Spring til hovedindhold Spring til hovedsøgning
Chat
lukket
Der er ingen ledige medarbejdere på chatten
Har du brug for hjælpe? Kontakt venligst vores kundeservice.
Ny kunde
Chat
lukket
Der er ingen ledige medarbejdere på chatten
Har du brug for hjælpe? Kontakt venligst vores kundeservice.

MacBook Pro 14" - Gratis opgradering til 16GB

Apple MacBook Pro

Få endnu mere ud af din MacBook Pro med 16GB samlet hukommelse i stedet for 8GB på udvalgte MacBook Pro modeller.

Hukommelsen opbevarer data midlertidigt, og med gratis opgradering får du meget hurtigere adgang til dine apps og filer end fra lagerpladsen.

14" MacBook Pro stormer frem med M3, en utroligt avanceret chip, som leverer en hastighed og funktionalitet, der kan mærkes, så professionelle får ydeevne på et helt nyt niveau. Med op til 22 timers batteritid1, så kontoret kan tages med overalt, og en smuk Liquid Retina XDR-skærm er det en enestående professionel bærbar til virksomheder.

*Kun for erhvervs- og uddannelsesinstitutionskunder. Tilbuddet gælder indtil 15. marts 2024. Kun på nedenstående udvalgte modeller. 

11.943,-

375,-/måned

11.943,-

375,-/måned

11.943,-

375,-/måned

11.943,-

375,-/måned

Husk tilbehøret til din MacBook!

929,-

30,10/måned

689,-

22,30/måned

1.239,-

40,20/måned

1.749,-

57,-/måned

Vigtigste egenskaber 

 • SUPERKRÆFTER FRA M3 – Takket være en 8-core CPU og 10-core GPU, der bruger hardware-accelereret strålesporing, kan Apple M3-chippen hjælpe dig og dine medarbejdere med at suse igennem hverdagens rutineopgaver og klare professionelle projekter som f.eks. redigering af tusindvis af billeder eller 4K-video.
 • OP TIL 22 TIMERS BATTERITID1 – Du kan arbejde hele dagen takket være Apple-chippens energieffektive design. MacBook Pro leverer den samme exceptionelle ydeevne, uanset om den er tilsluttet strøm eller kører på batteri.
 • RESPONSIV SAMLET HUKOMMELSE OG LAGERPLADS – Op til 24 GB samlet hukommelse, så alt, hvad du gør, sker hurtigt og flydende. Op til 2 TB lynhurtig SSD-lagring, der starter apps og åbner filer på et øjeblik.2·
 • STRÅLENDE PROFESSIONEL SKÆRM – 14,2" Liquid Retina XDR-skærmen3 har Extreme Dynamic Range,1000 nits konstant lysstyrke til smukt HDR-indhold, op til 600 nits lysstyrke til SDR-indhold og professionelle reference tilstande, som giver dig optimale arbejdsforhold på farten.
 • PERFEKT TIL PROFESSIONELLE APPS – Alle dine professionelle apps kører lynhurtigt, bl.a. Adobe CreativeCloud, Apple Xcode, Microsoft 365, SAP, Solidworks og mange af dine foretrukne iPhone- og iPad-apps.4 Og med macOS får du endnu mere power til at arbejde og have det sjovt på din Mac. Tag dig bedre ud under videoopkald. Få adgang til information på helt nye måder. Og tilpas din Mac på endnu flere måder.
 • AVANCERET KAMERA OG LYD – Alt står skarpt og lyder fantastisk med et 1080p FaceTime HD-kamera, tremikrofoner i studiekvalitet og et lydsystem med seks højttalere og rumlig lyd.
 • GODE FORBINDELSER – Denne MacBook Pro har en MagSafe-port til opladning, to Thunderbolt-/USB 4-porte,en SDXC-kortplads, en HDMI-port og et jackstik til hovedtelefoner. Få hurtige trådløse forbindelser med Wi-Fi 6E5 og Bluetooth 5.3. Understøtter én ekstern skærm.
 • MAGIC KEYBOARD MED TOUCH ID – Det baggrundsbelyste Magic Keyboard har en række funktionstaster i fuldhøjde og Touch ID, så du kan låse op for din bærbare og logge på apps og websites på en hurtig, nem og sikker måde.
 • SOLID SIKKERHED – Alle Mac-computere kommer med kryptering, indbygget beskyttelse mod malware og virus og et effektivt firewall-system. Desuden er automatiske sikkerhedsopdateringer med til at beskytte din Mac.
 • VIRKER MED ALLE DINE APPLE-ENHEDER – Du kan gøre de mest utrolige ting, når du bruger dine Apple enheder sammen. Kopiér noget på iPhone, og indsæt det på MacBook Pro. Brug din MacBook Pro til at besvareFaceTime-opkald eller sende SMS med Beskeder.6 Og det er bare nogle af de mange muligheder.
 • SKABT TIL AT HOLDE – Unibody-kabinettet i aluminium er ekstremt holdbart og fås i farverne space grey og sølv. Gratis softwareopdateringer sørger for, at alt kører problemfrit i årevis.

Juridisk tekst
Kampagnen er kun gældende for udvalgte produkter, 
1Batteritiden ved afspilning af film i Apple TV-appen. Batteritiden afhænger af brug og konfiguration. Læs mere på apple.com/dk/batteries.
21 GB = 1 milliard byte og 1 TB = 1 billion byte. Den faktiske kapacitet efter formatering er mindre.
3Skærmen på 14" MacBook Pro har afrundede hjørner foroven. Målt som et standardrektangel er skærmen 14,2"diagonalt (det faktiske visningsområde er mindre).
4Apps kan hentes i App Store.
5Wi-Fi 6E er tilgængelig i lande og områder, hvor den understøttes. 
6Kræver iCloud og en internetforbindelse.