Apple iPad Air - NYHED!

Apple iPad Air

Den redesignede 11" iPad Air har superkræfter fra den utroligt hurtige Apple M2-chip.1 Den har en strålende Liquid Retina-skærm, et nyt horisontalt kamera, der er perfekt til FaceTime og videoopkald, ogl ynhurtig Wi-Fi 6E2 og 5G.3 Og den er kompatibel med vigtige apps som Microsoft 365 og Salesforce. Og hvis du kombinerer den med Apple Pencil Pro og Magic Keyboard, kan dine medarbejdere få arbejdet gjort overalt. Fås i farverne Space Grey, Blue, Starlight og Purple. 

11" iPad 128 GB

11" iPad Air Wi-Fi + Cellular
128GB

11" iPad Air 256GB

11" iPad Air Wi-Fi + Cellular
256GB

IPad Air 512Gb

11" iPad Air Wi-Fi + Cellular
512GB

iPad air 1TB

11" iPad Air Wi-Fi + Cellular
1TB


iPad Air fås nu også i en model på 13"

Apple Pencil Pro

Apple Pencil Pro. En helt ny form for kreativitet.

Apple iPad Air - Magic Keyboard

Magic Keyboard. Skaber storartede skriveoplevelser på iPad.

Apple Smart Folio

Smart Folio. Et tyndt og let cover, der beskytter både for- og bagsiden af din enhed.

Vigtigste egenskaber

  • 11" LIQUID RETINA-SKÆRM – Den smukke Liquid Retina-skærm har avancerede teknologier som et bredere farveområde (P3), True Tone og nærmest intet genskin. Det får alt på skærmen til at se fantastisk ud.1
  • YDEEVNE OG LAGERPLADS – M2-chippen giver dig mulighed for at multitaske med powerfulde apps og spille grafikkrævende spil. Og med batteritid til hele dagen kan du blive ved med at arbejde og spille, uanset hvor du er.4 Vælg op til 1 TB lagerplads, afhængigt af hvor meget plads du skal bruge til apps, musik, film m.m.5
  • IPADOS + APPS – iPadOS gør iPad mere produktiv, intuitiv og alsidig. Med iPadOS kan du køre flere apps samtidig, arbejde tættere sammen med Freeform og redigere og dele billeder. Med Organisator kan du ændre størrelsen på appvinduerne, lade dem overlappe og eventuelt bruge en ekstern skærm, så det er nemt at multitaske. iPad Air leveres med vigtige apps som Safari, Beskeder og Keynote, og du har adgang til over en million andre apps i App Store.
  • APPLE PENCIL OG MAGIC KEYBOARD – Apple Pencil Pro forvandler iPad Air til et indbydende tegnelærred eller verdens bedste notesblok. Apple Pencil (USB-C) er også kompatibel med iPad Air. Magic Keyboard giver dig en behagelig skriveoplevelse og et indbygget pegefelt, og samtidig fungerer det som beskyttelsescover for iPad. Tilbehør sælges separat.
  • AVANCEREDE KAMERAER – iPad Air har et horisontalt 12 MP ultravidvinkelkamera på forsiden, der understøtter I fokus-funktionen til videoopkald eller episke selfies med Portræt-funktionen. 12 MP vidvinkelkameraet på bagsiden med True Tone Flash er perfekt til at skyde billeder og 4K-videoer. Og du får fantastisk lyd med to mikrofoner i studiekvalitet og horisontale stereohøjttalere.
  • FORBINDELSER – Wi-Fi 6E giver dig hurtige trådløse forbindelser til hurtig overførsel af billeder, dokumenter og store videofiler.2 Og når der ikke er Wi-Fi i nærheden, giver lynhurtig 5G dig fleksibilitet til at holde forbindelsen flere steder.3 Tilslut eksterne skærme og meget andet med USB-C-stikket.
  • LÅS OP OG BETAL MED TOUCH ID – Touch ID er indbygget i den øverste knap, så du kan bruge dit fingeraftryk til at låse op for din iPad Air, logge ind i apps og foretage sikre betalinger med Apple Pay.

Juridisk tekst
Tilbehør sælges separat, og udbuddet kan variere. Kompatibilitet afhænger af generationen. Apps kan hentes i App Store. Udbuddet kan variere. Tredjeparts software sælges separat.
1Skærmen har afrundede hjørner. Målt som et rektangel er 11" iPad Air 10,86" diagonalt. Det faktiske visningsområde er mindre.
2Wi-Fi 6E er tilgængelig i lande og områder, hvor den understøttes.
3Kræver dataabonnement. 5G er tilgængelig i visse lande og med bestemte udbydere. Hastighederne afhænger af de lokale forhold og din udbyder. Få mere at vide om 5G-understøttelse hos din udbyder eller på apple.com/dk/ipad/cellular.
4Batteritiden afhænger af brug og konfiguration. Læs mere på apple.com/dk/batteries.
5Den reelle lagerplads er mindre og påvirkes af mange forskellige faktorer. Lagerpladsen kan variere afhængigt af softwareversion, indstillinger og iPad-model. 1 GB = 1 milliard byte og 1 TB = 1 billion byte. Den faktiske kapacitet efter formatering er mindre.