Cisco Meraki Go

Cisco Meraki Go

Cisco Meraki Go er det ideelle valg til mindre virksomheder

Cisco Meraki Go har gjort det nemt at få et bedre WiFi, der er hurtigt, sikker og pålideligt. Den brugervenlige WiFi-løsning henvender sig til mindre virksomheder med op til 50 medarbejdere. Meraki Go lader dit team og kunder være produktive og forbundet med en stabil WiFi-forbindelse både indendørs og udendørs.

Med sikrede access points, switches og routere, tager ikke mere end 10 minutter at sætte op dit Meraki Go netværk op (og du behøver ikke at være ekspert). 

Tilslut blot strømkabel og ethernet-kabel til din hardware, download den intuitive Meraki Go-app, hvorfra du kan sætte dine netværk op og blandt andet konfigurerer et separat WiFi til gæster på få sekunder. 

Se produkterne nedenfor eller kontakt os for en snak om Cisco Meraki Go. 

Cisco Meraki Go Access point

Meraki Go WiFi

Meraki Go security gateway

Meraki Go Security Gateway

Cisco Meraki Go Switches

Meraki Go network switches

Administrer let dit WiFi via appen

Med Meraki Go appen har du altid fuld kontrol. Lige fra opsætning af dit netværk til styring af båndbredde lader den dig holde styr på alle de netværksforbindelser, der driver din virksomhed. Du får et hurtigt overblik over hvad der sker på dit netværk, og det er nemt og intuitivt at bruge appen uanset hvor du befinder dig, når Meraki Go giver dig nye indsigter. 

Således kan du altid holde øje med internetforbruget, administrere brugen, oprette gæstelogin, blokerer hjemmesider og meget mere. Den yderst brugervenlige app gør det muligt at overvåge og administrere dit netværk – selv når du er på farten. Den lader dig opsætte dit WiFi lettere og hurtigere, end det før har været muligt, og holder dig opdateret ift. eventuelle sikkerhedstrusler mod dit netværk – også når du er uden for virksomheden.Tre gode grunde til, at vælge Meraki Go: 

  • Virksomheden får et meget brugervenligt netværk skræddersyet til mindre virksomheder. Det kan let kan skalleres i takt med, at virksomheden vokser.
  • Netværket administreres let via den intuitive Meraki Go app.
  • Automatiske sikkerhedsopdateringer ved internettrusler.  

Cisco Meraki Go er udviklet til at være simpelt og brugervenligt. Det opsættes på få minutter via appen. Herfra kan du også kan styre forskellige funktioner på netværket fx blokeringer og begrænsninger samt holde øje med eventuelle sikkerhedstrusler – også når du er på farten. 


Cisco Meraki

Internettet er en grundsten i moderne virksomheder. Der er næsten intet vigtigere end at sikre, at brugere, medarbejdere og kunder får en enestående netværksoplevelse, hvilket kræver en god netværksløsning. Cisco Meraki tilbyder en ny generation af netværksløsninger med et 100% cloud-baseret netværksplatform, der nemt tilpasser sig din vision ved at imødekomme skiftende krav gennem robuste API’er, indsigter og apps. Med Cisco Meraki får du en moderne, pålidelig og sikker netværksløsning, der kan skalleres i takt med, at din virksomhed vokser. Cloud-baseret administration giver hurtigere og lettere administration af netværket og bedre overblik, da alt samles i ét yderst brugervenligt kontrolpanel.

Cisco Meraki Go er det ideelle valg til mindre virksomheder

Cisco Meraki går ikke på kompromis med sikkerhed og er det perfekte forsvar mod cyberangreb, block malicious hjemmesider, malware, phishing og andre digitale trusler. Meraki Go-enhederne beskytter din virksomhed og holder cybertrusler på afstand.

Hos Atea finder du de hardware, der skal til for at få den nye trådløse Cisco Meraki løsning op at køre. Her på siden har vi har samlet de Meraki Go-produkter, der skal til for at give dig en professionel, pålidelig og sikker WiFi-løsning: Cisco Meraki GX20 (cloud-administreret sikkerhedssudstyr), netværk switches samt trådløse access points, der giver alle dine digitale enheder mulighed for at oprette forbindelse til netværket. Tilføj eventuelt en udendørs access point for at sikre, at du har udendørs dækning samt flere indendørs access point, hvis du ønsker en bredere dækning.

Smarte muligheder med Meraki Go

Når du vælger Ciscos Meraki Go-produkter, får du ikke blot et sikkert, hurtigt og pålideligt WiFi til din virksomhed. Meraki Go tilbyder også en række gode funktioner og muligheder til netværket, som I kan have gavn af i det daglige. Det er bl.a.:

  • Mulighed for at blokere specifikke hjemmesider du ikke vil have, at gæster eller medarbejdere har adgang til fra netværket.
  • Mulighed for at begrænse antallet af brugere på nettet visse steder med begrænset internetbåndbredde for at opretholde en højere internethastighed.
  • Automatiske sikkerhedsopdateringer, når Meraki Go spotter nye internettrusler.
  • Mulighed for nem opsætning af separate netværk til gæster, der ikke er forbundet til eksempelvis printere og kasseterminaler.
  • Appen gør det muligt at have overblik over dit netværk, hvor som helst og når som helst.

Køb Cisco Meraki Go hos Atea i dag

Vil du gerne have et hurtigt, sikkert og pålideligt internet, kan du købe dine Cisco Meraki Go-produkter allerede i dag. Vi har alt, du skal bruge af hardware til at komme godt i gang. Opsætningen foregår hurtigt og intuitivt via Meraki Go appen, så de fleste kan være med. Vi har stor ekspertise i Ciscos netværksløsninger, og står klar til at hjælpe med at finde den bedste løsning til netop din virksomhed. Vi assisterer også ved eventuelle spørgsmål i forbindelse med køb eller installation.