Spring til hovedindhold Spring til hovedsøgning
Chat
lukket
Der er ingen ledige medarbejdere på chatten
Har du brug for hjælpe? Kontakt venligst vores kundeservice.
Ny kunde
Chat
lukket
Der er ingen ledige medarbejdere på chatten
Har du brug for hjælpe? Kontakt venligst vores kundeservice.

Dell - Computere

Dell Klienter

En Dell PC er din garanti for en god ydeevne og et stilfuldt design

Med Dell computer er du garanteret optimal ydeevne, når du har brug for det – og hvor end du har brug for det. Hos Atea sælger vi et bredt udvalg af Dell stationære og bærbare PC’er, så du kan få lige det, der bedst opfylder dine arbejdsbehov.Bærbare Dell computere med intelligent styring og gode brugeroplevelser

Latitude leverer laptops, som sikrer dig høj effektivitet i længere tid. Den hurtige og gennemførte teknologi giver dig en række pålidelige og sikre funktioner, som gør det let at klare arbejdet – lige præcis der, hvor du vil, takket være det lette og smarte design.

De moderne standbyfunktioner, den ny fingeraftrykslæser på strømknappen og ExpressSign-in sørger både for høj sikkerhed og ikke mindst, at du kan arbejde hurtigere og mere produktivt end nogensinde før. Batterier med høj densitet og lang levetid sikrer tilmed, at du kan arbejde uden at bekymre dig om at løbe tør for strøm. Samtidig er det hurtigt og enkelt at tilslutte andre enheder via et stort udvalg af porte til docking.

Sikkerheden er høj takket være den intelligente styring, der giver mulighed for at logge på med mange forskellige metoder. SafeID beskytter effektivt dine legimitationsoplysninger med FIPS 201 Smart Card Reader og valgfri fingeraftrykslæser, som alt sammen sikrer dig multifaktorautentificering fra markedets sikreste PC-portefølje. Med Dells unikke systemer får du de mest brugervenlige computere med vPro-udvidelser, der gør det muligt for dig at opdatere BIOS’en og fjernstyre diagnostik på et hav af enheder, hvad end systemerne er tændt eller slukkede.

Dell OptiPlex – innovativ stationær computer med høj ydeevne

I mange år har Dell leveret stationære PC’er med innovation og teknologi for øje. Det sikrer, at du får det mest innovative på markedet, så du hele tiden kan udvikle og forfine dine arbejdsgange for størst mulig succes. Med en stationær Dell computer fra OptiPlex-serien er du sikker på at få pålideligt udstyr, der hele tiden flytter baren for nye og optimerede arbejdsmetoder. Det hjælper dig med at understøtte og ikke mindst udnytte dit fulde potentiale, så du kan fokusere på effektivisering af dine ressourcer.

Dell OptiPlex leverer stationære computere med et pladsbesparende design og et hav af monteringsmuligheder, der gør det let og enkelt at tilpasse arbejdspladsen. På trods af det kompakte og fleksible design får du maksimal ydeevne takket være slagkraften fra 8. generations Intel® Core™ processorer.

Det lette design på de tynde klienter, og den høje ydeevne går derfor hånd i hånd og sikrer dig de optimale arbejdsbetingelser, der passer dig bedst. Samtidig får du på Dells stationære PC’er skarpe billeder, så du får den allerbedste brugeroplevelse.

Dell XPS bærbar computer eller stationær PC

XPS bærbare computere og stationære PC’er er udviklet med fokus på højeste kvalitet. De sikrer dig effektive funktioner med øje for funktionalitet, design, ydeevne og ikke mindst brugeroplevelse. Skærmene er udført i et lækkert design og med en grafik og bredt farvespektrum, der giver dig den bedste skærmoplevelse under dit arbejde. Samtidig er både desktop og laptop designet i slidstærke materialer, som gør dem særligt modstandsdygtige og velegnet til langtidsbrug.