.Atea Sustainability Focus Rapport 

Hvert år præsenterer vi resultaterne fra vores Atea Sustainability Focus Rapport, og derudover byder dagen på en god blanding af keynotes, roundtable diskussioner og paneldebatter. Der bliver naturligvis også god mulighed for at netværke med de andre deltagere

No show fee til et godt formål 

Da vi bestiller mad til alle deltagere og helst vil undgå madspild, bedes du melde afbud senest den 11. marts kl. 12.00. Hvis du ikke møder op uden at melde afbud, tillader vi Projekt Hjemløse at opkræve et no-show fee på 500 kr. 

Eventet præsenteres i samarbejde med vores nordiske eventpartnere:

 

 

 

 

 

 

 

 

og vores lokale eventpartnere: