Kurv Luk

Kurven er tom

Chat
lukket
Der er ingen ledige medarbejdere på chatten
Har du brug for hjælpe? Kontakt venligst vores kundeservice.
Ny kunde
Chat
lukket
Der er ingen ledige medarbejdere på chatten
Har du brug for hjælpe? Kontakt venligst vores kundeservice.
Ekskl. Moms

Prod: Dell Partner site - Subsite Klienter

Dell Klienter

PC'er fra Dell – driftssikker ydeevne og stilfuldt design 

Med PC'er fra Dell er du garanteret optimal ydeevne, når du har brug for det – og hvor end du har brug for det. Hos Atea sælger vi et bredt udvalg af Dell-PC'er fra
stationær pc til bærbar computer, så du kan få lige det, der bedst opfylder dine arbejdsbehov. 

Bærbar PC til den produktive og hurtige brugeroplevelse

Latitude leverer laptops, som sikrer dig høj effektivitet i længere tid. Den hurtige og gennemførte teknologi giver dig en række pålidelige og sikre funktioner, som gør det let at klare arbejdet – lige præcis der, hvor du vil, takket være det lette og smarte design.

De moderne standbyfunktioner, den ny fingeraftrykslæser på strømknappen og ExpressSign-in sørger både for høj sikkerhed og ikke mindst, at du kan arbejde hurtigere og mere produktivt end nogensinde før. Batterier med høj densitet og lang levetid sikrer tilmed, at du kan arbejde længere på i hverdagen og på sigt. Samtidig er det hurtigt og enkelt at tilslutte andre enheder via et stort udvalg af porte til docking.

Intelligent styring på din bærbar computer

Sikkerheden er høj takket være den intelligente styring, der giver mulighed for at logge på med mange forskellige metoder. SafeID beskytter effektivt dine legimitationsoplysninger med FIPS 201 Smart Card Reader og valgfri fingeraftrykslæser, som alt sammen sikrer dig multifaktorautentificering fra markedets sikreste
PC-portefølje.

Med Dells unikke systemer får du de mest brugervenlige klienter med vPro-udvidelser, der gør det muligt for dig at opdatere BIOS’en og fjernstyre diagnostik på et hav af enheder, hvad end systemerne er tændt eller slukkede.

Innovative stationære computere, der sikrer nye arbejdsmetoder

Gennem 25 år har OptiPlex leveret stationære PC’ere med innovation og teknologi for øje. Det sikrer, at du får det mest innovative på markedet, så du hele tiden kan udvikle og forfine dine arbejdsgange for størst mulig succes.

Med en stationær computer fra OptiPlex-serien er du sikker på at få pålideligt udstyr, der hele tiden flytter baren for nye og optimerede arbejdsmetoder. Det hjælper dig med at understøtte og ikke mindst udnytte dit fulde potentiale, så du kan fokusere på effektivisering af dine ressourcer.

Pladsbesparende design – høj ydeevne på stationær PC

OptiPlex leverer stationære klienter med et pladsbesparende design og et hav af monteringsmuligheder, der gør det let og enkelt at tilpasse arbejdspladsen. På trods af det kompakte og fleksible design får du maksimal ydeevne takket være slagkraften fra 8. generations Intel® Core™ processorer.

Det lette design på de tynde klienter og den høje ydeevne går derfor hånd i hånd og sikrer dig de optimale arbejdsbetingelser, der passer dig bedst. Samtidig får du på de stationære PE’er skarpe billeder, så du får den allerbedste brugeroplevelse.

XPS bærbar computer og stationær PC

XPS bærbare computere og stationære pc’er er udviklet med fokus på højeste kvalitet. De sikrer dig effektive funktioner med øje for funktionalitet, design, ydeevne og ikke mindst brugeroplevelse. 

Skærmene er udført i et lækkert design og med en grafik og bredt farvespektrum, der giver dig den bedste skærmoplevelse under dit arbejde. Samtidig er både desktop og laptop designet i slidstærke materialer, som gør dem modstandsdygtige og ikke mindst velegnet til langtidsbrug.