Kurv Luk

Kurven er tom

ATEA.DK
Chat
lukket
Der er ingen ledige medarbejdere på chatten
Har du brug for hjælpe? Kontakt venligst vores kundeservice.
Ny kunde
Chat
lukket
Der er ingen ledige medarbejdere på chatten
Har du brug for hjælpe? Kontakt venligst vores kundeservice.
Ekskl. Moms

1.799,-

54,-/måned

1.995,-

60,-/måned

367,-

11,10,-/måned

192,-

5,80,-/måned

264,-

7,70,-/måned

144,-

4,30,-/måned

Gør arbejdet behageligt med RollerMouse Free 3

Har du oplevet ubehag, når du efter længere tid har arbejdet med en computermus? Det er ikke ualmindeligt, men med Contour RollerMouse Free 3 kan du både forebygge og reducere den smerte og det ubehag, som ellers kan opstå i både fingre, hænder, nakke, skuldre og arme ved brug af en traditionel computermus på arbejdspladsen.

RollerMouse Free 3 findes endda i en både kablet og trådløs udgave, så du kan vælge lige netop den version, der er bedst egnet til den måde, du arbejder på.

Masser af komfort og funktionelt design

Hvis du ønsker en computermus, du nemt kan have med dig rundt på forskellige arbejdspladser, er RollerMouse 3 det helt oplagte valg. Der er tale om en mus i et yderst let design, men hvor der hverken er gået på kompromis med komfort, ergonomien, den høje kvalitet eller de mange funktioner.

Den tidligere udgave RollerMouse free 2 tilbød mange muligheder, og det samme gør sig gældende med denne nye Free3 udgave. Her får du hele 7 knapper, som alle er programmérbare.

Skab din helt egen computermus med RollerMouse Free 3

Du får med denne computermus mulighed for indstille efter lige præcis dine arbejdsbehov. Udover funktionerne kopier/indsæt, højre/venstre og dobbeltklik har du også mulighed for at få to fremad- og tilbageknapper, som langt de fleste browsere er kompatible med.

Når du kan bruge musens knapper på den måde, minimerer du de antal klik, du ellers ville foretage. Den reducering og den mængde mindre bevægelse med musen er noget, du i den grad kan mærke, når din arbejdsdag når sin afslutning.

Hvilken hastighed skal din cursor have?

Udover knapperne på RollerMouse Free 3 har du også mulighed for at justere hastigheden på din cursor direkte på musen. Alt efter den arbejdsopgave, du sidder med, kan du tilpasse farten på din mus og dermed gøre dit arbejde langt nemmere.

Sidder du med en opgave, som kræver stor præcision, kan du med fordel vælge en lavere hastighed. Skal du derimod kunne navigere hurtigt rundt fra en skærm til en anden, er det en god idé at skrue op for cursorens hastighed. Mulighederne er mange, uanset om du vælger Contour RollerMouse Free 3 wireless eller RollerMouse Free 3 i den kablede version.

Arbejd med begge hænder, når du ønsker det

Contour RollerMouse Free 3 består af en tynd rullestang, som er let at manøvrere. Herpå kan du arbejde med begge hænder, hvilket giver dig mulighed for at skifte mellem din arbejdsstilling. Når du har mulighed for at variere arbejdsstilling i løbet af dagen, kan du undgå en hel del ubehag. Du kan samtidig reducere muserelaterede skader, som ellers kan opstå ved brug af en traditionel computermus.

Med sit stilfulde design er Free3 nem at kombinere med mange forskellige tastaturer. På den måde opnår du et strømlinede design, hvor både komfort og funktionalitet er i top. Efter kort tids brug vil du mærke en tydelig forskel i den måde, du arbejder på. En forskel, som uden tvivl vil øge din arbejdsglæde og give dig større overskud i dit arbejde.

Cookie Settings